הודעה

smile2life

New member
יותר מזה

זה לא שסותצים לך את הפה - יש לך אלף ואחד (וחמש שמיניות) פורומים בנושאי אקטואליה, בהם ניתן להשמיע דבריך אלו. מבלי לכפות את עצמך עלינו.

דובי123

New member
איסור תגובה איננו סתימת פיות?!

נראה שיש לך הגדרה חדשה לסתימת פיות הגדרה שמאפינת משטרים חשוכים במיוחד מפתיע אותי ששני מנהלי פורום [אתה - לשעבר -והנוכחית] ומזכלית מרץ - לא חשים כלל כי איסור תגובה הוא סתימת פיות וצנזורה

דובי123

New member
נ.ב. כאשר את מתירה להן פירסום ואוסר

ואוסרת התיחסות לפרסומיהן אזי טענתך כי אין בכונתך להגן עליהם וכו נשאר בגדר אמירה ללא תוכן לא נעים אבל זה נכון לצערי להרבה מהתבטאויות מרץ דבר אחד בפה מרוממים ומקלסים בפועל ההפך הוא המתקיים וחבל שכך

הזמנה להפגנה של ארגון "גושמן"

אנו מזמינים אתכם להפגנת יחיד של ארגון "גושמן" בראשות דוד מזרחי בימים ד´-ה´ בחצות במצוקי נחל דרגות, מטרת ההפגנה היא להעלות מספר שאלות: 1. מי מממן את ארגון ´יש גבול´? 2. מי מממן את ארגון ´גוש-שלום´? 3. מה הקשר בין האחיוד הארופי לתנועות השמאל הישראליות? 4. האם ישנם סוכנים זרים במערכת הפוליטית בישראל? אנו מזמינים את כל המעוניין במענה להגיע למצוקי דרגות להפגנה, ולהכפיל את חוזקה!

smile2life

New member
הגיע הזמן

באמת הגיע הזמן - כבר נמאס להסביר, לאלו שמסרבים לראות, את ההבדל בינינו לבין התנועות הנ"ל

דובי123

New member
ההבדל אם קיים נראה מזערי מאד

וכיצד הודעתה משרתת את ההבדל לוח מודעות לתנועות הנ"ל פורום מרץ מוכן להיות אבל דיון על כך לא?! והיום שריד נוהג שכמותם: לא פועל להבאה לדין , לא דורש כי יובאו לדין אלא ישר מאיים - בדיוק כתנועת ההן אז היכן בדיוק טמון ההבדל?! ואם הוא קיים האם הוא מהותי או זניח אם קיים אז הוא זניח שבזניח

DRYICE

New member
כמו שצריך.

אני רק טיפה מודאג מהפתח שאת משאירה בפרסום הודעות, שעשויים לגרור אחריהם בלאגן. שכן גוש שלום יודיעו על הפגנה וכמובן יהיה רשום בהודעה על מה מפגינים, וזה עשוי בהחלט להיות הפגנה על כל מיני נושאים שרובנו(אנשי מרצ והרוב השפוי) סולדים מהם. ואז שוב אנחנו נכנסים לוויכוחים על אותם נושאים, ושוב אני אמצע את עצמי מגן על אלו שאיני מסכים עם דעותיהם או לחילופים מתווכח לשאו בניסיון להסביר שמרצ זה לא גוש שלום ולא יש גבול. אני חושב שחיוני שאנשי השמאל הסהרורי ימצאו לעצמם פורום משלהם בהם יפיצו את משנתם הסהרורית ואוכל להשתלח בהם להנאתי שם. DRYICE

דובי123

New member
תפרט הבדלים

אני כמעט ולא רואה כאלו אם יש אין הם משמעותיים הנה יוסי שריד הכוז בדיוק את אשר אמרו הנ"ל לפני מספר ימים כאשר סוףסוף נעשה מעשה כנגד הפיגועים וצה"ל נכנס לשטחים ואכן רמת הפיגועים ירדה - באנמצע התהליך היתה הפגנה "די לכיבוש" כלומר בתחילת הפעולה שמורידה את הטרור הרצחני שהשתולל כאן בשנים האחרונות - ומי משתתף בהפגנה זו שמשמעותה בעתההיא הפסקת הפעולה כנגד הפיגועים?! מרץ! הנ"ל יודעים לצעוק ולהפגין כי ישראל אשמה בכל כל הזמן ויבכו על ילדי האערבים ,אבל בכי על ילדי ישראלים לא שומעים - כנ"ל מרץ הנ"ל יביאו מזון לרעים ביו"ש אבל לא לילדים שנשארו מיותמים מאב ואם בישראל - כנ"ל מרץ הנ"ל יפגינו נגד הכיבוש אבל לעולם לא נגד טרור - כנ"ל מרץ אז היכן ההבדל הגדול?!

