הודעה רשמית ממני ומAIS לידורררררררררר מזל טוב שהורידו לך את החסימה ימטריד קטן/:
י יוסף1122 New member 17/6/07 #1 הודעה רשמית ממני ומAIS לידורררררררררר מזל טוב שהורידו לך את החסימה ימטריד קטן/:
י יוסף1122 New member 17/6/07 #2 אה ועוד מזל טוב! לאלעד על הניהול הראשי של AIS ביחד איתי שיהיה בהצלחה elad19t מסנגר- <[email protected]>
אה ועוד מזל טוב! לאלעד על הניהול הראשי של AIS ביחד איתי שיהיה בהצלחה elad19t מסנגר- <[email protected]>
A anoshe10 New member 18/6/07 #11 מזל טוב לשניהם לידור אחי מזל טוב...ברוך שובך! אלעד אחי מזל טוב...שיהיה בהצלחה!
L lidor500 New member 18/6/07 #14 תודה רבה לכולם אני מאוד שמח להיות פה, סה"כ חסימה ראשונה שלי בתפוז... אתם לא יודעים איך ההרגשה לראות תגובות פה שמעצבנות אותך, ואתה כל כך רוצה להגיב ופשוט אי אפשר, ואז אתה מתעצבן יותר... זה גרם לי להוציא את האדם הרע שבי....
תודה רבה לכולם אני מאוד שמח להיות פה, סה"כ חסימה ראשונה שלי בתפוז... אתם לא יודעים איך ההרגשה לראות תגובות פה שמעצבנות אותך, ואתה כל כך רוצה להגיב ופשוט אי אפשר, ואז אתה מתעצבן יותר... זה גרם לי להוציא את האדם הרע שבי....
י יוסף1122 New member 18/6/07 #15 חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח