הודעה מנהלתית

L e s t a t

New member
הודעה מנהלתית ../images/Emo124.gif

אם זה לא ברור לחלק מכם, כדאי שאבהיר זאת כעת:
הפורום לא נועד לשיחות על איך מכינים או צובעים ניטים.
בפורום זה אין לפרסם אתרים או פורומים אחרים (במיוחד כשתוכנם לא קשור) לא רשות מאחד המנהלים (דהיינו, אני או אילן).
כל הודעה שתעבור על תקנון הפורום תימחק. להלן תקנון הפורום: 1. תרבות דיון. זה אומר, בין היתר, שלא מלכלכים את הפה, שומרים את הדיון ברמה גבוהה, ולא יורדים לפסים אישיים. כמו כן, במצב בו אתם נתקלים בשאלה שאינכם יודעים מספיק כדי לענות עליה - תנו לאלה שכן יודעים מספיק לענות קודם, ואחר כך אתם תרחיבו מהידע שלכם. הסעיף הזה אומר שכל הודעה שאינה שומרת על רמה שמכבדת את עצמה, תימחק, או תועבר ללוח הפורום. 2. לחדשים בפורום, ולמתארחים באופן זמני - הפורום הזה כבר פועל זמן רב, ורוב השאלות הבסיסיות כבר נענו יותר מפעם אחת. נא לגשת למאמרי הפורום ולקישורי הפורום לפני שאתם שואלים שאלה, זה יקל עליכם ויקל עלינו. אם השאלה שלכם לא נענתה במלואה ע"י המאמרים והקישורים, תשאלו חופשי - אבל נא לתת לנו מספיק ידע עליכם ועל הנושא עליו אתם שואלים כדי שנוכל לענות כמו שצריך. 3. שאילת שאלות - יש לשאול שאלה בצורה מנומסת ומנומקת. 4. לוח הפורום - ללוח הפורום יעברו כל ההודעות שאינן מצריכות פתיחת נושא חדש, כדי לשמור על הפורום יותר נקי, וכדי שהדיונים בפורום יהיו הדבר העיקרי שבו. כמו כן, יעברו לשם הודעות שהן לא מספיק גרועות כדי להימחק, אבל גם לא מספיק טובות כדי להישאר כנושא בפני עצמן. 5. מיסיונריות בפורום (יהודית, פגאנית, נוצרית וכו´) לא מורשית בשום אופן. 6. כל שאר הדברים הברורים - אין להציף, להטריד, לנבל את הפה וכו´.

shining moon

New member
אתה מוכן בבקשה להסביר לי את הקטע

של מיסיונריות בפורום
לא הבנתי מה זה אומר??

זאת אומרת

שלא לבוא ולנסות לשכנע בפורום שהיהדות, נצרות, איסלאם, אסטרו, וויקה וכו דת אחרת היא טובה מהשניה בדרך כזו או אחרת (אם תחת איומים "כולכם תשרפו בגיהנום" או "האלים יתחשבנו איתכם", או בצורה של "אז מה אכפת לך להניח תפילין/לקרוא תהילים/לעשות טקסי ירח מלא/להשתתף במיסה יהיה כיף! בוא!" ואני מתנצל על העדרותי הקצרה, משום מה רק אתמול הצלחתי בכלל להכנס לפורומים והיו למחשב שלי בעיות עם "תפוז". היום הכל נפתר...

TheBlueOne

New member
הממ אפשר לברר משהו?

יש אפשרו להעיר/להאיר על התקנון או לבקש הבהרה? מה זאת אומרת: " במצב בו אתם נתקלים בשאלה שאינכם יודעים מספיק כדי לענות עליה - תנו לאלה שכן יודעים מספיק לענות קודם, ואחר כך אתם תרחיבו מהידע שלכם. הסעיף הזה אומר שכל הודעה שאינה שומרת על רמה שמכבדת את עצמה, תימחק, או תועבר ללוח הפורום." מה הכוונה? אתה יכול לחדד?

shining moon

New member
אוקי תודה ../images/Emo140.gif

ואני שמחה שהמחשב שלך חזר לתפקוד מלא התגעגנו

dopey_wizard

New member
וואו.. באמת כלל מצויין

אני לא יודע אם הוא היה קיים בעבר אבל אני יודע שהרבה עברו אותו... בעבר.. אז בכול מיקרה.. ברכות על הכלל החדש ועל חשיבותו .. וחג שמח לכולם...

למעלה