הודעה מצערת.

TEENAGER1

New member
הודעה מצערת.

עקב מיעוט הפעילות בפורום לאחרונה, הוחלט לסגור אותו לאלתר.
נו מה. התפקדות אפריל! שם: תאריך לידה: מקום מגורים: דרכי תקשורת: ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? סידרתם את החדר/הבית? במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? יש לכם תכנונים להמשך החופש? מה דעתכם על החג הזה בכלל? זהו. יומטוב!

darling2

New member
../images/Emo9.gif בוקר טוב!

שם: דר תאריך לידה: 26/4/89 מקום מגורים: מושב תאשור דרכי תקשורת:[email protected] ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? במושב אצל דודים.
סידרתם את החדר/הבית? זה בתהליכים עדיין.. במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? מצאתי מכתבים ישנים.. יש לכם תכנונים להמשך החופש? רביעי אני בת"א ליומיים. ועוד לא ממש תכננתי את השאר זה יבוא אח"כ. מה דעתכם על החג הזה בכלל? אוהבת אותו!! זה קרוב ליומולדת...

חהחה ../images/Emo6.gif

שם: עדי תאריך לידה: 9.1, עם חגיגות כל שנה כל השנה!
מקום מגורים: בינתיים חדרה.. דרכי תקשורת: תבחרו.. ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? בקיבוץ! כולי מאושרת מזה, סופסוף זה לא אצלנו ואין היסטריה ולחץ.. חוץ מזה לקרוא את ההגדה בחדר אוכל של קיבוץ נשמע לי ממש משעשע
סידרתם את החדר/הבית? כמובן.. במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים?
מחברת שירה שלי מכיתה ו'.. יש לכם תכנונים להמשך החופש? ללמוד, ללמוד ועוד טיפה ללמוד.. אה כן, ומימונה
(הפסח זה לגמרי תירוץ לצורכי המימונה!
) מה דעתכם על החג הזה בכלל? את פסח עצמו אני שונאת אבל המימונה היא אחלה פיצוי

Saffron

New member
סדר בקיבוץ? גם אני רוצה. :(

מאז שאני זוכרת את עצמי חגגנו בקיבוץ. השנה לא.

מתנות

New member
זה יותר מעייף ממשעשע...

אבל אני מניחה שיש אנשים שאוהבים את זה.. אלה שלא קיבוצניקים

מתנות

New member
אני מצטערת...

אם זה ינחם אותך, כשחושבים על זה, זה סדר די רגיל רק אוכלוסיית האנשים שונה ואולי זה מה שמשעשע

מה רגיל? ../images/Emo10.gif

כמו אצל סבא? עם כ-ל הברכות/ תפילות/ טקסים? אשכרה מוציאים את הילדים בשלב מסויים החוצה והכל? ברוך שעשני בגירה, או משהו..
שמע ישראל, כמה שאני שונאת את זה

BecKiY

New member
../images/Emo13.gif נשבעת שידעתי ש1 באפריל ../images/Emo3.gif

לפחות אנחנו נפלנו על הודעה כזאת ב1 באפריל, אימא שלי נפלה על אחותי
שם: בקי. תאריך לידה: 11/8/89 מקום מגורים: נתניה. דרכי תקשורת: מסרים. ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? כנראה בבית
סידרתם את החדר/הבית? כן. במידה ועניתם "כן", (עניתי כן!) מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? דברים שכתבתי כשהייתי פיצקית. יעני, לפני שנתיים. אא וגם כל מינ י מכתבים שתמיד כיף לקרוא
יש לכם תכנונים להמשך החופש? אהמ, חייבת ללמוד (אני יודעת שיוצא פה תמיד שאני חרשנית, אבל ברגע שחוזרים מהחופשה, שניה אחרי יש בגרויות, אז אני חייבת!), וגם כמוובן לצאת להתפאנן. למרות שתקפו את שכנה שלי מתחת לבית, אז כנראה אנס
מסתובב לנו ברחוב, אז ההורים נכנסו למגננה ולפאניקה לא מחמיאה בכלל.
מה דעתכם על החג הזה בכלל? אההם, הרבה חופש. למרות שאין מה לאכול, הטוב עולה על הרע במקרה הזה
זהו. יומטוב! וחג שמייייחחח!!

Saffron

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

זה עוד כלום, אתמול בלילה קראתי את המתיחה בויקיפדיה ובמשך רבע שעה נלחצתי נורא, עד שנזכרתי מה התאריך.
שם: איילת תאריך לידה: 5.4 (יום חמישי הזה) מקום מגורים: תל אביב דרכי תקשורת: מסנג'ר ומסרים ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? בבית של הדודים, שזה מצד אחד תמיד טוב, אבל מצד שני הייתי מעדיפה בקיבוץ. סידרתם את החדר/הבית? לא
במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? ... יש לכם תכנונים להמשך החופש? כנס מד"ב ופנטזיה (מישהו מגיע לעולמות?), אולי אעשה משהו ליום ההולדת, וזהו פחות או יותר מה דעתכם על החג הזה בכלל? פעם הוא היה החג האהוב עליי. לאחרונה פחות, אבל לחופש ארוך אני אף פעם לא מתנגדת. חג שמח!

itoosh2

New member
אוי, איזה באסה...

