הודעה!!

tofit

New member
רגע רגע

מה פתאום רוצים לסגור אתכם. הנה מהיום אני מבטיחה להיות פעילה גם בפורום... עוד שבועיים עוברת לצרפת, ודי מתה מפחד מכל העניין תקבלו אותי לשורותיכם?? אתם יכולים לקבל עלי המלצה חמה מפורום אייטיז :)

ipple®

New member
../images/Emo18.gif ספארקי ובליקסי.....

אנחנו מאחוריכם..... מוכנים לכל תכנית פעולה ומחאה המונית...... אם הם חושבים שהתנועה העולמית נגד המלחמה במפרץ היא דוגמא למחאה המונית גדולה, אז הם לא יודעים מה מחכה להם בפורום......
ריפל.

סנדייז

New member
איזו באסה,יש דרך לשנות את ההחלטה?

דוקא עכשיו כשהפורום התחיל להתגבש שוב,סוגרים אותו. מה אגיד, החלטה מ****ת
.

פלינט1

New member
נציג "הגל השקט".

פרקר, בליקסי, עדי מארה"ב, אוסרטליה וכל שאר מנהלי הפורומים חו"ל בהתנדבות. נכון שיכול הייתי להיות יותר פעיל, אך המחשבה שהפורומים של הישראלים בחו"ל יסגרו - מעלים לי את הזעם לקשקשי קודקודי. אין כמו הפורום להחלפת דעות, שאלות, טענות, ולעיתים לכל מיני דפוקים בראש - מחילות ואכסניות. נכון שרוב הנושאים הספציפים ליבשת אחת אינם מענינים את שוכני יבשת אחרת, אך כישראלים יש לנו הרבה יותר מהמשותף מאשר מהמבדיל. מזמן חשבתי שצריך לקום עיתון וירטואלי המיועד בעיקרו אך לא רק, לישראלים בחו"ל, עם חלוקה ליבשות אולם עם תוכן מרכזי משותף לכולם. נקודת הראות של הישראלי מחוץ למולדתו שונה מזה של אחיו בארץ האינתיפדה המתמשכת, וזה נכון לכל הבטי החיים. את האנטי ישראליות, האנטישמיות המתעוררת והטינה המתחדשת, חשים הישראלים בחו"ל בעוצמה שונה מזאת המתוארת על ידי נציגי המדינה המוגנים ובצדק מאחורי מאבטחים. גם ההיטמעות באורח החיים והחיכוך באוכלוסיה המקומית, נותנת זווית ראיה פרטנית ומזוקקת מכל הפוליטיקלי קורקט של הדיפלומטיה המצוחצחת, והסתייעות בה עשויה לשמש סיוע רציני בהכרת האווירה בארצות חו"ל. לכן למרות הנמכת הפעילות בתקופה האחרונה, אני צופה קבוע בפורומים דרך פסיביות "הגל השקט". אם אתם מתכננים ריכוז פורומים, או פייסט ליפטינג תיקשורתי - קחו אותי בחשבון. פלינט.

פלינט1

New member
ס'אוחתו האותיות המיותרות

זה שאי אפשר לערוך מחדש את הטקסט, וחייבים לראות את כל פליטות הקולמוס - פשוט מתסכל ומבאס.

ribber

New member
תגידו, זו לא מתיחה של האחד באפריל?

או שזה רק צירוף מקרים?

ribber

New member
לי אישית נראה שזו מתיחה

העניין היחיד הוא שהיא נכתבה בשלושים ואחת במרץ שזה עדיין לא התאריך המיועד לה. וכל מנהלי הפורומים שהשאירו כאן הודעה בנוגע לפורום שלהם, לא ראיתם את ההודעה החשובה לגולשים? באין לפרסם את הפרטים הבאים בסעיף מספר שלוש: שת"פ עם גורמים זרים

Sparker

New member
אחד באפריל את אומרת?? הממ...

אז יכול להיות שעבדו עליי?? או שאני עבדתי עליכם?? או ש-50 מנהלים "סגרו" את הפורומים שלהם לרגל אחד באפריל?? מעניין... אא-חח-דד בב-אא-פפ-רר-יי-לל
פחחחח... איך נפלתם...כל תפוז נפל... היה נחמד אבל לראות שלהרבה פה איכפת
מצטער אם מישהו נפגע או קפץ מאיזה חלון... אופסי... אנחנו פה ואנחנו נשארים פה

ipple®

New member
../images/Emo6.gif ספארקי קבל ח"ח......

איך נפלו גיבורים.....
ריפל.

למעלה