הודעה רישמית...

כפרע על הכפרעע אבל...

בא עד אלייה בשביל תה? שיביא לה סנדוויץ' ולקינוח איזה ז(צנזור) גם ככה לבחורה אין הרבה מה לאכול.... והקינוח בתקווה שירגיע אותה (חחח). אהה רגע, היא לא אמרה שהם נפגשים רק בסופי שבוע? וואי איך אני שמחה שהם מצאו להם עוד כמה פרקי זמן בין לבין כדי להיפגש. חבר של רונית הכפרע!!!! כפרע עליך נשמההה (במבטא פרחי כבד) אם אתה רואה את ההודעה הזאת תאמין לי מצאת לך אחלה בחורה (
) תשמע לי תציע לה נישואין כמה שיותר מהר לפני שמישהו אחר יחטוף לך אותה ממש בין האצבעות ותיקח אותה מפה לאיזה אי בודד ותחיו באושר ועושר בבריאות ובחולי ובלה בלה בלה באמת תשמע לי. מתי היום הזה יבואאא כבר, בהצלחה:)

../images/Emo5.gif

כן... את טיאסטו אנחנו מכירים ויודעים איך הוא נראה... בחיי מפחיד כמה בנאדם יכול להתדרדר מבחינה נפשית, עכשיו את מתחילה עם הזיות? כאילו ממש התחלת להאמין במה שאת מדמיינת חחחח. מזל שטיאסטו נשוי, לא הייתי מתפלאת עלייך אם היית מפרסמת פה שהוא החבר שלך בעצמו (למרות שזה היה טיפשי מצידך אם היית באמת חושבת שמישהו כאן היה קונה את זה שהוא היה מוכן לעשות טובה לחולדה). מאחלת לך רק בריאות הנפש

LunasRoze

New member
האמממ

היא לא תפרסם תמונה של חבר שלה פה , אבל היות וחבר של רונית ידיד שלי אני אכן מאשרת שהוא דומה לטייאסטו, ולצערכם כל מה שנכתב כאן הוא אמת לאמיתה, על אפכם ועל חמתכם, אוהבת לונה

ולסיום השירשור

אני מבחינתי לא מספרת לכם יותר על חבר שלי כי אתם תפתחו לי עין, אבל לא כולם...אני שותקה כי הקשר הזה חשוב לי נורא ומי שלא מאמין הוא נראה בול טיאסטו, ואני לא מטומטמת לפרסם תמונה של החבר שלי הבנתם?!!!!

אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך

LunasRoze

New member
פפפפפפפפפפ

חחחחחחח איך אני אוהבת שאת מתעצבנת בעזרת השם בודהה וכל השאר באמת נעלם מפה חחחחחחח אוהבת לונה

אני מתעצבנת? o_O

ממה יש לי להתעצבן? מאחת שמעוררת צחוק ורחמים בו זמנית? חחחחחחחחחחחחחחחח ההפך זה מאוד משעשע
וכשזה בהגזמה אף מעציב.... בכל זאת לראות בנאדם שעושה צחוק מעצמו, בנאדם במצב בטטה שכזה חחחחח. שיהיה המשך ערב טוב לכולם :)

LunasRoze

New member
מה שתגידי מותק מה שתגידי

ערב טוב גם לך מותק ותאמיני לי מי שבאמת צוחקת פה זאת אני אוהבת לונה

לונה את מפעילה את רונית עם הרגל או ש...

רונית עושה קולות מהבטן ואת "הבובה" על הברכיים שלה ? ככה זה נראה חומד... ואני לא נוקטת פה בשום עמדה..או צד. נייטראליות זה שמי הנוסף.

LunasRoze

New member
אף אחד לא מפעיל אף אחד

אני מציצה לפורום הזה מידי פעם וכל פעם אני חוטפת מיגרנה מכמה אנשים יכולים להיות כל כך רדודים כל כך ארסיים , כל כך מתחבאים מאחורי המקלדת. מה רונה אמרה כבר שיתפה אותכם במשהו משמח שהיא חווה תפרגנו קצת זה לא יהרוג אותכם אני אישית לא מבינה את האתר הזה ברוך השם יש לי דברים קצת אחרים לעשות ולאט לאט אני מצליחה גם להוציא את רונית מתוך הקופסא שנקראת מחשב מציעה לכם לעשות אותו דבר יש עולם יפה בחוץ אוהבת לונה

putimakansi

New member
לונה אני רוצה לאחל לך בהצלחה מכל הלב !!

בהצלחה במשימה החשובה - להוציא את רונית מתוך הקופסא שנקראת מחשב !!! בשמי ובשם כל הפורום הנכבד הזה - נודה לך עד אין קץ אם תצליחי במשימה הזו !! לצערי המשימה נראית קשה מעין כמוה אבל כולנו תקווה.... הצלחה במשימה תעמיד אותך כמעומדת כמעט וודאית לפרס נובל למדעי המחשב !!! ולסיום משפט: PEACE IN THE MIDDLE EAST - IS LIKE FUCKING FOR VERGENITY והמבין יבין......

ואני חשבתי...

שאני המפגר פה
מסתבר, ש... שאני ל א א א א א א א א א א א א א א א א א
ויש יותר מפגרים (מפגרות ליתר דיוק) ממני!
אז קחו
ו-
ותנשקו ותחבקו את עצמכםםם כי אם אתם (או את ליתר דיוק) בוכה בבלוג מצבך ג=ר=ו=ע תמצאי לך חיים בחורת "יש לי חבר כבר חודש"/"אני דלוקה על המאמן כושר שלי"/שימו שימו שקל בקופה
מדינה דמוקרטית , מותר לי לומר מה אני חושב=) נ.ק.ו.ד.ה.

הודעה רשמית בעלת אותה רמת חשיבות

אתמול בגלל שהיה חם אז הייתה לי חנונה קשה ועוקצת כזו. ואי היא כזו מקסימהההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

למעלה