הודעה משלי...

הודעה משלי...

טוב, לא כתבתי כאן כמעט שבועיים.
היו לי כל מיני עניינים. אני מותשת מאוד בזמ ן האחרון, לא מרגישה טוב, וכואב לי , ויש לי עומס לא ברור בכל מיני תחומים
חוץ מזה, אני מרגישה שבאמת משהו לא כל כך עובד כאן, ואיני יכולה להיות היחידה ש"מקטרת" כאן, כשכולם פשוט שומרים על דממת אלחוט.
מצד שני, איני יכולה "לאלץ" אתכם לכתוב.

לצד כל אלה, אני שומעת עוד ועוד על מקרים שבהם אנשים מרגישים לא נוח לכתוב כאן משום שמרגישים מוטרדים, או שכתבו להם דברים לא נוחים מאחורי הקלעים.

הפורום הזה הוא הבית שלנו. הוא אמור להיות מקום נוח, ונעים, ושכולם מרגישים נוח לכתוב בו את כל מה שהם רוצים.

הוא אמור להיות פורום תומך, מקום שבו אפשר לכתוב גם את הדברים הרעים, את הקשיים את הדברים שאי אפשר או לא רוצים לומר אותם לכל אחד מבני המשפחה או החברים.

אני מבקשת מאוד, שאם מישהו מרגיש לא נוח או מוטרד כאן, אנא אמרו לי. עירבתי גם את הנהלת הפורומים בעניין, והם מגבים אותנו. אפשר בהחלט למנוע ממטרידים וממי שגורמים אי-נוחות להמשיך במעשיהם.

אני מזמינה אתכם להעלות כאן כל שאלה/ מחשבה/ הגיג שיש לכם.

כמו כן, כתבו אם יש לכם הצעות לאירוחים או אנשים שהייתם רוצים לראות כאן, שאלות שמטרידות אתכם ועוד ועוד.
כל רעיון להרחבת הפעילות - יתקבל בשמחה.

מה זאת אומרת כתבו להם דברים לא נוחים?

מישהו קיבל מסרים עוינים שגורמים לו לא לכתוב בפורום?

ולגבי הרחבת הפעילות - כפי שכבר כתבתי בעבר, צריך להגדיל את מעגל החברים בפורום.
אם יש 10 שכותבים ויש להם מידי פעם תקופות שקשה לכתוב, אז הפורום שומם.
אני רוב הזמן פה, אבל גם בתור המלהגת הראשית יש לי מגבלות..

אני חושבת שהצעתי פעם שתיכנסי לפורומים שיכולים להיות קשורים לעניין ותזמיני גולשים להצטרף אלינו.
יש בתפוז פורום אורטופדיה, ראומטולוגיה, רשלנות רפואית ועוד המון פורומים שיש בהם חברים פוטנציאליים שאולי לא יודעים על פורום כאב.
מה דעתך?

דעתי טובה

עשיתי את זה לא פעם, ואני מקווה לעשות את זה שוב בקרוב.

אני מקווה גם שיהיו לנו אירוחים ועוד דברים שיעלו את הפעילות
אני גם מקווה לפרסם קצת בבתי החולים והמחלקות הכאב.

מישהו יכול לפרסם במרפאת הכאב שבה הוא מטופל

bimbo.

New member
אופונת, את צודקת ב-100%. וחוץ מזה,

גם הצחקת אותי בתור "המלהגת הראשית".

למעלה