הודעה

tali_le

New member
הודעה

פורום מרצ אינו פורום גוש שלום פורום מרצ אינו פורום יש גבול אין בכוונתנו לייצג/להגן/להסביר/לענות על נושאים שקשורים בשתי התנועות הללו דיונים שיעסקו בפעילויות התנועות האלו, בדרכי המימון שלהם, במנהיגיהם ועוד - ימחקו לאלתר... - הבדלה אחת: ניתן לפרסם הזמנה לפעילויות של התנועות הללו. טלי

Deathatred

New member
ההודעות של שתי התנועות הנ"ל

מלאות בפרופגנדה פוליטית, במקרה של גוש-שלום גם בהרבה סילופי עובדות, ומן הסתם יגררו אחריהם דיונים וויכוחים רבים. הרבה דיונים וויכוחים על התנועות הנ"ל מתחילות בעקבות הודעות פרובוקטיביות שהן מפרסמות. זה לא יהיה הוגן לתת להן לפרסם השתלחויות פוליטיות במסווה של הודעות על פעילויות בלי מתן זכות התגובה לצד שכנגד, בייחוד שההודעות שלהן מלאים השמצות על צה"ל ועל ישראל
.

tali_le

New member
תגובה לכולם

תוספת להודעה ע"פ בקשתכם: גם הודעות על פעילות יסתכמו בהודעות על הפעילות עצמה ללא פרופוגנדה נלווית אחרת ימחקו מעבר לכך - ההחלטה בעינה נשארת לא מדובר בצנזורה - אלא בניתוב של נושאי הדיון בפורום על סמך הנושא אליו הוא יועד.... בעיות נוספות עם ההחלטה יועברו אליי במסרים פרטיים בלבד... טלי

דובי123

New member
אם ההודעה ותוכנה מתאימים לפורום

הגבה עליהם איננה עולה בקנה אחד עם הפורום?! את המנהלת טותעשי כרצונך אבל אם דבר כזה אלמטרי איננו מובן לך כי איננו "מנהל תקין" והנו צנזורה ואיפה ואיפה אז עצוב מאד הפורום הוא פורום מרץ וככזה התיחסות הנהלתו לדידנו הגולשים היא כמפלגה עצמה אם דברים אלמנטרים כאלו אינם ברורים לכם עצוב לנו מאד

tali_le

New member
דובי

אני אסביר... לא הייתה לי בעיה עם דיונים הקשורים לגושלום או ליש גבול או לכל תנועת שמאל אחרת באופן כללי... גם כי חלק מעמדותיהם (ורק חלק) מייצגות גם את עמדות מפלגת מרצ וגם כי חלק מחברי מרצ (שגם להם בדיוק כמו לימנים כאן נועד הפורום הזה) מתעניינים בתנועות אלו ובפעילויות עליהם... הבעיה שנוצרה היא שהדיונים על מעשיהם של תנועות אלה ובגידתם או אי-בגידתם במדינה הפכו להיות הנושא המרכזי לדיון כאן... האם אתה יכול להציע דרך אחרת להתמודד עם הבעיה? חשבתי על האפשרות לפתוח לוח מודעות לפעילויות פוליטיות שונות ולייעד לשם את כל ההודעות על ההפגנות והדברים של כלל התנועות שמעוניינות לפרסם כאן... האם זה נשמע מוצלח לדעתכם? מחכה לתגובה טלי

דובי123

New member
אני לא בעד ולא נגד ../images/Emo9.gif

מצידי אין כל מניעה לפרסום או איסור פרסום פשוט מרגע שנפתחה הודעה הרי שכלל חופש הבביטוי אמור להשמר ומכאן שכל תגובה היא ראויה ולא ניתן לצנזר ולהורות לגולשים תגיבו כך ולא אחרת חופש הביטוי אמנם גם לו יש גבולות אבל אלו מיקרים קיצונים ולא בכך מדובר הפורום הזה הוא פורום רישמי של מרץ ומכאן שכל גולש רואה בו בבואה של מרץ וכל דרך שתבחרי היא למעשה יצוג לדרכי הפעולה של מרץ הפורומים לאחרונה שונו משהו [מעמוד הפורומים עוברים לעמוד בית של הפורום ורק משם לפורום עצמו] את בהחלט יכולה להעביר זאת ללוח - אישית , באמת שאין לי עמדה בנידון וכל שתחליטי אקבל

