הודעה ע-נ-ק-י-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Number One1

New member
הודעה ע-נ-ק-י-ת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני דיברתי עם אורלנדו! האחד והיחיד בטלפון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תאמינו או לא אני דיברתי איתו!!!!!!!!!!!!! טוב חחחחחח הנה הפירוט לדבר הבלתי מעורער הזה: החברה הכי טובה שלי, היא נמצאת בארצות הברית שנתיים, אז זאת השנה הבאה זאת השנה האחרונה שלה. הכל התחיל שחברה שלי והמשפחה שלה החליטה לנסוע למקום שבו אורלנדו מצלם את הסרט!!!!!!!!!! והם לא ידעו שאורלנדו מצלם את הסרט שם... הם סתם טיילו שם בכל מיני מקומות מעניינים בעיר עד שהם הגיעו למקום הצילומים, הם שאלו אנשים מה קרה ומה עושים פה, אז הם אמרו להם שהשחקן אורלנדו בלום מצלם את הסרט כאן ושהם מחכים לחתימות ממנו. חברה שלי, שכבר ידעה שאני מאד מעריצה אותו, אמרה לאמא שלה שהיא תחכה עד שאורלנדו יבוא ואז היא תתקשר אלי ותגיד לי שאורלנדו בדיוק לידה (!!!!!!!) אוקי, אז הסתיימו הצילומים ואורלנדו בא לחלק חתימות. בזמן שהוא חתם לכל אחד, חברה שלי התקשרה אלי והנה השיחה שלנו (פחחח אני עדיין זוכרת אותה): חברה שלי: הלו אביוש אני: כן (בעייפות כי אצלהם זה היה אחרי הצהריים ואצלי זה כבר היה ערב...) חברה שלי: תשארי על הקו שנייה אני רוצה לתת לך משהו מאד מיוחד שאת אוהבת... אני: מי?! חברה שלי: תכף תגלי.... אז אורלנדו בא אל חברה שלי וחתם לה על היומן מסע שלה ואז לפני שהוא הלך, חברה שלי אמרה לו באנגלית: אתה רוצה לדבר עם משהי שמאד מאד מעריצה אותך? ואורלנדו אמר שכן אבל זה צריך להיות שיחה קצרה (אווווו....) חיכיתי על הקו ואז.............. שמעתי את אורלנדו בלום מדבר אלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במבטא האנגלי שלו הוא אמר כזה hello? הלב שלי קפץ וירד לתחתונים........ דמיינתי על היום הזה שאורלנדו לפחות ידבר איתי ואז, בהפתעה רבה זה התגשם! רק שאמא שלי כל הזמן נדנדה לי "מי זה? מי זה?". הנה השיחה הקצרה שהייתה לנו (כמובן שדברתי באנגלית אבל אני יכתוב כאן בעברית...): אני: הי אורלנדו אורלנדו: מה המצב? אני: בסדר גמור (חחחח אמרתי לו באנגלית אבסלוטלי פייין חחחחחחח) אני: אתה מאד חמוד ושחקן מאד מוכשר... (אני לא מאמינה שהצלחתי לפלוט את הדבר הזה!!!!!!!!!) אורלנדו: תודה רבה, גם את מאד חמודה אהההההההה אני מתעלפת עוד מעט..... רגע, אני לא מתיאשת.... אני: תודה אורלנדו: מקווה שתבואי לביקור כאן הוא באמת אמר את זה נשבעת לכם!!!!!!!!!!!!!! אני: אני ישתדל אורלנדו: (צוחק) אז ביי בינתיים אני: ביי אני עכשיו בשוק בהלם והמומה ואני נשבעת לכם בגופתי המתה כל זה קרה באמת!!!!! תשאלו את מי שאתם רוצות זה קרה באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחח לכן אתם שואלות למה כתבתי את זה על הבוקר....... אחר כך אורלנדו החזיר את הטלפון בחזרה וחברה שלי אמרה לו תודה רבה והוא אמר כזה "אין בעייה!" אחר כך חברה שלי דברה איתי שעות וחלק גדול מהשעות הצפתי אותה ב: תודה רבה את החברה הכי טובה שהייתה לי בחיים!!!!!!!!!! ואז היא ספרה לי כל מה שקרה בהתחלה שהיא נסעה למקום הצילומים ועד ההודעה האחרונה של אורלנדו כמעט את כל מה שרשמתי כאן היא אמרה לי בטלפון כי את השאר אני לא זוכרת כל כך מה היא אמרה לי... ושוב אני נשבעת לכם זה קרה באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

karin byrne

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

תגידי לי שזה לא נכון!!!אמאל'הההההההההההההההההההה....את אשכרה דברת עם אורלנדו!!!!הו גאדדדדדדד.....אמאל'הההההההההההההה....*מקנאה בך*...סתם סתם בובה אני שמחה שלפחות מישהי מאיתנו דברה איתו...אמל'הההה...אמאל'הההה...אין לך מושג איך הלב שלי דפק כשקראתי את זה....יאאאא אני הייתי רועדת ומתעלפת נראה לי...גאד גאד את קולטת שדברת עם אורלנדו???וואי זה....אין מילים לתאר את זה...
....זה...זה...וואי איזה כיף לך אני לא מאמינהההה....גאד איזה חברה טובה יש לך...ואיזה כיף לה!היא פגשה אותווווו!!!!קשה להאמין לזה האמת...אבל אם את אומרת שזו לא מתיחה...יאאאאאא איזה כיףףףףףףףףף....אני שחמה בשבילך שדיברת איתו...בטח מאוד התרגשת...ואיך חברה שלך הגיעה לשם?...

