הודעה מנופר [פאשית]

כעעעע!!! אני לא יודעת לטפססס \=

ואני גם לא משתתפת בספורטט אז אני לא רצה מהרר ככה שאם אמא שלך פתאום תצעק גנבתתתת אני לא יוכל לברוחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דו מינית שלייייייייי

היום היא אמרה לי..

בדיוק שהיא אמרה לי כתבתי פה.. ואי אני שומעת איזה שיר ואני משתגעת אין לי מושג איך קוראים לו ואני רוצה להוריד אותו..
איזה מעצבן זה.. [לא להתיי'חס התפגרתי..כן כן אלה השעות שלי...ליתר דיוק השעות שלי הם 32 שעות ביממה]..

חחח תמעעעעע גמני שמתי שיר בשין

שליי ואני מתה להוריד אותוו ואני לא יודעת איך קוראים לווו \= חחח 32 שעות ביממהה?! קטלניי

חח זהו גם אני שומעת ת'שיר באיזה שין

והילדה שינתה ת'שין ושם ת'שיר.. אבל שמרתי אותו במועדפים איכשהוא זה משמיע לי אותו.. אין לי מושג איך קוראים לשירר.. וזה ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש מעצבן אותיי

חח היא החליפה כבר ת'שירר

אבל שמרתי את זה איכשהו ואצלי זה משמיע ת'שיר הישן.. כאילו אם נכנסים לשין שלה יש ת'שיר של שאקירה החדש.. ואיך שאני שמרתי במועדפים אז זה פותח לי ת'שיר הישן..קיצרר..אני ינסה איכשהו לשמור את זה שמחשב ולשלוח לך ת'שין עם השיר הקודםם..חח איזה מסובך זה =/

אני ונופרר באותה שיכבה..למדנו ביחד

אבלל מזמןן.. בכיתההה ד' עד ו'.. אבל היא באותה שיכבה שלי.. עם אתם רוצות שאני ידברר איתההה ימסורר להה משהוו אזז בכייףף..... אני ישכנע אותה שתחזורר.. בכלל מקרה... אניי א=ו=ה=ב=ת אותכןן שיהיה לכולכןן המשךךך ערבבב כייפיייייי ביותרר=)

פאשית

New member
../images/Emo194.gifכנסו שנייה כולם @#%$ ../images/Emo70.gif

למי שהבין ולמי שלא מהשיחה שלי ושל תמי אני עוזבת בגלל כמה דברים- אני התדרדרתי, מבחינה נפשית, פיזית, לימודית, מבחינת הכל. אני לא מרוכזת בכלום. אין לי זמן לנשום אין לי כוח לעצמי, אין לי חשק לכלום. אני סתם פה. בלי סיבה. אין לי מה לעשות פה.. ת'אמת?! בא לי למות! פשוט למות. אני עושה לעצמי חתכים בכוונה, כדי למות. כמעט אישפזו אותי השבוע, למרות שאני מאמינה שזה יקרה שבוע או הבא או עוד כמה ימים. בשבוע האחרון אני חולה, ממש חולה, יש לי חום גבוה, ואני בכל זאת באה לבית ספר, בשביל חברה שלי. אבל אני חיה [לצערי ובינתיים] תודה, אבל אני עוזבת. בעי.. וה-
הזאת כוסיית, לא?!->

נופר את מפחידה אותי איך שאת מדברתת

מ'זה עושה לעצמך חתכים בכוונה
לא הבנתי למה
במה זה עוזר לך
ולא הבנתי איך התדרדרת?! בגלל מה?! אויש איזה חופרת אני=/

פאשית

New member
התדרדרתי כי..

ת'אמת לא יודעת למה אולי בגלל כל מה שקורה לי במשפחה [אני לא יפרט פה] או אולי בגלל עצמי לא יודעת אני עושה את זה בעצמי בכוונה [ת'חתכים] כי ככה.

Crazy Motek

New member
אימ'להה!! את מפחידה אותי!!!

מה זאת אומרת עושה לעצמי חתכים בכוונה?????????????? מה את מטומטמת?????????? אני לא מבינהה!! השתגעת או מה??? אם התדרדרת לימודית.. זה לא נורא.. זה כולה לימודיםם!! את יכולה להשלים מקסימום... ו.. מה זתומרת פיזית ונפשית??

למעלה