tali_le

New member
אז בזה סוכם העניין

אני אפתח מייד לוח הודעות בנושא פעילויות פוליטיות ושם תוכל כל תנועה לפרסם את דבריה דיונים על מהותם, עמדותיהם ופעילותיהם של תנועות אחרות תוגבל אך ורק למקום שבו הם קשורים למפלגת מרצ ועמדותיה היא... טלי

שוחט מ

New member
הודעות גוש שלום ויש גבול

שלום לכל המתדיינים בנושא הנ"ל. ברצוני להבהיר כפי שהבהירה טלי, הפורום הוא פורום מרצ וככזה הוא מחוייב לתת במה, לענות ולהסביר את פעולותיה של מרצ ושל נציגי הציבור שלה, לקיים דיונים הנוגעים לעמדותיה של מרצ בנושאים השונים העומדים על הפרק. אני מניחה שלגוש שלום ויש גבול יש אתרי אינטרנט או לפחות דואר אלקטרוני שלשם תוכלו להעביר את הסתיגויותכם, הערכותיכם ותמיכתכם. לנו כפורום של מרצ אין כוונה להיכנס לויכוחים הנוגעים לתנועות שאינן מיצגות את עמדות מרצ. על כן אני פונה אל כל המתדינים, הערות שיש לכם לתנועות הנ"ל נא להפנות אליהם. מיכל שוחט מזכ"ל מרצ

דובי123

New member
מיכל - זו הודעה מפתיעה

את נותנת במה לאותם גופים [ואינני מתונן או רואה בזה רע] אבל להגיב את שולחת אותנו לפורום שלהם?! זאת בזמן שפירסמו כאן בפורום שלכם?! חברה, משהו אצלכם במרץ נראה בעיתי ודוקא בתחום שאתם טוענים שהנכם המפלגה המובילה בו וטוענים כלפי אחרים

שוחט מ

New member
הפתעה

מה מפתיע במה שאמרתי. אם מישהו השתמש בפורום כדי לפרסם הודעה שיהיה מספיק אמיץ גם לתת תשובה. למה מרץ צריכה לתת הסבר לכל הודעה שאינה מטעמה? אני אעמוד מאחורי כל הודעה שמרצ תתן ואהיה מוכנה לתת הסברים ולא אצפה מגוש שלום או מישהו אחר לתת הסברים בשמי. מיכל

בשביל מה יש פורום?

אני מאוכזבת ממה שמצאתי במדור הפורום. בתור משתתפת חדשה וירוקה היו לי ציפיות שפה מדברים על מה שקורה במדינה ועל מה שיש לעשות. במקום זה אני קוראית ויכוחים קטנוניים על מה מותר ומה אסור לכתוב. מתעסקים עם דברים שוליים. אם הכוונה רק להתבדר ולברבר, חבל מאד. נראה אתכם מגיבים על עניין מצנע, למשל. האם זו התקווה החדשה של השמאל? האם זהו עוד ברק חולף?

tali_le

New member
הממממ

לא ממש אם תתעלמי משרשור אחד שדן גם בפורום עצמו תוכלי לראות שרוב הדיונים כאן הם ערכיים למדי בנוגע לעניין מצנע - את מוזמונת לפתוח בנושא שרשור חדש כדי לשמור על סדר הדיון - ושם יוכלו כולם לענות לך טלי

דובי123

New member
שינוי גישה?

