הודעה רישמית...

הודעה רישמית...

יש לי חבר , אנחנו כבר יוצאים חודש ואתמול הוא הגדיר אותנו לחברים. ואי הוא כזה מדהים!!!!!

0SUPERBOY0

New member
ואת מי זה מעניין? מה את רוצה שקל?

יאללה תתחתני ותעופי מי פה כבר תמצאי לך חיים!!!

ענברבור

New member
קולולולולולולולולולו

אייייייייייייייייייווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווהההההההההההההההההההההההההההה בהצלחה יפיופה! ואני אומרת את זה מעמדה של אחת שמבינה אותך... גם לי לא הולך עם גברים, ולא שחסר לי משהו חלילה, פשוט... אחרי חודש משהו מתפקשש, וכמוך כשאני מגיעה לחודש אני מאושרת.... אז אני מקווה שלהבדיל ממני את תצליחי איתם. ושיישתבח שימו גם לי יצליח....... ואני מדברת שטויות... אני כל שבוע בדייט אחר! אני כבר לא מתרגשת מזה מהחשש שאפתח פה לשטן ומשהו יתפקשש... ואני אפילו מחזיקה אותם קצר ולא נותת להם נשיקה עד הדייט השלישי... (מדהים איך שהתחלתי את ההודעה בשימחה ואני מסיימת אותה ברוח רעה...) אזזזז עזבי אותי בואי נתמקד בך... בהצלחההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שימדורה יעניייייייייייייייייייייייייייייי מי חולה עלייך כפרוני על החיים שלך!!!!!!!! (ואלה היו 2 שורות של מרוקאיות...) אוהבת
ענבר.

LunasRoze

New member
יקירי

שמור את העקיצות שלך לעצמך, במקרה העלם המדובר הוא ידיד שלי ואין מאושרת ממני ומרונה כמובן, אם אין בפיך מילות פירגון עדיף שתשתוק, כי לפי הארס בפיך חכם אתה לא! ששש מותק, אוהבת לונה.

putimakansi

New member
לונה/ רונית / סקסית / מי שלא תהיי

שמדברים על חכמה אולי כדאי שתכנסו לאיזה מרחב מוגן או למיקלט אטומי....

חמסההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

שוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם חמסההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

יוו לא נמאס לכם?

אני חושבת שרונית מרגישה חופשי לדבר פה אז היא משתפת אותנו בדברים שלה אז למה לא לפרגן לה אנשים? למה לא לאחל לה דברים טובים?.. אולי היא באמת מצאה אהבה אין לדעת. אז תאחלו לה בהצלחה במקום לריב ומי שלא רוצה לאחל אז שלא יאחל, לכול אחד מגיע צ'אנס נוסף ולא צריך לשפוט אנשים על מה שהיה פעם.... אולי היא השתנת אולי היא לא מחפשת לריב..אז אתם עכשיו אלה שרבים לא היא , וחוץ מי זה איך שאני מכירה את רונית היא לא רבה עם אנשים סתם ..... רק עם משהו פוגע בה היא רבה איתו חזרה , אז חלאס נהיה פה גנון תתבגרו כבר, ותשימו לב שאף אחד כבר לא מגיב פה כמעט מרוב שמגעיל פה (אני עוד מנסה לשקם את הפורום חחח) הקיצר זה מה שיש לי להגיד . נ.ב תשימו לב שכל נושא שני פה זה על רונית....אנשים אני חושבת שיש עוד דברים לדבר עליהם חוץ מעל רונית , ושכול אחד יסתכל בצלחת שלו ולא של האחר ,

חחחחחח וואלה שיהיה בהצלחה../images/Emo6.gif

אמן תתחתנו ותעשו כמה שיותר ילדים (או שבעצם....
) ותחיו באושר ועושר ונאמר אמןןןןןןןןןןןןןןןןןן רק מה....... בבקשה ממך אל תודיעי על כל פלוץ שקורה בניכם פה. נ.ב אז עכשיו כשיש לך חבר ותעסוקה חדשה זה אומר שאין לך מה לעשות פה יותר, תגידי לי בבקשה שאני צודקת נכון?

זהו שלא...תשתוק זנזון...

כל השבוע אני עובדת וגם החבר שלי...עד שנעבור לגור ביחד וזה יקרה רק בעוד 3 חודשים עד אז אני עדיין פה אשדר, לא כמו פעם אבל כן אשדר... אני ממש מתגעגעת לחבר שלי...אתם תהיו הפסיכולוגים שלי ותעודדו אותי כי אני רואה אותו רק שישי שבת עד שנעבור לגור ביחד, מה לעשות , קשה.. ד' אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אוייש חבל

חשבתי שבאמת סוף סוף מצאת לך תעסוקה ותהיה לך סיבה מספיק טובה לא להיות פה. תגידי...... קבעתם לכם רף של שלושה חודשים עד שתגורו יחד? זה המוןןןןןןןןןןןןןןןןן עצה שלי: לדעתי מחר על הבוקר פשוט תארזי תיק, תעיפי את לונה מהבית ותביאי את חבר שלך במקומה, ככה תהרגי שתי ציפורים במכה אחת, גם יהיה לך את חבר שלך שיעניק לך תעסוקה וחברה וגם יהיה לך יותר אוכל במקרר. נ.ב קחי לך פסיכולוג אמיתי את זקוקה לזה, אם שמת לב אף אחד כאן לא יכול לשמש כפסיכולוג שלך מהסיבה שאת לא רכשת לך כאן חברים אלא הרוב אוייבים והתגובות לא חיוביות.

אמאאאאאאאא

הרגתתתתתתתתתתתתת אותייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה