הודעה

AndreaCorr ©

New member
הודעה

כמו ששמתם לב, הנוכחות שלי בפורום בשבועות האחרונים לקתה בחסר (וזה בלשון המעטה). הגעתי למסקנה שזה לא בסדר שאני אשאר כמנהלת אם אין לי את הזמן והיכולת להשקיע בפורום אז החלטתי לפרוש מהניהול. היה לי ממש כיף לנהל (ולגלוש, אבל אני אשאר כאן בתור גולשת כך ש"היה" לא מתאים
) כאן, אתם פורום מקסים ונעים ואני בטוחה שאני משאירה אתכם בידיים הכי טובות שאפשר, הלא הן הידיים של יובל
אוהבת
שרון

Zenith87

New member
I can't say I got to know you

...but I respect your decision, I thank you for all the time and effort you've already put in the forum, and I wish you all the best! See you around the forum.​

double O S

New member
|בצלחה| בהמשך../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo96.gif

You're one hell of a manager

yuval k

New member
שרוני ../images/Emo10.gif

המון המון בהצלחה
חסר לך שתיעלמי לגמרי

../images/Emo43.gif פרישת מנהלת הפורום

AndreaCorr © , שרון, החליטה לפרוש מניהול הפורום. אנו מודים לה על הזמן שהשקיעה בניהול הפורום עד כה ומאחלים לה הרבה הצלחה בהמשך.
המשך גלישה נעימה בפורום תפוז
אנשים

אויייי בובית....

שיהיה בהצלחה ובשמחה לכל אורך הדרך, בובית... עשית לפורום המון המון המון טוב.
צ'ודה על כל מה שלימדת אותי (תאמיני או לא אבל מכל מלמדיי השכלתי, וממך לא פחות מאף אחד אחר
) אה ו... בתור מנהל הפורום לשעבר אני מבקש לתהות - האם הידיים הכי טובות שאפשר הן הידיים של יובל K?
סתאאאאם.... יובל למד היטב את הקורס שלי בהשתלטות מהירה על העולם..... קודם להיכנס כ"עוזר-דמוקטטורית דרג ג'", אחרי זה לבעוט את הדמוקטטור\ית לכל הרוחות ואז לגלות שבתור דמוקטטור גם זמנו קצוב.... רגע אחד... Come to think about it זה בדיוק מה שאת עשית לי
נתגעגע

ומיסטר K (בגלל שמאסטר K כבר תפוס)

With all due respect, how's it going on the other side of the big pond?​

למעלה