הודעה ראשונה שלי:

Sפיידי

New member
הודעה ראשונה שלי:

שלום לכולם!!! גם אני חדש!!! אני מת על הסדרה!! היא ‏הסדרה שייצרו מעולם !!! היא כ"כ מצחיקה שאפשר למות מצחוק ממנה
וזהההההההההההההההההההההההו!
כשרציתי להצטרף הפורום לא היה ברשימת הפורומים אבל עכשיו אני יודע איפה הוא נמצא... אז שלום!

tuchi

New member
ברוך הבא!!

איזה יופי 2 אנשים ביום אחד... ושניהם בזכותי..

evil boy

New member
בתור התחלה מישהו יכול לתת לי את המי

לים למשיבון של ג´ורג´

Carpet Crawler

New member
בבקשה, by all means

,Believe it or not ,George isn´t at home .Please leave a message at the beep ,I must be out, or I´d pick up the phone ?Where could I be .Believe it or not, I´m not home ואיפה הנימוסים שלי... ברוך הבא! אני אגב המנהל לשעבר. אחד מהם. סתם, שתדע. הזוחל.

אייסי גם היה, לא?

וגם אני חדש...
אני יודע על הפורום אבל לא יצא לי לכתוב בו

Carpet Crawler

New member
היה ../images/Emo3.gif

סתם. זתומרת כן, היה. כרגע אנחנו מנהלים יחדיו את פורום סאות´פארק, אבל בפועל אני מתכוון לפרוש ממנו וכבר הצעתי מחליף. ובאותה הזדמנות ביקשתי לשוב לנהל את הפורום הזה, אבל לא קורה עם זה כלום כרגע, ולא בטוח שיקרה. ברוך הבא גם לך! הזוחל.

עידו17

New member
צר לי לחלוק עליך,

אבל אלה המילים המדוייקות, למיטב שמיעתי, כולל טעויות ההיגוי (זה הרי קוסטנזה אחרי הכל): BELIEVE IT OR NOT, GEORGE ISN´T HOME, PLEASE LEAVE A MESSAGE AFTER BEEP, I MUST BE OUT OR I´D PICK UP THE PHONE, WHERE COULD I BE?. BELIEVE IT OR NOT - I´M NOT HOME...

BUTTERFLY GIRL

New member
הודעה ראשונה גם שלי../images/Emo9.gif

הכול בזכות משהו שעלה שאלה מעניינת בפורום חברים האם יש פורום לסיינפלד
למרות שהלא נמצא ברשימה
אז מסתבר שכן
והוא חי ובועט
אוקי אז אני: עדי בת 19 מבאר שבע ולפי דעתי סיינפלד זאת התוכנית הכי מצחיקה שנונה מבריקה ובקיצור גאונית שנוצרה אי פעם אז תצפו לאותי כאן הרבה

swirrrly

New member
ג´קי צ´אן (ראי חתימה) אני המנהלת

אוף טופיק מציצה ולעתים רחוקות (פעם לעיתים קרובות) מפרסמת בפורום דוליז כל מיני אתרים של טלוויזיה, אני קופצת שם מאחד לשני ולא יודעת, תלוי במצב רוח, רואה שם של פורום, נכנסת קוראת מתעניינת..

למעלה