הודעה רגילה

sarah

New member
הודעה רגילה

אוקי, זאת הולכת להיות הודעה מהסוג הרגיל של "אז מה בעצם הנטיה המינית שלי?" רק ש...אני מניחה שזה קצת שונה, הייתי בפורום הזה במשך זמן רב והכל,זה אף פעם לא נראה לי כשאלה ומבחינתי ביסקסואלית ועדיין יש הבדל עצום בין מספר הבנים שמוצאים חן בעיניי והבנות, לטובת הבנים אבל יש יותר בנות שאני נמשכת אליהן אולי זה אומר אני חוששת שהידלק על חברות שלי למשל, כי גם ככה הסיכוי שזה יהיה חיובי כל כך קטן? ושהרבה יותר קל לשים לב לבנות כי הן...נראות יותר טוב? או אפילו שבנים באופן כללי נוטים להיות הטיפוס שלי הרבה יותר מבנות בגלל תכונות אופי שאליהם חונכו בנים או משהו דומה? מה אתם חושבים על זה? ועוד דבר מוזר, תמיד יצאתי מנקודת הנחה שביסקסואלים, לא כפי שאנשים שאותנו אנחנו מתקיפים בבוז טוענים שאחד בעל נטיה מינית (חוסר נטיה מינית...) כזאת לא יכול להיות מרוצה לגמרי עם בן מין אחד כי הוא ירצה גם איזה בן/בת נוספים אז אנחנו טוענים שזה לא נכון, אבל בכל זאת, במשך 9 מתוך 10 החודשים האחרונים היה לי חבר, הרגשתי פעמים רבות שחבל שהוא לא קצת...יותר נשי, או חבל שכשאני איתו אני לא יכולה להיות עם בנות- כי הייתה חסרה לי להרגיש קרובה גם לנשיות :)]) וכשהייתי עם בת, היה לי את הצורך ההפוך הייתי רוצה להעלות את הדברים האלה לדיון ( משום מה אחרי המון פוסטים בפורום הזה, אני שולחת את ההודעה הזאת בחשש, ש, מה?) תודה, שרה

מסכים איתך במשהו.....

אני זוכר שכשנפרדתי מחברה שלי, אמרתי לה: "תראי, אני נפרד איתך בלי שום קשר לזה, אבל אני גם רוצה להתנסות עם בנים".... ממש אהבתי אותה (אולי עדיין), אבל תמיד הרגשתי שאני ממש רוצה לנסות את זה עם בן מתישהו.....

TwelveEyes

New member
קודם כל...

יש להפריד בין להידלק על חברות (סטרייטיות) שלך לבין להידלק על בנות באופן כללי. גם אני חוששת קצת לפתח משהו כלפי חברות שלי מכיוון שאני יודעת שזה לא יילך, אבל כאן כבר לא מדובר בשאלה של נטייה אלא היגיון בריא שמונע ממני לעשות דברים מטומטמים. שנית, רבות דובר כאן על סולם קינזי, על כך שמעט מאוד אנשים הם הומואים/סטרייטים לגמרי וכיוב'. ובכן, זה נכון אף לגבי ביסקסואלים: רובנו הגדול לא יושב בדיוק באמצע הסולם, אלא ממוקם קרוב יותר לצד ההומוסקסואלי\סטרייטי, מה שגורם למצב שרוב הביסקסואלים אינם נמשכים בצורה שווה לחלוטין לשני המינים, אלא קצת יותר למין מסויים. לעיתים, כמו אצלך (ולמען האמת, גם אצלי), זה גם מתחלק מבחינת המשיכה הפיזית והרוחנית/שכלית. ככה זה... אם כי אישית, אני חושבת שכאן יותר מדובר בעניין של העדפות אישיות על פני מיניות דווקא. עם הרגשות שהזכרת, מצד שני, אני דווקא לא מזדהה כלל. הבחירה שלי במערכת יחסים נעשית מתוך רצון מוחלט להיות עם בנאדם מסויים, מכל הבחינות. אם נמשכתי לגבר - סביר להניח שנמשכתי גם לגבריותו, ולהיפך. תשמעי... אולי זה עניין של גיל (והורמונים), אולי זה עניין של אי-מציאת האדם הנכון עד כה, אולי "עד החתונה זה יעבור"... אני לא ממש יודעת מה להציע לך מהבחינה הזו. ביגמיה? לא הרבה אנשים יסכימו לחיות במצב כזה... אה, וגם רציתי להגיד שנחמד מאוד לראות אותך קצת בפורום, שרה

sarah

New member
מהסוף להתחלה

אז דבר ראשון תודה
זה כן כזה "עד התחתונה זה יעבור" כי אחרי הכל, למרות שלא כתבתי את זה, אני מניחה שזה...ברור שכנראה לא רציתי את אותו בחור חביב עד הסוף, בסופו של דבר. :] תודה על התשובות אבל בכל זאת, אולי אף פעם לא רציתי מישהו מספיק, אבל עכשיו זה נדמה לי שאני לא יכולה לאהוב למשל, נשיות של מישהי עד הסוף כי...אין בה גם את הדברים המיוחדים שמושכים אותי בבנים אבל אני מניחה שזה יותר לאיזה בן אדם אתה כדי להיות יותר נשי/גברי, וזה תמיד מעלה בראשי תמונות של בישוננים
כן. זה מה שטוב, בנים כאלה -מצחקקת- ובקשר לחברות, זה לא רק עניין של לא כדאי להידלק על חברות שלי (מה שלא מומלץ ולא בריא) אלא גם- בנות, בכלל, כולן...סטרייטיות שרה

למעלה