הודעה ע-נ-ק-י-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Number One1

New member
דרך אגב:

אני עדיין רועדת ומשקשקת..... אווווךךךך אני רוצה להעביר את הזמן אחורה ועוד פעם לשמוע את מה שהוא אמר לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifאני שמחה בשבילך../images/Emo140.gif

את יודעת שהסיכויין שאחת מאיתנו באמת תדבר איתו די שואפים לאפס? את עשית את הלא ייאומן

../images/Emo39.gif ייאאא...איזה כיף לך../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

ממש ממש ממש כיף לך... אני מנסה לשכנע את אמא שלי שתלך לאליזבת'טאון

גאד גאד גאד גאדדד../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

אלוהיםם אבסולוטלי איך אני מתארת לעצמי אותו אומר את זה במבטא היפה שלו אלוהים כיף לך

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifמבטא סקסי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ושוב: גמאאאאננניי רוצה
אבל כמובן שאני שמחה בשבילך
.... אבסולוטלי-איזה מילההה

karin byrne

New member
אאאאאאאאאאההההה.....המבטא!../images/Emo99.gif

ילדה את כל כך ברת מזל!!!גמני רוצהההההה לדבר עם אורלנדו!!!יאאאא זה פשוט לא נקלטטטטט....כאילו אם את דברת איתו אז זה אומור שהכל אפשרי!!!!!איזה כיף לך!!!!אררררר הייתי מתה לשמוע את הקול המושלם שלו עם המבטא הסקסי והשולט!!!

פאקינג שיט../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo180.gif../images/Emo42.gif

אלוהיםםםםםםםםםםם ישמוררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר אני לא מאמינהההההה זה אפילו יותר שווה מלדבר עם סקעת
[וזה דבר שווה מאוד
]. גאאאאאאאאאאאאאאאאאד אלוהים הלוואי עלי חברה כזאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת. יייייייייייייייייייייאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווו אני מתה מקנאה פה. קראתי בבוקר אבל רק עכשיו התפניתי להגיב כי טיפלתי באחותי הקטנה והחולה
. פאקקקקק את ילדה עם מזל
*מתה מקנאה*

Number One1

New member
חחחחחחח

גל פרידמן הביא היסטוריה בישראל אני הבאתי הסטוריה בפורום.......

AnGeL DoLlY

New member
אלוהייייייייים ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

איזה פאקינג פרוטקציות!!!!!!!!!11 הלוואי עליי לדבר עם אורלנדו המדהיייייייים הזהההההה
כיף לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!!!

kittycatbone

New member
ואייייייייייייייי איזה כיף../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

רררררררררררררררררר!!!!!
דבר ראשון, אני רוצה להגיד לך תאמת-שאם היית סתם איזה מישהי שלא בפורום ובאה וכותבת את זה-בטח לא הייתי מאמינה לך, אבל בגלל שזאת את-אז אל דאגה-אני לגמריייייייי מאמינה לך
דבר שני, יש לך חברה כל-כך טובבההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!
דבר שלישי, דיברת עם אורלנדו בלום!!!!!!!!!!!!!! כמו שאמרו כאן, באמת זה דבר ששואף לאפס כאן כמעט לכולנו! אז כל כך כיף לךךךךך!!! אשכרה חלום שמתגשם!! אבל ממשששששששש!!!!! יאאא איזה כיף לך!!!!!!
ותודה גם ששיתפת את זה איתנו
(חח אלא מה?!
) ודבר אחרון, לאלה ששאלו למה היא לא ביקשה ממנו לבוא לישראל. אז אני לא רוצה לענות בשביל אביה-אבל אם זאת הייתה אני (הלוואייייייייייייייי
) אז אני לא חושבת שהייתי זוכרת אפילו איך קוראים לי מרוב שוק!!!!!! כאילו בטח היא פשוט לא חשבה על זה בזמן שדיברה איתו!! כאילו....... זה אורלנדו בלום!!!!
|שיט איזה כיף לך!!!!
| אני שמחה בשבילך!

karin byrne

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

גמני ככל הנראה הייתי שוכחת מי אני או מה אני ואיפה אני...לא הייתי מסוגלת לדבר או לזוז...גאדדדד זה כזה חלומי!!!!

נטלי007

New member
גאדדדדד אני מתה../images/Emo70.gif ../images/Emo99.gif

אני כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך כל כך מקנאת בך.. ווי איזה כיף לך זה נשמע כמעט לא אמיתי... ווי אני צריכה להסתפק רק בפוסטר
ד"א מאז שתליתי את הפוסטר של אורלנדו אני מרגישהנ שהעיניים שלא עוקובות אחריי... גאדדד.. זה מפחיד... קראתי לאח שלי כדאי לבדוק עם גם הוא רואה את זה וכדאי לבדוק שלא השתגעתי
אז אני עמדתי בקצה של החדר והוא עמד בקצה השני ואמרתי לו:"אתה רואהכ הוא עוקב אחריי" ואח שלי אמר לי:"לא נכון הוא עוקב אחריי".. נקרעתי מצחוק..

Lao

New member
אני כל-כך ש-מ-ח-ה בשבילך!!!!!!!!!@!

אין לך מושג, אני הייתי עצורת נשימה כאילו זה קורה לי עכשיו.... ועכשיו עצה... תשחזרי את הרגע הזה, תכתבי אותו, תציירי אותו, באמת. תעצמי עינים ותזכרי בו. ככה את תוכלי להזכר בזה כל פעם שאת עצובה, ולי הזיכרון מתעתע בי, ופרטים נשכחים ממני ברגעים כאלה... אז עדיין.... אני כל כך מאושרת בשבילך!!!!!!!!

Galadriel 3000

New member
נכון ביותר.

בגלל שאני שוכחת כל דבר טוב, אני למשל עצובה ביום אחרי שראיתי סרט ממש ממש טוב.

Sweet 6teen

New member
../images/Emo15.gif omg omg omg omg omg!!!!!!!

אני לא מאמינההההההההה..... איזה כייייף לך!!!!!!!!!! איזה חברה מקסימה יש לך! אני לא מאמינה שדיברת עם אורלנדו!!!!!!! איזה כיייייף!!!!!!! חחחחח.... אני לא מעקלת את זה בכלל... את בטוחה שאת נושמת? אני במקומך הייתי רועדת עד עכשיו!! חחחח... יוווו איך אני שמחה בשבילך!!! הלוואי עלייייי..... חחחחחח.... לפחות אחת מאיתנו דיברה איתו!! אזיה כייף!!! חחחחח....

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo6.gif../images/Emo45.gifבהחלט../images/Emo45.gif

התחילו לסגוד לאביה

למעלה