שם: איתוש תאריך לידה: 1.6.91 מקום מגורים: רעננה דרכי תקשורת: מסרים ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? בבית עם המשפוחה של אבא... סידרתם את החדר/הבית? בית כן, חדר לא ממש... במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? אבק... יש לכם תכנונים להמשך החופש? יותר מדי תיכנונים ויותר מדי מטלות... מה דעתכם על החג הזה בכלל? החופש נחמד... זהו.

cspse

New member
../images/Emo155.gif חג שמחחחח ../images/Emo155.gif

שם: חיימקה תאריך לידה: 31.8 מקום מגורים: יקיר (רחוק..
) דרכי תקשורת: אייסיקיו, מסנג'ר, מסר, פלאפון, טלפון, מברקים. ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? אצל אחשלי
סידרתם את החדר/הבית? לא
במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? ... יש לכם תכנונים להמשך החופש? כל השבוע ברמת הגולן.. מה דעתכם על החג הזה בכלל? אני נוטה לא לחבב את פסח. חג שמח לכווולם.

ברררר

New member
כן כן שמענננו

שם:בר תאריך לידה:6.1.89 מקום מגורים: משגב דרכי תקשורת: אייסיקיו למעוניינים ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? בבית סידרתם את החדר/הבית? את בית כן את החדר עוד לא במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? מלפפון מלא עובש במגירת ירקות? יש לכם תכנונים להמשך החופש? ת"א וורטיגו מה דעתכם על החג הזה בכלל? פסח? הכי טוב! והכי טעים יאמייי

eliavtu

New member
איך יודעים שבא אביב? :)

שם: ג'ורג'ט תאריך לידה: 30.1.89 <זה אף פעם לא משתנה בין התפקדות להתפקדות :| אם כבר שיהיה גיל ח..> מקום מגורים: סוף העולם דרכי תקשורת: מסן ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? אצל סבתא
סידרתם את החדר/הבית? כן.. אמא שלי וכל השגעונות שלה חח.. זה כזה מצחיק לראות איך אנשים משתגעים בפסח.. במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? פוקימון
יש לכם תכנונים להמשך החופש? אני מקווה שיצא משהו.. מה דעתכם על החג הזה בכלל? החג הכי טוב!!! :)

TEENAGER1

New member
אני יודעת שזה לא משתנה מחודש לחודש

אבל יש אנשים חדשים לפעמים!

kobeba1

New member
צהריים טובים!

שם: שקד תאריך לידה:1.6.91 מקום מגורים:מצפה רמון דרכי תקשורת: איי סי קיו ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר?בביתי הקט סידרתם את החדר/הבית?כן כן... במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים?הרבה הרבה לכלוך שיצר מעצמו חיים חדשים יש לכם תכנונים להמשך החופש?בטח! ליסוע לטייל בערבה וכמובן ללכת להופעת זריחה של אביתר בים המלח מה דעתכם על החג הזה בכלל? אחחח החופש...אז למי אכפת מהחג?!

InfeCtedShesek

New member
אפריל

שם: הגר תאריך לידה: 15.11.89 מקום מגורים: נילי דרכי תקשורת: 165770245 ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? קריית טבעון.. סידרתם את החדר/הבית? אאא.. לא ממש, אמא ביקשה ואז התייאשה וסידרה לבד. במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? לא עניתי כן
יש לכם תכנונים להמשך החופש? ארבעה ימים לעבוד.. ו.. לקבל את הדיסק שזכיתי בו (של גבע אלון, תודה על הפרסום פה יפית..) ולחרוש אותו קצת.. ו.. אולי לקנות עוד..ו.. זהו.. מה דעתכם על החג הזה בכלל? הוא נחמד.. חגים זה בכלל דבר סימפטי

בכלל לא צפוי ../images/Emo8.gif

שם: רותם תאריך לידה: 15/2 מקום מגורים: חדרה דרכי תקשורת: מסנג'ר, אייסיקיו.. ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? כולם באים אלינו :] סידרתם את החדר/הבית? אממ קצת סידרתי את החדר אבל הוא כבר התבלאגן... במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? שום דבר :/ לא סדר רציני של נקיונות וספונג'ה.. רק להרים את הבלאגן מהריצפה, והחלפתי בין הבגדי חורף לקיץ בארון :) יש לכם תכנונים להמשך החופש? אממ לא ממש הרבה מה דעתכם על החג הזה בכלל? נחמדד! התחלת האביב, חרוסת, וחופש ארוך.. חג שמחחחחחחח

למעלה