הודעה מצערת.

TEENAGER1

New member
"סדר פסח זה תמיד כשיש אביב בחוץ"

(או שלא
) שם: מיכל תאריך לידה: י"ח סיון 11.6 מקום מגורים: איזור ירושלים דרכי תקשורת: מסרים ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? אצל דודים (אני עדיין די מרוגשת מהעניין
כבר 16 שנה ברצף שאנחנו בבית) סידרתם את החדר/הבית? הו כן.. את החדר וגם חלקים מהבית. במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? מצאתי שטר של 100 ושטר של 50 בחדר שלי!! זה כ"כ כיף למצוא כסף פתאום, במיוחד כשהוא שלך..
וגם מצאתי (וזרקתי) המון המון שטויות שאני לא מבינה למה שמרתי עד עכשיו. יש לכם תכנונים להמשך החופש? לא ידוע. צריכה לדבר עם כמה אנשים ונראה. מה דעתכם על החג הזה בכלל? האמת.. עד השנה הייתי בטוחה שאני שונאת אותו, אבל דווקא השנה לפחות ההכנות היו לגמרי בסדר. נהניתי לסדר את החדר(!!
) וכיף לי שהוא מסודר ונקי עכשיו, זרקתי המון דברים שלא הייתי צריכה ועכשיו פתאום יש לי מקום, ואפילו הניקיונות בבית היו סבירים יחסית לשנים קודמות. לגבי החג עצמו, עוד נראה..
חג שמח!

TEENAGER1

New member
ושכחתי להוסיף-

שעם מה שמחכה לי אחרי הפסח, אני בהחלט מעדיפה פסח מתמשך..

תשובות לשאלות

שם:קובי בלולו תאריך לידה:4.7.1989 מקום מגורים:עפולה! דרכי תקשורת:אייסיקיו,מסנג'ר,אימייל,שיחות חולין,יונת דואר.... והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר?:עדיין לא סגור... סידרתם את החדר/הבית?:כן!!! במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים?: חולצה יפיפיהה של לקוסט...וכול מיני מכתבים מגניבים יש לכם תכנונים להמשך החופש?:בשלישי אני בתל אביב...ומחמישי ועד שבת בוםבמלה!! מה דעתכם על החג הזה בכלל?: אחלה חגגג

מתנות

New member
אז נתפקד...

אפילו שאני רק קוראת לרוב. שם: טל תאריך לידה: 17/4/1991 מקום מגורים: איזור הכנרת. דרכי תקשורת: 222017113 ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? בבית. אחר כך אצל סבא וסבתא... סידרתם את החדר/הבית? את החדר, אבל זה רגיל... אני מהחולים. במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? קבלה על הפירסינג האהוב עליי. לא מגניב, סתם כיף שיש מזכרת :) יש לכם תכנונים להמשך החופש? אכן. מה דעתכם על החג הזה בכלל? מיותר ומעיק. כמו כל החגים. זהו. יומטוב! לילה טוב!

בלרינה24

New member
להלהלהלהלה

שם: דניאל
תאריך לידה:24.9.91 מקום מגורים: רעננה או יותר נכון בסטודיו בזמן האחרון דרכי תקשורת: פלאפון ומעט מאוד מסן ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? אצל סבתא עם כל המשפחה
סידרתם את החדר/הבית? כןןן במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? נעלי בלט שלי מגיל 4!!!
יש לכם תכנונים להמשך החופש? מבחן של הבלט האמריקיאי.. קורס של הבלט האמריקאי.. להיות עם החבר.. עבודה.. ואם נשאר זמן אז גם קצת ללמוד מה דעתכם על החג הזה בכלל? כיףףף יש הרבה חופששששש חג כשר ושמח לכולם

blond ambition

New member
אפשר גם? ../images/Emo13.gif

נעים להכיר... שם:
תאריך לידה: 5.2 מקום מגורים: קריות דרכי תקשורת: מסרים, מסנג'ר, אייסיקיו, פגישה מקרית ברחוב ---------------------------- והשאלות לחודש זה, שוב בנושא החג המתקרב: אז... איפה אתם בַּסדר? אצל דודים שלי סידרתם את החדר/הבית? לאא, הוא גם ככה יתבלגן בחזרה תוך שבוע... במידה ועניתם "כן", מה הדבר הכי מגניב שמצאתם במהלך הסידורים? - יש לכם תכנונים להמשך החופש? חופש? מה זה חופש? :\ מה דעתכם על החג הזה בכלל? באופן כללי אני מהאנשים שלא אוהבים חגים ותמיד ממורמרים, אבל בינתיים היה לי חג ממש נחמד

למעלה