Number One1

New member
היא גרה כיום בבוסטון וביום הזה היא

נסעה למקום הצילומים שלו....

karin byrne

New member
אהההה...

וואי איזה כיף לההה...ורייגע היא נסעה לשם(לשם זה אליזבת'טאון נכון) במקרה?כאילו בלי לדעת שהוא מצלם שם ת'סרט?

ממממממהההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את באמת דיברת איתו
איזה כיף לך
אבל למה לא שאלת אותו אם הוא יבוא לישראל

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאההההההההההההה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

אני בשווווווקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עדיין מנסה לעקל!!!!!!!!!,את דיברת עם אורלנדו בלווום!!!! איממממאאאא!!!!!!!!!!!!! גמאני רוצה
אם הייתי במקומך היתי מתעלפת
גמאני רוצצצההה
נו טוף,אם את דיברת איתו אז כנראה הכל אפשרי

אלוהים!! איזה כיף לך!!! ../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif

ולחברה שלך עוד יותר!! חח..איזה מגניב שדיברת איתו! אני לא הייתי מצליחה בכלל לקלוט! הייתי מתעלפת במקום! ואיזה חמוד הוא שהוא התפנה לכמה שניות... שקראתי את זה הייתי בהלם! אני עדיין ככה
יוו ממש כיף לכן!!

מיטץ

New member
ילדה יש לך מזל בחיים../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

פאק, דיברת עם אורלנדוווווו... שיו חלום ילדות

../images/Emo39.gif ררגעעע אביה כנסי לפפההה

אני לא מצליחה לראות מה כתוב!!!! הפרסומת הדפוקה מסתירה חצי מההודעה!!! בעעע....אולי תוכלי להעתיק ולהדביק עוד פעם בהודעה אחרת עם שתעשי שורות קצרות יותר???? פפליייזזזז

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gifהנה../images/Emo26.gif

עכשיו זה בסדר? אני דיברתי עם אורלנדו! האחד והיחיד בטלפון!!!!! תאמינו או לא אני דיברתי איתו!!!! טוב חחחחחח הנה הפירוט לדבר הבלתי מעורער הזה: החברה הכי טובה שלי, היא נמצאת בארצות הברית שנתיים, אז זאת השנה הבאה זאת השנה האחרונה שלה. הכל התחיל שחברה שלי והמשפחה שלה החליטה לנסוע למקום שבו אורלנדו מצלם את הסרט!!!! והם לא ידעו שאורלנדו מצלם את הסרט שם... הם סתם טיילו שם בכל מיני מקומות מעניינים בעיר עד שהם הגיעו למקום הצילומים, הם שאלו אנשים מה קרה ומה עושים פה, אז הם אמרו להם שהשחקן אורלנדו בלום מצלם את הסרט כאן ושהם מחכים לחתימות ממנו. חברה שלי, שכבר ידעה שאני מאד מעריצה אותו, אמרה לאמא שלה שהיא תחכה עד שאורלנדו יבוא ואז היא תתקשר אלי ותגיד לי שאורלנדו בדיוק לידה!!! אוקי, אז הסתיימו הצילומים ואורלנדו בא לחלק חתימות. בזמן שהוא חתם לכל אחד, חברה שלי התקשרה אלי והנה השיחה שלנו (פחחח אני עדיין זוכרת אותה): חברה שלי: הלו אביוש אני: כן (בעייפות כי אצלהם זה היה אחרי הצהריים ואצלי זה כבר היה ערב...) חברה שלי: תשארי על הקו שנייה אני רוצה לתת לך משהו מאד מיוחד שאת אוהבת... אני: מי?! חברה שלי: תכף תגלי.... אז אורלנדו בא אל חברה שלי וחתם לה על היומן מסע שלה ואז לפני שהוא הלך, חברה שלי אמרה לו באנגלית: אתה רוצה לדבר עם משהי שמאד מאד מעריצה אותך? ואורלנדו אמר שכן אבל זה צריך להיות שיחה קצרה (אווווו....) חיכיתי על הקו ואז..... שמעתי את אורלנדו בלום מדבר אלי!!!!! במבטא האנגלי שלו הוא אמר כזה hello? הלב שלי קפץ וירד לתחתונים... דמיינתי על היום הזה שאורלנדו לפחות ידבר איתי ואז, בהפתעה רבה זה התגשם! רק שאמא שלי כל הזמן נדנדה לי "מי זה? מי זה?". הנה השיחה הקצרה שהייתה לנו (כמובן שדברתי באנגלית אבל אני יכתוב כאן בעברית...): אני: הי אורלנדו אורלנדו: מה המצב? אני: בסדר גמור (חחחח אמרתי לו באנגלית אבסלוטלי פייין חחח) אני: אתה מאד חמוד ושחקן מאד מוכשר... (אני לא מאמינה שהצלחתי לפלוט את הדבר הזה!!!!!!!!!) אורלנדו: תודה רבה, גם את מאד חמודה אההה אני מתעלפת עוד מעט..... רגע, אני לא מתיאשת.... אני: תודה אורלנדו: מקווה שתבואי לביקור כאן הוא באמת אמר את זה נשבעת לכם!!! אני: אני ישתדל אורלנדו: (צוחק) אז ביי בינתיים אני: ביי אני עכשיו בשוק בהלם והמומה ואני נשבעת לכם בגופתי המתה כל זה קרה באמת!!!!! תשאלו את מי שאתם רוצות זה קרה באמת!!! חחחח לכן אתם שואלות למה כתבתי את זה על הבוקר... אחר כך אורלנדו החזיר את הטלפון בחזרה וחברה שלי אמרה לו תודה רבה והוא אמר כזה "אין בעייה!" אחר כך חברה שלי דברה איתי שעות וחלק גדול מהשעות הצפתי אותה ב: תודה רבה את החברה הכי טובה שהייתה לי בחיים!! ואז היא ספרה לי כל מה שקרה בהתחלה שהיא נסעה למקום הצילומים ועד ההודעה האחרונה של אורלנדו כמעט את כל מה שרשמתי כאן היא אמרה לי בטלפון כי את השאר אני לא זוכרת כל כך מה היא אמרה לי... אלוהים איזה נחמד הוא
ושוב אני נשבעת לכם זה קרה באמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DoRiT ChaN

