הודעה מרעישה

שי רגב

New member
המלצה: אולסטאר מבד.

נעלי הכדורסל "הקלאסיות" (של הדור שלי...), אלה הציבעוניות, שלובשים אותן הנרקומנים והפריקים. א-ח-ל-ה נעליים: נוחות, מרגישים איתן את תוואי הקרקע ולא נשמטות מהרגל, כמו הטאבי הנמוכות. ועוד בונוס (לאורי): לא מסתכלים עליך כמו על "קוקו" ואתה לא מושך תשומת לב...

amir_aikido

New member
חליפות היפניות

אני דווקא קראתי איפושהו טענה שעצוב החליפות (שנעשה ע"י גיוג'ורו קאנו מייסד הג'ודו) הושפע מהחליפות המערביות. אמיר

frodo1

New member
באמת תהיתי בקשר לנעל היפנית

כבר הרבה זמן אני תוהה איך נראו פעם הנעליים היפניות. הרי לא יכול להיות שהם כל הזמן הלכו עם כפכפי עץ.

NetDragon

New member
בקונג פו עגור לבן

מתאמנים בדרך כלל עם נעלי ספורט רגילות של נייקי. אבל עדיף להתאמן עם (למי שיש...) נעלי אתלטיקה מיוחדות של אסיקס, קלות משקל בערך 40 דולר בארה"ב אני לא חושב שיש כאלה בארץ.

bennyTKD

New member
נעלי אתלטיקה מיוחדות

אתה מזכיר נעלי אתלטיקה מיוחדות שקונים בארה"ב. אני לא בטוח למה אתה מתכוון. אני הזכרתי את נעלי הטאיקוונדו (ראה תמונה). אם אתה מדבר על אותם נעליים, אז אפשר לקנות גם בארץ (בחנויות דו קרב, אחוות לוחמים וכו'. משהו כמו 220 ש"ח). בני

הוא מתכוון לנעליים שנקראות

wrestling shoes (נחש למה משתמשים בהן
), מאוד נוחות, וקשה להשיג אותן בארץ (כל הזוגות בבי"ס שלנו הגיעו, בינתיים, מחו"ל).

bennyTKD

New member
../images/Emo32.gif האתר המחודש של דו-קרב

תודה, אוהד. דרך אגב, ראיתם את האתר המחודש של דו-קרב? נראה לי שהוא עדיין בבניה, אבל הוא כבר יותר מוצלח מהקודם, לעניות דעתי.

למעלה