אז ככה....
החלטתי לשפץ אותה לפני כמה חודשים. היא לא נראתה טוב, היה לה סדק בעקב, סדק בלוח התהודה, הגשר התרומם, מפתחות במצב על הפנים. בהתחלה שמתי בורג גדול בעקב, שלא ימשיך להפתח , ומילאתי את הסדק (יש חומר מילוי ודבק אצבעות כזה, הכי חזק שיש...שכחתי את השם האמיתי שלו..). אח"כ שייפתי את כל הגיטרה, נייר שיוף הכי דק כמובן. את הסדק בלוח תהודה, שהוא לא היה עמוק, מילאתי גם בחומר ובדבק. את הגשר שהתרומם חיזקתי עם הרבה דבק (אחרי התיעצות עם המורה שלי). המפתחות, המפתחות החדשים (והישנים) עשויים אך ורק ממתכת, בלי שום חלק פלסטי (כמו בכל המפתחות האחרים), הם עלו לי 50 ש"ח, אמרו לי שכבר לו מייצרים כאלה, כי זה אופייני לגיטרות ישנות. קניתי כפור כזה לתלות עליו רצועה, כי נשאר בורג בולט בעקב, אז שיהיה לו שימוש,והרכבתי את הכפתור בגוף התהודה. בסוף הגיע שלב הציפוי, בהתחלה שמתי כמה שכבות פליטורה. אח"כ שמתי ספריי לקה (ולא לקה רגילה, כי היא אוטמת מידי את העץ), שנתן לזה ברק יפה. האמת רוב הזמן זה היה לחכות עד שכל הציפוי יתייבש, משום זה פשוט לא רצה להתייבש, וזה לקח מלא זמן. בסוף בסוף, פתאום שמתי לב שנותר סדק בין הקצה של הפינגרבורד לצוואר, אז שוב מילאתי אותו בחומר ובדבק. וזהו היום כבר ניגנתי בה מאז שקמתי ב12:30, ואני יכול להגיד, אוביקטיבית, יש לה צליל יפה מאד, מה גם שלוח תהודה (מאשוח) הוא משתבח עם הזמן, ונותן צליל יותר יפה כלל שהוא יותר מבוגר. חוצמזה שאני אוהב אותה מאד מאד. *הבורג הגדול לא חדר לתיבת התהודה.