הודעה!!

Sparker

New member
הודעה!!

לא יודע אם מישהו מכם ראה אבל עשרות פורומים בתפוז קיבלו הודעת סגירה... משהו על ריבוי הפורומים ומיעוט התנועה והמפרסמים וכו'... ישנם כבר לא מעט פורומים שבהם פורסמה ההודעה ע"י המנהלים (אביב גפן, אוז, CM וכו') אני מצידי קיבלתי שיחת טלפון ממנהלת הקהילות שמודיעה לי בחוצפתה (אבל גם מחוץ לשעות העבודה שלה) שעתיד פיב"א נמצא בדיונים כרגע (משהו שקשור לסיכום הרבעון או משהו כזה) כנראה שהכוונה היא להשאיר את פורום האב/אם ופורום נוסף ל"שאר העולם". הדבר נראה לי אבסורד לחלוטין!! ציינתי (או צעקתי יותר נכון) בפניה (ללא הרבה טקט אני מודה) שזה ממש טיפוסי לישראל ושככה גם נראית ותראה במדינה המחו*** שלה... אז זהו... אין לי מה להוסיף... רק רציתי שתהיו בעניינים... (בליקסי - תפני אליי מהר!! לא הצלחתי לתפוס אותך בבית...)

זה בסדר...

לדעתי דניאל ישמח לארח אותנו ב"מנגל" אם הם יתמידו בעקשנותם. עם חבורת הבהמות בפורום האב אני לא מתכוון להתחבר. החלטה שלהם.

אמנם אני בגודל של פיל כרגע...

אבל זה זמני!!! בהמות????
אני קיבלתי הודעה דומה מההנהלה, שעקב ריבוי המריבות, האאוטינג והרדיפות אצלנו, גם פורום האב/אם בדיוני סגירה, בעיקר עקב העובדה שאנחנו לא צרכנים לפרסומות...

MicMik

New member
האם יכול להיות שכל התרבות והנימוס

פה הן הסיבות לשיעמום הפוקד אותי כשאני מציץ פה מדי פעם? לא יכול להיות שכלום לא קורה באירופה...?? יש פה בערך דיון אחד פעם ביום, אבל נכון, אף אחד לא צועק, אף חמור לא קופץ בראש עם הודעות מתלהמות (או שאולי רק קצת לפעמים?) סליחה שהתפרצתי, אני כבר נעלם לי לפורום האב-אם-אחות לכבות את האור כשאני יוצא?

מצידי אתה יכול לחזור מיד לישראל

אני - בכל אופן - הלכתי ממנה כדי שלא אצטרך להיתקל בשכמותך מדי יום. ואשמח מאוד אם לא תחזור.

MicMik

New member
בשכמותי? לחזור לישראל?

אללי... אתה הולך ונחשף בכיעורך יותר ממה שציפיתי לקבל. מי הם שכמותי ומה יש לך נגדי?

סליחה עדי על ההכללה - ההודעה במלואה

אבל תרבות הדיון (ותרבות בכלל) איננה צד חזק בפורום האב יותר. ירידות איש על אחרהו (איני יכול לומר "רעהו") הן עניין שבשגרה, ואנשים שאינם בעלי דעות שאינן פרו-אמריקאיות נלהבות בצורה עיוורת (אפילו אם הם בעלי דעות פרו-אמריקאיות אך בעלי חוש ביקורת) אינם רצויים שם. מבחינתי האישית (מצטער לומר) במצב הנוכחי עדיף שיסגרו את פורום האב וישאירו את הפורום האירופי. אני מניח שספארקר ישכיל להעיף את הבהמות אם יעזו לחרחר פה מריבות. ורק טיפ קטן להנהלת תפוז: פורומי חו"ל מושכים אליהם גם מספיק קוראים (שקטים או פעילים) ישראלים שמהרהרים בחו"ל לשם טיול או הגירה. כך שיש חשיפה מועילה לפרסומות ישראליות גם בפורומי חו"ל. וזה בלי לדבר על האפשרות שישראלים בחו"ל (להבדיל מאזרחי חו"ל) מגיעים לעיתים קרובות לביקור בארץ. עוד מטרה נוחה לפרסום.

על אף מתיחת האחד באפריל

שאותי לא לגמרי הצחיקה, אני מוכרחה לציין שאני מסכימה איתך בקשר לאווירה בפורום. מרב ואני עושות ועשינו מה שאפשר, ואם לספרקר יש אי אילו רעיונות על איך לשפר את המצב שתינו נשמח לשמוע. בינתיים זה פשוט נראה, שהגולשים עושים את הפורום ואין מה לעשות. אי אפשר "להיפטר" מהם, פשוט כי הם יוצרים אווירה אחרת שלטעמנו היא לא נעימה. בכל אופן אני התבדחתי, אני יודעת שלא התכוונת אלינו באופן אישי
מה לעשות, שבסוף חודש תשיעי המילה "בהמות" קצת מזכירה לי את הממותה שבלעה כדורסל שאני רואה במראה כל בוקר

כל אחד וטעמו

להריון יש יופי משלו, גם אם לא בדיוק זה שהורגלת לראות במראה במרבית שנותייך. ובכלל, מה פתאום כדורסל? חשבתי שזה צפרדע...