DRYICE

New member
מרצ ציונית! נאמנה למדינה

לא תומכת בסרבנות מכל סוג שהוא. מתנגדת באופן נחרץ להתשמטות כללית מצה"ל יהיו תרוציה אשר יהיו. מרצ נאמנה למערכת המשפט הישראלית. אם תסתכל בקצה השמאלי ביותר של מרצ תמצא כמה אנשי גוש-שלום, אבל להגיד שמרצ זה כמו גוש שלום זה הגיוני קצת פחות מלהגיד שישראל זה כמו גוש שלום. (במקרה השני יש לפחות החלה חד כיוונית) DRYICE

דובי123

New member
דיבורים ומעשים

כאשר הנך טוען ש:>>מרצ נאמנה למערכת המשפט הישראלית>> זה קצת בסתירה להתלהמות שריד ואיומין באשר למסירת פרטים לבתי משפט חיצונים במקום להאבק על מסירתם לבתי משפט בישראל אינני שולל את הטענה שטענת אך כאשר ריד מאים כפי שאיים הרי שיש כאן בעיה גם אינני חושב שיש גבול ודומיה אינם נאמנים למערכת המשפט בישראל וכי מדוע תחשוב שהם אינם נאמנים למערכת המשפט?! הם נאמנים לחלוטין לדעתם השירות בשטחים [וזו נקודה יחידה!! ובודדת!!] הוא בלתי חוקי וההבדל היחדי שהנך יכול לטעון הוא כי הם שוללים בצורה גורפת שרות בשטחים ואילו במרץ הענין הזה איננו סגור לחלוטין לא צריך להיות תומך מרץ כדי לא לגנות סרבני מצפון [להבדיל ממשתמטים ] לגבי סיום ההשואה וההכלה - לא בדיוק הבתי אבל בהשואה שהנך עורך טענתך היא מוטעית מן הסתם רוב תומכי יש גבול וגוששלום [לפחות היהודים שבהם] מצביעים מרץ היות והאפשרות האחרת עבורם היא מפלגות ערביות ע"כ סביר מאד שרוב תומכים אלו מוכלים בתוך מרץ ולא מדובר בכמה כפי שהנך מציין אלא כנראה חלק נכבד , לא רוב אבל גם לא מיעוט זניח אם כי השאלה המהותית איננה כמה מהם נמצאים במרץ אלא האם מרץ נוהגת כמו מה שהנ"ל מטיפים כלומר עד כמה מרץ מכילה בתוכה ובעשיה את אשר הם טוענים לו ונראה כי כמעט כל מה שהם טוענים לו גם מרץ טוענת עושה ומטיפה ההבדל היחידי שהבאת הוא בקטע קטן של שרות בשטחים טענת גם שמרץ נאמה לבית המשפט הישראלי והם לא - מעבר לעובדה שלא ברורה לי הטענה , הרי שגם כאן אם יש הבדל כלשהו הוא קשור בקטע של השרות בשטחים בלבד כאמור גם גוששלום טוענת לקבלת הדיו הישראלי מחד וגם יוסי שריד מצד שני מאיים כי יפנה לבית משפט אחר - גם בנקודה זו ההבדל הוא מזערי

DRYICE

New member
אניל א חושב ששריד דיבר על הICC

אם כי אני מודה לא התעמקתי בדבריו, אני אישית חושק במעורבות בינ"ל קצת פחות משריד. אבל בגדול, מימין ומשמאל מכירים בצורך במעורבות בינ"ל כלשהיא שתפעיל קצת לחץ על הצדדים. אני משוכנע כי שריד לא חושב שצריך להעמיד לדין באופן גורף חיילי צה"ל על "פשעי מלחמה". זאת בניגוד למה שאני שומע מגוש-שלוםץ שריד הוא רחוק מלהיות הפוליטיקאי החביב עליי, הוא פוליטיקאי מדיי לטעמי. DRYICE

yesh gvul

New member
מי נאמן למערכת המשפט הישראלית?

חייל שהולך לשרת בחברון ולגבות את המערכת האי חוקית והאלימה ששוררת שם, או חייל שחושב בעצמו ובודק האם המעשים שהוא משתתף בהם חוקיים לפי החוק הישראלי? ראה: http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtPE.jhtml?itemNo=196769 אתה חושב שסמל במיל. שהולך לשם יכול להיאבק באי חוקיות הזו?

למעלה