הודעה עצובה ממיטל

הודעה עצובה ממיטל

מיטל אמרה לי להגיד לכם שאין לה מחשב בזמן הקרוב ושהיא לא תהיה יכולה להיות בפורום לפחות עד סוף החודש הזה. היא הבטיחה לחזור לפחות עד סוף החודש. שיסדרו לה את המחשב. מיטל כולנו מחכים לך..:)

מלאכית16

New member
אוףףף...../images/Emo110.gif|קר|

עד סוף החודש
זה המוווון זמן...
*מתגעגעת*

מיטל גם מוסרת את געגועיה..(כנסו)

היא אמרה שכנראה שזה ידחה על ליולי...:( כי היא נוסעת לחו"ל, וגם יש עוד כמה סיבות...! על כל מקרה היא אמרה שהיא תנסה לחזור אליכם כמה שיותר מהר... ושהיא מאוד מאוד אוהבת אותם.!

../images/Emo32.gif

מותר לנצל, נכון? יופי. בכל אופן אנשים, לכו תקנו את ה- DVD של "ארץ נהדרת"!!! הוא פשוט מעולה!!! יש ממש את כל (!!) המערכונים הכי טובים ששידרו, פיספוסים (לטעמי מעט מדיי...), מערכונים שלא שידרו אף פעם ומאחורי הקלעים (אותו הסרט בדיוק ששודר כבר בערוץ 22...) בקיצור, ממש שווה לקנות. זה אחלה של דבר.

מלאכית16

New member
דווקא...../images/Emo110.gif|קר|

אני ממש התאכזבתי ממנו... דווקא שמו את המערכונים הפחות מפילים מצחוק... הבונוסים דלים ועלובים (מה שגם את הסרט מאחורי הקלעים כבר שידרו, וחלק מהפיספוסים כבר ראינו בצילומים עצמם
) לא שווה שבעים שקלים... אבל זו רק דעתי..

מלאכית16

New member
אני השכרתי..../images/Emo110.gif|קר|

אז אני מאמינה שכן. אולי לא בכל מקום, אבל אני בטוחה שתמצאי מקום שמשכיר.

../images/Emo26.gif

שלום לילדה שמקשקשת על עצמה ("קיציס המושלם!!")...סתם נו..אין לי זכות לדבר.
בכל מקרה, בנוגע ל- DVD- לא ברור לי כ"כ למה התאכזבת ממנו. אבל זו דעתך ואני לא אתווכח איתך על זה. זה סרט עם מערכונים של שעתיים, לפי דעתי רוב המערכונים היותר טובים נכנסו לשם. בנוגע לבונוסים- הפיספוסים: נכון שראינו את חלקם בצילומים אבל להפך, זה מה שטוב. כיף לראות את הדברים האלה שוב!!! רק חבל שהקטע הזה כ"כ קצר. והסרט של מאחורי הקלעים באמת שודר כבר בערוץ - 22 וזה לא מחדש משו. בתכלס זה סוגר יופי את כל העונה
ולפי דעתי כן שווה 70 שקל. טוב, די.

מלאכית16

New member
איך השיחות הפרטיות..../images/Emo110.gif|קר|

הגיעו לכאן
בכל מקרה- כמו שאומרים- על טעם ועל ריח אין מה להתווכח. יש דבר כזה שנקרא התפלגות נורמלית. אם תעשי סקר אני בטוחה שתמצאי שהרוב אומרים שהדיוידי בסדר, והחלקים שאומרים שהוא טוב/גרוע הם המיעוט בקצוות..אז אני יושבת בקצה. ונוח לי שם
לומשנה..אני אשתוק...זו לא השעה שלי

ElinorL

New member
אמממ

את הסידרה עצמה יש לי במחשב וגם את מאחורי הקלעים כך שאם יש צעט פיספוסים וכמה מערכונים שלא שודרו אני לא חושבת שאני אקנה את זה אפשר לשכור ולראות אם זה שווה את זה :)

greeneye

New member
../images/Emo32.gif

כן, נו שובפעם אני והציורים.
הראשון- אריה, בהשראת ליהי והאתר המוזר שהיא מקפידה לשלוח לי כל הזמן. ליהי- "יו קאם טו סי ליינז אונלייי אין קניההה.....ווי גט ליינז אנד טייגרז אונלי אין קנייייייההה.....קנייייייה קנייייה קניייה קנייייייהה"

greeneye

New member
ציור מפוקסל.

זתומרת- מפיקסלים. זתומרת, להכנס לצייר של המחשב, ללחוץ על הזכוכית מגדל ההיא בצד, ולהגדיל את הדף ל6 או 8. תעשו כמה נקודות עם העיפרון של הצייר בבגודל כזה ותבינו איזה סיוט זה לצייר ציור שלם ככה. לקח לי כמעט את כל הלילה. מומלץ ללחוץ על הציור כדי לראות אותו בגודל האמיתי.

למעלה