הודעה משמחת:

הודעה משמחת:

גל יקירתנו מזמינה את כולם לביקור בחנות החדשה, ביום חמישי הקרוב, בשעה 19:30 (לא מאוחר מידי ולא מוקדם מידי ובלי תירוצים). הכתובת: דרך מגדיאל 7, הוד השרון. לכל הבאים מכרמיאל מובטחת טרופית. מי שרוצה להביא דברים יבורך, ומי שירצה לקנות - שלא ישכח את הארנק בבית. גל מוסרת להתראות לכולם, והולכת לאכול ארוחת צהריים עם הילדה.

תמיר1991

New member
אין לי איך להגיע../images/Emo10.gif

אמי עובדת באותו היום עד חצות, את אבא לא אטריד אחרי יום עבודה. ב- 19:30 לא "אסחב" אל מחוץ לעיר באוטובוס. יש למישהו פתרון? אולי טרמפ? (רק שלא יבוא על חשבון שוק הפשפשים...). תמיר.

ברצון תמיר.

אם לא תהיה תקלה, אוכל לקחת אותך ולהחזיר אותך. אם עוד מישהו מאזור ת"א רוצה - רק לשלוח אלי מסר.

תמיר1991

New member
אתה ענק!!!

אין שום התנגדות מצד הורי. אתה גדול!!! תודה רבה, תמיר.

doroni10

New member
ירושלים באיזור ת"א? ../images/Emo8.gif

למה האחרונים תמיד בסוף? למה השמש בבוקר? ולמה כל המפגשים בדיוק בזמן שאני לא יכול להגיע.. אוף! :( דורון,

ranlir

New member
מצטער.

למקום כזה רציתי לבוא ובהזדמנות זאת להכיר חלק מחברי הפורום הנחמדים.לצערי זה היום היחידי והקבוע מראש לארוחת ערב משפחתית ועל זה יש טאבו.היות ואני אוהב מקומות קסומים שכאלה אז גל כנראה תראני בזמן הקרוב .לגל אני מאחל הצלחה במפגש עם חברי הפורום .

תמיר1991

New member
ואגב:

רחל וירם - האם תגיעו ביום חמישי? יש לי את הקטלוג בשביל רחל ואת הירחון בשביל יורם. אולי אמצא דברים גם לחברים אחרים. תמיר.

lubia

New member
אני בספק רב,

תלוי במצב העבודה. אם לא, אז בשוק הפשפשים!

Mercyful God

New member
דורון דורון , דורון החביב ! כנס נא

התוכל בבקשה לשלוח לי את כתובתך במסר ? יש לי בולים עבורך ועבוד אישתך . תודה רבה !

גל ים..

New member
אוי ואבוייייייי למי שלא יבוא ......

במיוחד שלי אין בעיה בשום תאריך שעה שאתם מעונינים להגיע כך שבלי תירוצים מענות קשקושים וכו'....... וצרו איתי קשר במסרים למי שיש בעיה איך להגיע והיכן המקום ... גלי

גל ים..

New member
אז רגע יותר נוח לכם שבת???

והכי חשוב נסו לכוון אותי לדברים שאתם מחפשים ואולי אוכל לעזור לכם ולמצוא עבורכם כמה הפתעות... גל

גל ים..

New member
סקירה קצרה מה יש בחנות....

תקליטים ספרים בובות המון תשאלו את אורן ואת בני שביקרו ...כלי בית שונים תכשיטים בעיצובים שלי ובקיצור הבית שלי בקטן..אני אשמח מאוד אם תגיעו וכפי שגם אמרתי זה גם פגישת פורום עבורי וגם פתיחה של המקום ..יהיה אוכל ושתייה והרבה מצב רוח... גלי

תמיר1991

New member
אני שואל האם החנות גדולה יחסית?

קטנה? בגודל של קניון אולי? תמיר.

נויקה

New member
../images/Emo7.gif

ומה איתי? גם אני ביקרתי... ואני אבוא בשמחה ביום חמישי. נעה

oren*

New member
קפיצה בזמן שלושים שנה אחורה

כל כך כיף לעבור ליד החנות גם כשאת סגורה, להציץ דרך חלון הראווה ולדעת שיש מקום קסום כזה במרחק שתי דקות מהבית. אני בדיוק בשלבי ארגון של הבלאגן שיש בחדר שלי עם כל האוספים, אז לא נכנס (כי ברור שלא אוכל לעמוד בפיתוי), אבל מאוד מקווה להגיע למפגש ביום חמישי ובכלל להיכנס יותר כשאני בסביבה

גל ים..

New member
נועה אורן ואהלן תמיר ...

אז ככה תמיר החנות היא חנות סטנדרטית לא קניון ולא שום דבר שדומה לקניון כולה חנות נחמדה בהוד השרון ..ואתה מוזמן לקפוץ ומקווה מאוד שגם תהנה בה כפי שאני נהנית מפינת החמד שלי ...ונועה אני ממש אשמח אם תגיעי כי לא הספקתי להודות לך שקפצת לבקר כי בדיוק היתי במאה דברים כמו תמיד... ואורןןןןןןןןןןן לך אספתי דברים חבל'ז על הברווז....מצאתי לך כמה דברים שאתה פשוט תאהב אותם והחבאתי במיוחד לך... כך שגם אם לא תגיע ביום חמישי אז זה מוחבא לך להזדמנות הראשונה שתקפוץ... זהו הולכת ת'קלח ויאללה שלופן לפני שארדם על המקלדת... מחכה לכולכם בקוצר רוח כבר..... ביי גלי

למעלה