הודעה ממורמרת :|

Human Nature

New member
הודעה ממורמרת :|

אתם מוזמנים להתעלם. מתחשק לי להתבכין קצת -_- הממ.. מאיפה להתחיל? מזה שפשוט רע? וול, לא כיף לי כבר יותר להתעורר. אני גם לא ממש רוצה למות. אני אתפשר על לישון ולשמוע מוזיקה כל היום, בלי לעשות או להתמודד עם העולם. מישהו שאני ממש אוהב משגע אותי. רגע אחד הוא אומר שהוא רוצה קשר אתי (אבל זה בלתי-אפשרי, כי הוא עבר לחו"ל), ורגע אחרי זה הוא אומר לי שכל מה שהוא רוצה זה ידידות. וכל פעם אני מפתח תקווה, ואז נשבר. ובכלל, הייתי בטוח שהתגברתי עליו, שהבנתי שזה לא יכול לקרות. וול, אני מניח שפשוט הדחקתי וכשהסימן הכי קטן לבעיות הופיע רצתי לבכות לו ופשוט חזרתי לרצות אותו. עכשיו, יש גם את כל הקטע הזה של האנשים שאני מכיר. כל אחד דוחה אותי, באיזשהו אופן. אם זה אנשים שאני סתם מכיר בצ'טים ושולח תמונה (התירוץ הקבוע: אתה לא הטיפוס שלי. עוד פעם כזו, אני מפרק את המסך), אם זה אנשים שאני סתם מכיר והם מחליטים אחרי חצי דקה שאני יותר מדיי בשבילם (או משהו בסגנון) ואם זה סתם חברים שמעצבנים אותי. יאפ, אני מרגיש שכל העולם נגדי כרגע וזה כל-כך מרגיז אותי. והקטע שמרגיז אותי יותר מהכל הוא שאני לא יכול לעשות כלום לגבי זה. זאת אומרת, אני זה אני וזהו. אני לא רוצה להשתנות, אבל אני פשוט לא יכול יותר לסבול את זה שאנשים מתיחסים אליי אחרת. סורי, הייתי פשוט חייב להתפרק, וזה היה נראה לי מקום הולם

resputin

New member
Ohh.. ../images/Emo24.gif

בקשר לחבר הזה שלך, שעבר לחו"ל, פעם הבאה שהא אמר לך שהוא רוצה אותך- תגיד לו שיפסיק לומר את זה. הוא משחק בך, אם זה בכוונה או לא, והוא יודע שאתה מרגיש כלפיו משהו, וזה לא בסדר מצידו. הוא גר בחו"ל, אתה פה (ואפילו בפתח תקווה, שאין בה הרי הרבה הצעות
) ומערכת יחסים לא יכולה לצאת מזה גם ככה, וגם היא יוצאת בערך, היא תהיה מאוד מעוותת (מניסיון של כבערך מערכת יחסים, וכבערך לא, עם בחור ישראלי שגר בספרד. זה נחמד, וזה אוהב, וזה לחכות להתחבר ולדבר... אבל זה לא אפקטיבי. -לא בשבילי לפחות. אני מסוג האנשים שאם אני בקשר עם מישהו, ועובר עליי משהו, אז חשוב לי שתהיה איזה form of touch איזו קרבה פיזית, איזה חיבוק מנחם וכו'.. מה שאינטרנט, לא יכול לתת.) וקשה. אני חושב שברור לשנינו שאתה צריך להתגבר עליו, שאלת מיליון הדולר היא איך. בקשר לאינטרנט וצ'אטים, מי יודע.. תראה, תמונות לאוו דווקא משקפות אנשים באמת- לטובה או לרעה, ואולי באמת לא נפלת לטעם שלהם, ואולי הם ברמת דחו אותך כי הם לא מצאו אותך למשהו-משהו. קורה, קרה לכולם, ועוד יקרה לכולנו מספיק פעמים. זה אומר שמוותרים? לא. לשבת בבית מול המחשב ולשמוע מוזיקה כל היום זה אולי נחמד בתוכנית, אבל מאוד לא אפקטיבי. אפילו אגדיל ואומר שזה מתכון ללהשתגע. אם אתה אומר שאנשים שמכירים אותך ואחרי ממש כמות דלה של זמן מחליטים שאתה "יותר מדי", וחברים מעצבנים אותך ושכל העולם נגדך- אני במקומך הייתי עושה חושבים. אתה אומר שזה אתה וזהו, שאתה לא יכול להשתנות, וזה לא בהכרח נכון. אתה צריך לברר מה אתה עושה, והאם אתה תורם למצב שאתה מתאר, ואם אתה תורם לו בנקודות מאוד מסויימות באישיות שלך, ואם כן, לנסות לעבוד עליהן ולשנות אותן (אלא אם הן אבני ייסוד באישיות שלך, מה שיגרום לשינוי עצמי שרוב הסיכויים שלא יחזיק, יהיה מזוייף וימאס עלייך במהרה).