מה שהפתיע בהודעה הקודמת הוא שהיית מוכנה לתת במה לגופים מסוימים אבל לא היית מוכנה שיגיבו אליהם בפורום ושלחת את המעונינים להגיב לאתר את האתר ששמו כשם המשתמש של פותח ההודעה > שיחפש שם פורום> ישאיר בפורום בהנחה שנצא כזה התיחסות להודעתו בפורום מרץ>> ויקווה כי הוא בכל מסתובב שם ורואה את התגובה ויבין למה היא מתיחסת?! [ןהוא רק משתמש בשם ולא ברור כלל אם הוא נמצא באתר ואם יש בו פורום...] האמור לעיל מפתיע במיוחד שהוא מגיע ממי שזכויות האדם , חופש הפרט וחופש הביטוי חרוט על דגלו כעת לכאורה הנך מוכנה כי תינתן תגובה בפורום איש לא טען כי דוקא על מרץ לתת תשובה אבל כאשר מישהו כותב בפורום סביר שיגיבו להודעתו -ואת כתבת קודם שלא תאפשרי זאת !! כלומר לפתוח הודעה חשה זה בסדר ! להגיב עליה - לא! זה לא דמוקרטי , זו כפיה, זו צנזורה , זה הצגה מוטה [בכך שלא יתן להגיב] כעת לכאורה הנך מאפשרת זאת באומרך שצריך שיהיה לו האומץ להשיב בתחקווה שאינני טועה בהבנה והכונה היא כי יגיב במקום אחר ולא היכן שפרסם הודעתו

דובי123

New member
האם צנזורה בפורום מרץ ומה זכות ההת?

התבטאות?! כאשר יהיה מי מהנ"ל שיפרסם הודעה כלשהי הרי שסביר ומתבקש שיהיה גןם מי שיגיב עליהן האם בפורום מרץ , תנועה שטוענת שדוגלת בחופש הפרט וההתבטאות תהיה צנזורה וסלקטיביות בהתאם למצברוח/רצון המנהל ולא לפי הענין?!

smile2life

New member
להזכירך

לפורום קוראים פורום מרצ ומספרו 294, ולכן הפורום הזה מיועד לעסוק בעינייניה של מרצ ולא בעינייניהן של תנועות אחרות וודאי של באידאולוגיות הימין הקיצוני או השמאל הקיצוני. כל מי שרוצה להכנס לדיונים אידאולוגיים עתירי משתתפים מוזמן לעשות כן בפורומים הנוגעים לדבר כגון פורום תנועת מולדת, פורום הליכוד, פורום מפלגת שינוי, פורום אקטואליה, פורום איכות הסביבה, פורום אלימוץ, פורום הימין השלנו - בקיצור כמעט כל הפורומים באשכול על סדר היום ברשימת הפורומים.

דובי123

New member
רענון האידואלוגיה: חופש הביטוי - מו

מוכר לך? לא עצוב שדוקא מרץ הם שלא יאפשרו את חופש הביטוי? את כל אשר טענת כי שחכתי לא שחכתי כלל יתרה מזו מנהל/ת הפורום יכולה בפרוש לקבוע אילו נושאים יעלו בפורום ואילו לא לא טענתי כלל כי יש למנוע דיון זה או אחר או לאפשר כל דיון שהוא מה שטענתי הוא -ואני בטוח שהבנת- כי משאפשרת העלאת נושא לדיון אינך יכול להגביל את טעוני המשתתפים או שהנך מגביל נושא מבוים לכולם או שהנך פותח אותו לכולם אבל אינך יכול לנקוט איפה ואיפה אתה יכול כמובן לנקוט איפה ואיפה אבל אז הנך מגביל חופש הביטוי ומצנזר כמה עצוב שלראות שמרץ טוענת לדבר אחד בפה ואילו בפעל איננה יודעת לישפ זאת על עצמה ובאשר לגוששלום ומרץ - כפי שהתברר מהודעת מנהלת הפורום וכעת שוב בפעם המי יודע כמה מיוסי שריד ההבדל בין התנועות אם קיים הנו מזערי אם היה שריד טוען ודורש כי יש לביא מעשים מסוימים למשפט הרי זה בהחלט תקין - אך יוסיניו לא כך פועל אלא ישר מאיים איומים

