הודעה

אייייייייייי

את משווה בין הבקושי לחי שיש לך שם לבין העסיסיות של תחת עגול ורך???? לא יעזור לך שום חוטיני, אין לך מה להבליט מאמי, אל תיעלבי- אבל זה ממש עלוב מה שאת מראה שם!!

סמדר29

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

עלוב - בעיקר כי אומרים שלתרנגול מרוט יש רק דרך אחת לדמיין שהוא יפה- לרדת על אלה שיש להם נוצות יפות. קונכיה-סחטיין על החוטיני המדליק!!! פועה-מת- שום חוטיני בעולם לא יכול להפוך אותך למושכת, וד"א, כשמנה יש לי כמה עשרות תחתוני חוטיני, רק שבניגוד לצימוק העלוב שלך, אצלי יש במה למלא אותם. טה-טה.

מתי תביני..

שלא משנה כמה תירצי כמה תכמהי כמה תחלמי כמה תנסי לשכנע את עצמך כמה תדחיקי... אין בך כלום, שום דבר- נאדה- שעולה על אף אחת אחרת כאן- לא שמנה ממך, לא מבוגרת ממך, לא מכוערת ממך. מתי תביני שלא משנה כמה תמונות מעוררות רחמים תעלי, העובדה העצובה תמיד תישאר: אחרי המחמאה הבאה, הביטחון העצמי שלך שוב ייעלם, ההרגשה החרא שלך עם עצמך שוב תצוץ,ההערכה העצמית שלך שוב תזדקק לחיזוקים . מתי תביני כבר שאין מה לעשות- עד לא ברמה של אחרות כאן, או שהיו כאן עד שהגעת. ולא יעזור לך שום דבר.

ביסססלי

New member
יש לי שאלה...

כולכם באתם מפורום "סגידה לפוהמת"? איך לא הזמנת אותי לשם י'פוהמת איך????????

ביסססלי

New member
רחוק לי..

אבל נחמד שאתם באים לביקורי מולדת... למרות שנראה לי שאני מספיקה לה.

luckycharm

New member
אכן ערב משובח

גם (הרבה) יותר מעניין מהמקובל כאן + הבוס ישלם (בכיף) שעות נוספות

ביסססלי

New member
פוהמת ...פוהמת ..פוהמת..

את כנראה לא ממש מבינה את ההודעות שלי... אבל בקטנה ... אבל שוב עזרת לי... אתה חושבת שהכותש יסכים לגאול אותי מייסורי? התעייפו לי האצבעות...

GינGר

New member
למה כועס למה?

כל אחד עושה מה שמתאים לו רק ששם לא ציינת שהתמונות לא שלך

ביסססלי

New member
משהו בתוכי אומר

שכבר גומרת... אם הספקת לעשות מאסטר על ההודעות של הכותש יש לך הרבה זמן , יצר מציצנות עצום ומעטטטטטטטטטט שכל. אבל לפחות תפסת ביצים.

למעלה