הודעה מנופר [פאשית]

הודעה מנופר [פאשית]

**סורי על השרשור היא ביקשה ממני** טוב אז נופר עוזבת ת'פורום הזה ואין לי מושג למה..
דיברתי איתה באיי'סי תראו: נופר‏ (‏PM‎ ‏07:50)‏ : פע? «::°א2!דה 2אה2ה°::»‏ (‏PM‎ ‏07:50)‏ : כע מאמי.. נופר‏ (‏PM‎ ‏07:50)‏ : שמעי.. את יכולה לעשות לי טובה?!
נופר‏ בסטטוס לא נמצא: ‏מתדרדרת? http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=206873 0522628384 ביי גבר (; !$#%^$# «::°א2!דה 2אה2ה°::»‏ (‏PM‎ ‏07:51)‏ : ממ..אולי..חח מה<? נופר‏ (‏PM‎ ‏07:51)‏ : את יכולה לרשום בפורום של הבויז שאני עוזבת? אין לי זמן אפילו לכתוב שם.. אני הולכת עוד 2 דקות «::°א2!דה 2אה2ה°::»‏ (‏PM‎ ‏07:52)‏ : מממ מה הכינוי שלך שם? ו..למהההההההההההההההה את עוזבתתתתתתתתתתת???????????????????????????? נופר‏ (‏PM‎ ‏07:52)‏ : הכינוי זה פאשית נופר‏ (‏PM‎ ‏07:52)‏ : וככה.. תרשמי שאני עוזבת כי אני מרגישה חרא ושאני מתדרדרת נופר‏ (‏PM‎ ‏07:52)‏ : ככה תרשמי.. וגם שבקושי יש לי זמן «::°א2!דה 2אה2ה°::»‏ (‏PM‎ ‏07:53)‏ : אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף מתדרדרת במה?@!?#@!
:'( למה את עוזבתת<!?@?!?
נופר‏ (‏PM‎ ‏07:53)‏ : מתדרדרת נפשית ופיזית נופר‏ (‏PM‎ ‏07:53)‏ : אין לי כוח לכלום גם לא לעצמי «::°א2!דה 2אה2ה°::»‏ (‏PM‎ ‏07:53)‏ : למה מאמי מה קרה? נופר‏ (‏PM‎ ‏07:54)‏ : עזבי נופר‏ (‏PM‎ ‏07:54)‏ : תרשמי טוב? «::°א2!דה 2אה2ה°::»‏ (‏PM‎ ‏07:54)‏ : טוב מאמי.. נופר‏ (‏PM‎ ‏07:54)‏ : יאללה זזתי בי נשמתי תודה «::°א2!דה 2אה2ה°::»‏ (‏PM‎ ‏07:55)‏ : ביוש מאמי :-* מי שקראה והבינה מ^ל^כ^ההה.. תנסו לדבר איתה מי ששמכירה אותה טוב.. אין לי שמץץ למה היא עוזבתת..
נולית
 

ליןלין14

New member
מפתאוםםםםםםםםם לא לעזובבבבבבב

לאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
אממ קודםם כל עצוב לי שהיא עזבה.ו...

אני לומדתת איתה באותו ביצפר ואותוו שיכבה.. אני ינסהה לדברר איתהה לשאול אותהה מה קרה.. וניראה מה היא תגיד ליי ואני יעתדכןן אתכןןן..! או שהפורום מתמלא או שהוא מתרוקן.!
הדרוש סנדלר
 
ווואיייייייייייייייייייייייייי

יואוווו אניי אדבר איתהה ... למי איןן בעיותתת??!! אני הילדה עם כל הבעיות שקיימותת בעולם הזהה אוחחח אני אדבר איתה היא לא תעזוב
 
סנדרהה מה שלחת לי באיסיי?

הוא עוד פעם נתקעע כוס אמוו עד שאני יקרע אותו הוא לא ישב בשקטטט שימותתתתת
 
למעלה