אה - ועוד משהו

כל אחד והגישה שלו לניהול הפורום. מידת ההשתלחות של חלק מהמשתתפים שם בסביבתם (בלי קשר לצביעות או לדעות שלטעמי הן מגוכחות, אבל יש להן לגיטימיות בזכות עצמן), מצדיקה לדעתי הרחקה של אותם משתתפים בכדי ליצור בפורום אווירה שונה. מה שקרה עד עכשיו הוא, שדווקא בחרתם להרחיק משתתפים, אבל מאוכלוסיה אחרת: פרופסור מקס, הפריזאי, גפן, פיטנס, ג'ודי, מקסימה, אנוכי, ובוודאי שהרשימה לא מלאה. למה העדפתם אוכלוסיה אחת על פני אוכלוסיה אחרת?? שאלה טובה. אבל לא נראה לי שפורום אירופה הוא דווקא המקום לדון בזה. או ש...?

לא בחרנו להרחיק אתכם

אתם בחרתם להתרחק (ולא שאני לא מבינה אתכם!). כמנהלות הפורום יש מעט מאוד כלים בידינו לשלוט באווירה, השאר נתון בידי הגולשים. אלה שמצביעים ברגליים, זו זכותם כמובן. מרב ואני מאוד מצטערות על זה, אבל אחרי התייעצויות רבות אנחנו עדיין לא רואות דרך (אפילו עם הגישה היותר אגרסיבית שלי) לשלוט באווירה בפורום ובסגנון של הגולשים. והכי מצער אותי אולי, זה שכל הכלים שיש לנו כמנהלות פורום, בכלל לא מייצגים את ההעדפה האישית שלנו. וזה מעציב אותי שאתם באמת מרגישים שהעדפנו אוכלוסיה וולגרית ווכחנית על פני אותם גולשים שעשו את הפורום יפה קודם. פשוט כי זה לא נכון, אבל להעדפה האישית שלנו אין שייכות כאן לצערי - הגולשים הם מה שעושה את הפורום, לא מנהליו... ואני בטוחה שספרקר מקבל בהבנה את הניצול של הבמה כאן

רק לשם הבהרה..

אני מדבר בשם עצמי בלבד. הזכרת שמות החברים המכובדים נעשתה כאן על רקע עובדת היעלמותם בלבד, ולא שאני מתיימר לייצג חלילה מי מהם. ועדיין אני חולק על דעתך. בידיהם של מנהלי הפורום הכלים להכתיב את תרבות הדיון בפורום, (לא את הנושאים שעולים בו חלילה), ולדעתי לא נעשה בכלים אלו שימוש מספיק בזמן הנכון. עכשיו כבר כנראה מאוחר מדי לשנות משהו, אחרי שחוסר-התרבות נתקבע שם כדבר שבשגרה. וחבל. אני מודה שאני עדיין מלא פליאה על אנשים שטורחים עדיין להשתתף שם בדיונים למרות ה"עליהום" שעושים עליהם בכל הודעה.

לגבי הפרסומות

כבר לפחות שבוע שיש בצד של המסך פרסומת של בזק בינ"ל, שדווקא מאוד מעניינת אותי. העניין הוא, שלא קורה כלום כשאני לוחצת על הפרסומת, וחלק מהגולשים אפילו לא רואים אותה, מה שהופך אותה ללא יעילה לחלוטין. בזבוז כסף של בזק, במקרה הזה....

een ogenblik

New member
בדיוק שהפורום מתעורר מחדש לחיים?

בדיוק כאשר אנו מתחילים לנסח עצמנו בכל מיני דרכים מטופשות, ובשירשורים ארוכים משתי תגובות, אז דנים בנו? אני באמת חושבת שיש יותר מדי פורומים, וכנראה שלא לכולם יש הצדקה. אבל פורום זה אינו אחד מהם, וראו את מספר המשתתפים בצ'אט, ואת שיחות הנפש הארוכות שם מדי ערב. אולי זה הזמן להזכיר לכל מיני כוכביות מאירופה הבאים לבקר בצ'אט, אך לא כותבים דבר בפורום לכתוב כאן אף הם?

yosense

New member
אספארקיטו ../images/Emo23.gif

מה שענית זה מה שהיה ראוי לענות. האינטרנט הוא עסק ענק שעדיין מוקדם מאד מאד לצפות לאן יתפתח ואיך אפשר להרוויח ממנו. זה דורש יותר יצירתיות, הרבה יותר!! וכמה שפחות הצצות עצבניות לכיסים של הארנק. נשאר בקשר בכל מקרה הרי, בכל מקרה תבוא ההזמנה. יוס

drz400e

New member
גם קנדה בסכנת כליה !#&*

גם אני קיבלתי מייל בנושא. אני לא מאמין שסוגרים לנו את הפורומים! בכלל לא נתנו לנו צ'אנס! מה עושים??? צריך למצוא דרך למחות על זה.כל כך התאמצנו בשביל הפורומים האלה,ועוד אחרי מה שהיה בלמה נט. פשוט מרתיח את הדם!!!!

למעלה