הודעה עצובה ופתטית....

Mr Snufkin

New member
לאף אחד בפורום לא אכפת מזה שפרסום

השאלות בפורום הוא לא בדיוק חוקי, ושלמעשה כל אחד מאיתנו חתם בכתב ידו שהוא לא יעשה את זה??? לא שלי ממש אכפת, אבל סתם מעניין אותי אם אין לכם נקיפות מצפון???

Smileycon

New member
היתה לנו ברירה?

לא בדיוק שאלו אותך האם אתה מעוניין לחתום.. למען האמת גם לא ידעתי לפני המבחן שאצטרך לחתום על משהו. אמרו לי לחתום, בעיות לא רציתי (שלא לדבר שהתרגשתי מהמבחן) אז חתמתי. מחוייב להסכם הזה אני בטח לא מרגיש.

qet1

New member
חתימה מתחת לגיל 18 ללא נוכחות הורים

=
ככה שאתם לא צריכים לחשוש...

אסור לפרסם שאלות מלאות!

אפשר לשאול "מה עניתם בשאלה עם הגרפים של ..." אבל בטח שלא לצטט שאלות שלמות מהבחינה אם מישהו נתקל בשאלות כאלה בפורום לפני ששמתי לב אליהן - שיגיד לי ואני אמחק אותן

Mr Snufkin

New member
הודעה עצובה ופתטית....

אין לי בעיות להיות הראשון ש"יוצא מהארון"... אבל אני לחוץ!!! אי אפשר להזכיר לידי את מילת הפ' (פסיכומטרי) בלי שאני אתחיל בכסיסת ציפורניים מאסיבית.... מה לעשות אני מת לדעת כמה קיבלתי, ואפילו להעריך את הציון אני לא יכול, כי ברגע שסיימתי אותו חטפתי בלאק מוחלט לגבי 90 אחוז מהשאלות והתשובות שלי!!! בכל אופן, אני יוצא עם חברים עכשיו למועדון (מקווה שאולי ככה אני לא יחשוב על אנלוגיות) ואני מקווה, שלמרות בעייתי הנפשית, אני אמצא בפורום מעט רגיעה במשך 45 ימי הגיהנום הצפויים!!! סנופקין

john doe 122

New member
מילא אנחנו

נראה לי שהמרכז הארצי יותר מודאג מהחברות של הפסיכומטרי שלוקחות את השאלות מהמבחנים ומשנות אותן במעט, מאשר מ"האזרח הקטן" שמחליף חוויות אחרי הבחינה.

אל דופא

New member
ילד...

שאלות מלאות מהבחינה-פורסמו גם פורסמו בפורום הזה. ישנן אפילו כמה השמורות בטאג ליינס... שאלות בנוסח מלא מהבחינה פורסמו גם בצאט... השאלה היא (בלי ציניות!) מה כוחו של המרכז הארצי באינטרנט? הרי האינטרנט הוא מקום פרוץ, שאפילו חוקי הצנזורה והגנת קטינים לא חלים עליו...(ודי להציץ ברשימת חדרי הצ'אט הצצות חדשות לבקרים בפורטל הזה).

זה רק ענין של זמן עד ש...

...שבקידום או היי קיו יתפסו שכל ויבואו לקטוף מהפורום את כל השאלות שהתלמידים פירסמו... המרכז הארצי כמובן יעלה על זה ואז יתבע את תפוז והיו דברים מעולם. פירסום של נוסח מלא עשרות שאלות על גבי הפורום זה לא משהו שאני יכול לאפשר. אם מישהו רוצה לדעת מה האחרים פתרו בשאלה מסוימת הוא לא צריך לצטט את כולה

אל דופא

New member
צודק ורק אוסיף,שלדעתי...

קידום ושו"ת כבר שמעו דבר קיומו של הפורום הזה ומין הסתם כבר "קטפו" מכאן שאלות... אבל שוב, בפורטל הזה נפתחים באין מפריע חדרי צ'אט העוברים את גבול הפדופיליה ואיש אינו פוצה פה ומצפצף. כך שהגשת תביעה דווקא נגד שאלות המתפרסמות בפורום הזה לאחר בחינה, תהיה ממש טיפשות מצד המרכז...

qet1

New member
מה הקשר?

מה הקשר בין הפדופיליה בצ'אט לבין הגשת תביעה מצד המרכז הארצי? למה זה יהיה טיפשי מצידם? הם אמורים לטפל קודם בבעיות כמו פדופיליה לפני שהם תובעים מישהו על שהפר את זכויות היוצרים שלהם? למה את חושבת שזה מעניין אותם בכלל? מה שמעניין אותם זה רק $$$

john doe 122

New member
תאמין לי שאתה לא היחיד

גם לי אין מושג באיזה איזור יהיה הציון שלי, מאותה סיבה - אני כמעט ולא זוכר שאלות ותשובות. אני הייתי כמעט היחיד מהחברים שלי שניגש ביום חמישי (כולם ניגשו ברביעי), ואין לי כמעט עם מי להשוות, אבל נראה לי שאני אצליח בכל אופן לעבור את ה-700. בכל מקרה אני משתדל שלא לחשוב על זה, זה כבר מחוץ לתחום השליטה שלי. קח את זה באיזי ו
בכל מקרה.

Smileycon

New member
נסו לשכוח מזה

גם אני במצב דומה, אבל צריך לשכוח מזה. פסיכומטרי? איזה פסיכומטרי?

yuval155

New member
אני דווקא זוכר משהו כמו 30 שאלות

ומתוך ה-30 (כמותי) כשעברתי עליהן אחרי הבחינה היתה לי טעות אחת גם אני לא יכול להעריך את הציון שלי כי יש לי דילמה: אני זוכר את השאלות הקלות או שפשוט יש לי קצת טעויות?

Smileycon

New member
תפרסם

תפרסם את כל השאלות שאתה זוכר...יעזור גם לאחרים

למעלה