הודעה סופר חשובה!!!!!

ברבורה

New member
שלי...?

הדס :) ותודה על המחמאה לבובות אני עובדת עליהם קשה! איפה יהיה האתר?

FleurGirl

New member
חח שלום הדס :)

נעים מאוד, אני ניצן. והבובות של ממש מהממות!!! אבל יש לי כזה קו מחשבה, למה, כשמכינים חצאיות ועושים הצללה, זה יוצא נורא? כאילו, תראי, הבובה האחרונה אני חושבת, האי גדולה כזו ויש לה חצאית צהובה, וההצללה פשוט לא כמו מכנסיים... מה קרה לנו בימים אלו??? .*-*.ניצן.*-*.

ChocolateGirl

New member
לבנדר, את עושה דוליז מהממות!!!

הרבה יותר יפה ממני!!! רואים שאת משקיעה!!! ממש מהמם!!!!!! אהבתי בעיקר את אלה שיש צמח\נחש שמתפטל להן על הרגל זה רעיון מקורי ומהמם!

תודה!../images/Emo9.gif

וכמעט לכל הדוליז שלי יש נחש/צמח שמתפתל על הרגל

FleurGirl

New member
יופי יופי!

כולן יפות, גם שלך לבנדר, מדהימות!!! תוסיפי עוד מלאןןןן!!!

FleurGirl

New member
*ניצול שירשור*

אממ לא יודעת איך לצייקר נעליים אז שמישהי תצייר לי דרכים או משהו פליז .*-*.ניצן.*-*.

רעיון מקורי ../images/Emo46.gif

אבל מה אכפת לי...... במילא אף אחת כאן לא טרחה לומר לה שכבר יש משהו כזה....אז לא משנה, אני פשוט אפסיק עם האתר של הפורום ודי......

FleurGirl

New member
סוריי

אני יודעת שגם את עושה אתר של בובות מהפורום, פשוט אני רק רוצה כמה בנות שישמו בובות שלהן, אבל לא כל האתר יהיו רק שלהן...!!!! למה, אני לא יודעת לצייר בובות?! *נעלבת* לא התכוונתי להכעיס אותך, אם זה מפריע לך אז רק תאמרי.. *סורי.. מבקשת מחילה* .*-*.ניצן.*-*.

ברבורה

New member
מה לעשות...

הבובות שלי לא מופיעות בכלל באתר של הפורם... ואני רוצה שהם יפורסמו איפה שהוא הם לא עד כדי כך עקומות...*מקווה*

iyar88

New member
אני יודעת שזה לא קשור לשרשור

מישהי מכירה אתר שמסביר איך לצייר רהיטים? או שמישהי יכולה להסביר לי איך מציירים רהיטים? אני פשוט לא מצליחה.... תודה לכל העונים!

זה בא לך לבד...../images/Emo13.gif

הכנתי שלוש מיטות (שוב, אותו דבר) סתם, כי היה לי משעמם, וטינק, את יכולה לקחת.....

למעלה