נציג "הגל השקט".
פרקר, בליקסי, עדי מארה"ב, אוסרטליה וכל שאר מנהלי הפורומים חו"ל בהתנדבות. נכון שיכול הייתי להיות יותר פעיל, אך המחשבה שהפורומים של הישראלים בחו"ל יסגרו - מעלים לי את הזעם לקשקשי קודקודי. אין כמו הפורום להחלפת דעות, שאלות, טענות, ולעיתים לכל מיני דפוקים בראש - מחילות ואכסניות. נכון שרוב הנושאים הספציפים ליבשת אחת אינם מענינים את שוכני יבשת אחרת, אך כישראלים יש לנו הרבה יותר מהמשותף מאשר מהמבדיל. מזמן חשבתי שצריך לקום עיתון וירטואלי המיועד בעיקרו אך לא רק, לישראלים בחו"ל, עם חלוקה ליבשות אולם עם תוכן מרכזי משותף לכולם. נקודת הראות של הישראלי מחוץ למולדתו שונה מזה של אחיו בארץ האינתיפדה המתמשכת, וזה נכון לכל הבטי החיים. את האנטי ישראליות, האנטישמיות המתעוררת והטינה המתחדשת, חשים הישראלים בחו"ל בעוצמה שונה מזאת המתוארת על ידי נציגי המדינה המוגנים ובצדק מאחורי מאבטחים. גם ההיטמעות באורח החיים והחיכוך באוכלוסיה המקומית, נותנת זווית ראיה פרטנית ומזוקקת מכל הפוליטיקלי קורקט של הדיפלומטיה המצוחצחת, והסתייעות בה עשויה לשמש סיוע רציני בהכרת האווירה בארצות חו"ל. לכן למרות הנמכת הפעילות בתקופה האחרונה, אני צופה קבוע בפורומים דרך פסיביות "הגל השקט". אם אתם מתכננים ריכוז פורומים, או פייסט ליפטינג תיקשורתי - קחו אותי בחשבון. פלינט.