FreakOnALeash

New member
גם אני חשבתי שהוא מפתח תקווה...

והוא התכוון שהוא Keeping his hopes high.
Pervy elf-fancy, חזרתי.

Human Nature

New member
גאש, הגראמר שלי לא עד כדי כך גרוע

בכל מקרה, באמת שקשה לי לעזוב אותו. הוא בן-אדם שמאוד חשוב לי ושאני באמת אוהב, ונראה לי בלתי-אפשרי להשתחרר ממנו. אנסח את זה אחרת- אני לא יכול לראות את החיים שלי בלעדיו, ולמען האמת הוא בן-האדם היחיד שבאמת היה אכפת לי ממנו ומהמחשבות שלו. אני לא בטוח אם הסיבה שאנשים מסוימים לא אוהבים אותי היא כל-כך בגלל דברים שאני עושה. אני פשוט אוהב להכיר מגוון רחב של אנשים, גם כאלו ששונים בתכלית ממני. אני מניח שכשאני מתחבר לאלו והם נסגרים ממני אני פשוט משתגע :| אני פשוט רוצה להכיר אנשים חדשים

resputin

New member
הממ.. אמרתי את המשפט הזה, על אתה

לא יכול לדמיין כמה אהבות בעבר.. ואת האמת? בדיעבד אני לא יכול להסתכל על אף אחד מהן ולומר "וואלה, המשפט עדיין תקף" חוץ מאולי -*אולי*- אחת. עדיין יכול להיות לך אכפת ממנו, לאהוב אותו, לכבד את הרצונות והמחשבות שלו כאחד ואפילו להשים אותו כמעיין ערך עליון -אבל מי אמר שבנוסף לכך אתה רוצה משהו רומנטי איתו? אהבה כזו חזקה יכולה להיות אפלטונית לחלוטין. אני חושב שכדאי שתצא מנקודת הנחה שהרי זוג, לא תהיו, וברגע שתעמיד אותו במקומו בקשר ללשחק עמך וזה יפסק, תצא מפתח תקווה (
) לגבי הזוגיות שלכם, לאט... לאט... אבל תצא. ובקשר לבחירת חברים.. באמת שבזה אני לא יכול לעזור בשלט רחוק
.

Wrecker

New member
היה לי מיקרה דומה...

בעצם עדיין יש לי שהתאהבתי במישהו (אהבה ממבת ראשון..לא יודע למה) ואני ממש מתעניין בו אבל בשבילו אני בסך הכל חבר נחמד...והוא בשבילי אחד האנשים שאני הכי אוהב עכשיו...לאף אחד אחר לא הרגשתי את מה שאני מרגיש אליו..ואני לא מצליח להשתחרר ממנו..המוח רוצה אך הלב לא נותן אני מרגיש שאם הוא לא ירצה לדבר איתי יותר אני ישבר..ככה שאני די מבין מה אתה עובר עכשיו בערך אבל זה שהוא בחו"ל זה כבר ממש הסוף כי אני לא מאמין בקשר רחוק...אבל זה רק אני..אבל ההתאהבות שלי אליו פגה ונשארה רק החיבה..והרגשות..וההתרגשויות שאנחנו נפגשים כל פעם..מעניין למה שעד שנדלקתי על משהו בפעם הראשונה בחיים שלי הוא לא מעוניין...

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

סוף סוף שרמוטון יקר שלי! תראה את כל התמונות שלקח לי פול זמן למצוא בשבילך!

למעלה