New member
../images/Emo28.gif../images/Emo107.gif../images/Emo2.gif

א...א...א..את....ד...דיברת ע....ם א..ורלנ..דו!?@!?# אם פתאום הייתי שומעת את אורלנדו באמצע שאני מדברת עם חברה שלי הייתי נשארת עם פה פעור ועם חשש להתעלפות. איזו ילדה ברת מזל את!! את קולטת שממש דיברת איתו!? *אני עדיין לא מאמינה* *גם אני רוצה* ^^;;; איזה חברה טובה יש לך!
אני עדיין לא מאמינה שבאמת דיברת איתו!!! איזה קול היה לו
? טוב עזבו אני משתגעת פה
|מתה|

T u r n e r 1

New member
אלוהים ישמור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את כל כך ברת מזל! איזה כיף לך! אני כל כך מקנאה בך!
ואיזה חברה טובה יש לך!!!! איזה קול יש לו?

עיכלתי../images/Emo2.gif ../images/Emo42.gif../images/Emo168.gif

גאד דמטטט פאקקקקקקקקק $%^)(*GHBKJYT^&$%*%()^ את אשכרה דיברת איתווו אני מעריצה אותך על זה שהצלחת להישאר בחייםם איך היה הקול שלו?? המבטא? את יכולה לכתוב לי מה הוא אמר באנגלית?? לא בעברית?... פליזזז גאד איזה כיף לךךך!!! למה לא אמרת לו שיבוא לישראללל אני רוצה גםם אורלנדווווו יאאאא איזה כיף לךךך גאד גאד גאד גאד גאדדדדדד

../images/Emo39.gif אאאוווממיייגגוודדד

לא יכול להיות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! א-י-ז-ה כ-י-ף -ל-ך!!!!1 אני לא מאמינהההההה יייווווווו זה אשכרה חלום שהתגשם!!! ממש !!!!! כאילו דיברת איתו! קשה לי לעכל!!! דיברת על אורלנדו....(אני צריכה לכתוב כמה פעמים כדי להבין...) אני לא מאמינה...דיברת איתו... רגע ואיך הקול שלו במציאות.!?!?!?! יש לו קול גברי כזה?!?! או כמו של בת???? עמוק כזה??!?!?! ייאאא...אני לא מאמינה...דיברת איתו...אני בשוק!

Number One1

New member
אוקי אם כולם רוצים לדעת איך הקול

שלו היה אז הנה לכם: קול סקסי בטירוף!!!!!!!!!! קול לא ממש עבה כמו של מבוגר אלא קול כזה של חצי מבוגר, חצי ילד. הוא דיבר במבטא האנגלי |הסקסי!| שלו והיו לו גם כאלה מילים אנגליות כמו: אבסולוטלי, thank you very much, ועוד כמה מילים שלא יכלתי לשמוע בגלל הצרחות שהיו על הקו......... אבל באמת הוא הסלבריטי הכי, אבל הכי מקסים ומתחשב שראיתי בחיים שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה