הודעה מנופר [פאשית]

נופרררררר?!?!?!?!?!? כנסי ומהררררר

דייייי את לא נורמליתתתתת!!!!! את זוכרת את היום הזה שאני ואור דיברנו איתךךך?! אל תעשי את זה לעצמךךךך!!!! הכל יעבוררררר כל מה שהיה עם המשפחה אני אומרת לך בסוף הכל עובררררר את לא צריכה להרוג את עצמךךך!! הגעת למצב שאישפזו אותךךך?!?!?! נוו דיי את מפחידה אותייי תבטיחי לי שאת לא חותכת לעצמך כלוםםםם!!!!! את יכולה למותתתתתתתתת נופרררררר את צעירההה כל החיים לפנייךךךךך את עוד לא בת 14!! מה ראית בחיים שלךךך?! כלוםםםםם רדי מכל העניין הזהההה דייי!!!!

Crazy Motek

New member
בנותתתתתתתתתתתתתתתתתתתת!!

אתן שמות לב שהפורום שלנו התרוקן?? אנחנו מעט מאודד!!!! יש כאן אולי .. 15 בנות שנכנסות קבוע, ועוד כמה שנכנסות פעם השבוע שזה גם טוב.. תקשיבו!! אני חושבת ש.. אנחנו צריכות לעלות על הבעיה שלנו.. לחשוב למה עוזבים את הפורוםם!! אם זה קורה, אז כנראה יש סיבה.. מלא בנות עזבו.. לא הגיוני שסתם.. חייבת להיות סיבה!! אני בטוחהה!! אנחנו חייבות לעשות הכל למען הפורום!! שהפורום שלנו יחזור להיות מגובשש!! עם המון אנשיםם!! שיהיה כייף להיכנס לכאן!! ושבאמת התמכרו לכאןן!! כל אחת אומרת החתימה "נכנסת?! התמכרת!" זה לא מספיקק!! אנחנו צריכות לגרום לזה שבאמת מי שיכנס יתמכרר!! קדימה בנותת! זה בידים שלנו!! אם אנחנו נשתדל וננסה לעשות הכל כדי שהפורום יהיה מסודר, שבנות לא יעזבו!! שכולם התמכרו באמתתתתתתתתתת!!!! בנות.. אני מקווה שהפנמתן את זה.. ושתקיימו ולא רק תכתבו בחתימות שלכן.. אני מוכנה להוביל את ה"מבצע" הזה.. נעשה את זה לפי שלבים... וכל אחת תביע את דעתה.. סבבה?

Crazy Motek

New member
מה?? אבל זה נכוןן!! תנסו להביןן!!

ולא דווקא נופר.. יש בנות שעוזבות.. ולא נותנות סיבה.. אז יש בעייה.. צרוך לבדוק את זה!!!!!!!!!

חברה שלי אני יודעת...בל אם לא טוב ל

הן שיילכו ההפסד כולו שלהן.... סתם סתם חברות שלי תישארו ממש כיף פההההההההה חחחחחחחחחח

חח מה נסגר באמת עם ה"חברה שלך"??.

חחחחחחחחחח לא הבנתי מה הקטע?! כל הודעה "חברה שלי:" "חברה שלי" "חברות שלי" חח וגל?! לא הבנתי מה את רוצה עלשות?! איך?

OoנויoO

New member
נופררר תשמעי...

תקראי ה=כ=ל!! אני מכירה ילדה כזאת שסתם עשתה לעצמה חתכים בגוף אבל תשמעי אל תעשי את זה סתם תדברי עם עצמך ותחשבי מה את רוצה לעשות תמיד יהיה קשה אל תעשי סתם דברים שאת תצטערי עליהם אחר כך תחשבי על כ=ל מה שאת עושה פעמיים או יותר אבל באמתת!תחשבי על הכל הרבה פעמים אל תעשי שטויות תחשבי על הדברים החיובים ברגע שאת סתם חושבת על דברים רעים את גורמת לעצמך הרגשות כאלה של בא לי למות אני שונאת את עצמי וכל מיני דברים כאלה תנסי לשכוח את כל אלה ותחשבי על דברים טובים שקרו פעם או עכשיו תאהבי, תמצאי עיסוק, חוג, תחביב משהו אבל אל תעשי סתם דברים שידרדרו אותך יותרר!

למעלה