אפרתש

New member
אתה פשוט מת להתווכח

אתה תוקף כאן ללא הרף תנועות שאינן מרצ. משתתפי הפורום רוצים לשוחח על מצע מרצ וענייני מרצ, ולא להגן על אדם קלר (מי עוד לא אמר אדם קלר היום?). טלי הודיעה על כך בצורה נאה ומכובדת. רוצים להתווכח עם אדם קלר - לא כאן. אבל אתה פשוט חייב את ההתקפה היומית על השמאל הקיצוני, ומנסה להכריח את הפורום לארח את הדיונים האלה. לא רוצים! לא מעניין אותנו! לא בשביל זה אנחנו כאן! בכל פעם שמישהו רוצה לתקוף אנשי שמאל, הוא מוציא את הטיעון האולטימטיבי "חופש הביטוי". אבל "חופש הביטוי" אין משמעו לאלץ פורום אחד לארח דיונים בנושאים שאינן מעניינו. מחר אני אפתח כאן דיון מרתק בנושא "לגדל כלב או חתול - הסבר פרט והדגם", ומאד אכעס אם טלי תמחוק אותו. חופש הביטוי!

דובי123

New member
אפרתוש אל תיחסי לי מה שאינני

במיוחד לאחר שנכתב כבר על ידי באותו השרשור שאינני קובע להנהלת הפורום כיצד להתנהל אף אחד לא גורר את הפורום לכלום אם כבר.. אז פותח ההודעה לה מגיבים העובדה שנראה לך שניתן לסנן את התגובות למה שמתאים לך בלבד וכי המגיב הוא שכופה על הפורום ולא זה שפותח נושא - הרי שהיא בלשון המעטה תמוהה איכשהו היא נכונה גם למיצגי מר"צ בפורום זה - בלשון עדינה זה מעורר גועל ונראה שעל מרץ ליטול קורה מבין עינהה ולפני שהיא מטיפה לאחרים כדאי שתקפיד תחילה לגבי עצמה

אפרתש

New member
דובי היקר

אינך קובע, אבל מתווכח. ומתעקש לנהל ויכוחים גם כאשר נאמר לך שזה לא מקומם. מה בדיוק מעורר בך גועל? שבפורום שכותרתו היא "מרצ" יש ניבולי פה יומ-יומיים כנגד אנשי שמאל, התקפות אישיות כנגד אישים בכירים במרצ, ואף אחד עוד לא מחק את ההודעות האלה? מה מעורר בך גועל? שמאחר ותנועת מרצ דוגלת בחופש הביטוי אולי יותר מכל תנועה אחרת, היא נותנת כאן בימה לכל מגוון הדעות משמאל קיצוני ועד ימין קיצוני?

דובי123

New member
אפרתוש - אני רק מגיב - איסור תגובה

אפרתוש - אני רק מגיב ןמביע דעתי - האם זה אסור? - איסור תגובה איננו צנזורה?! מוזר שדוקא מאנשי מרץ יוצאת הבשורה שכל הנאמר יש לחזור עליו ולומר אמן ולא להביע דעה אחרת מפתיע שדוקא בפורום של תנועה שטוענת שחופש הפרט, חופש הביטוי הוא הדגל שמרימה -דןקא אלו כלל לא בורים לה לא ידעתי שטוענים זאת הרבה כנגד מרץ - אם אכן זה כך הרי שראוי לה למרץ שתיקח זאת לתשובת ליבה כאשר מישהו חורט דבר מה על דגלו וטוען לו בלהט הרי שמצפים ממנו שגם יקיים - כאשר הוא לא מקיים זאת , הרי זה רק טבעי לציין זאת! כפי שכבר אמרתי מזמן , לא אני הקובע את התנהלות הפורום ומחינתי הנהלתו יכולה לנקוט כל מהלך שתמצא לנכון לא הבעתי מחאה ולא דרשתי צורת פעולה זו או אחרת כ ו ל ה הגבתי והבעתי את דעתי שהדרך שנבחרה היא ס ת י מ ת פיות וצ נ ז ו ר ה - ואני מקווה שעדיין מותר להביע דעה במקום שטוען שהוא נגד זה מה לא ברור?!

למעלה