הודעה מטעם ברית טרור!!! טרור לא תגייס יוצאי ais! אתם מתבקשים לא לפנות..
1 111dolev111 New member 14/8/06 #3 חחחחחחחח לא רוצים אותנו חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את כל האמת אני לא מבין למה יוצאי AIS עוברים לטרור ....... הם לא יודעים דברים שאני יודע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחח לא רוצים אותנו חחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את כל האמת אני לא מבין למה יוצאי AIS עוברים לטרור ....... הם לא יודעים דברים שאני יודע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
Y yardiboom New member 14/8/06 #9 למה?(לי זה לא משנה) אני יוצא AIS ואומנם הצטרפתילברית אחרת אבל למה שלא תקבלו הרי אתם בעצמכם אמרתם שיש לכם ולAIS יחסים טובים
למה?(לי זה לא משנה) אני יוצא AIS ואומנם הצטרפתילברית אחרת אבל למה שלא תקבלו הרי אתם בעצמכם אמרתם שיש לכם ולAIS יחסים טובים
R rrrr היחיד New member 15/8/06 #10 כולם מוזמנים לברית חדשהWD איסי 224224250 מסנג'ר [email protected]
Y yevgeny199 New member 15/8/06 #11 ממליץ הקפצה עליייי נתן יאללה אחי תמשיך לגייס חייבים להגיע ל50 איש עד סוף השבוע מספר המקומות מוגבל מקבלים רק אנשים טובים וחכמים וכשרוניים
ממליץ הקפצה עליייי נתן יאללה אחי תמשיך לגייס חייבים להגיע ל50 איש עד סוף השבוע מספר המקומות מוגבל מקבלים רק אנשים טובים וחכמים וכשרוניים
V vagz New member 15/8/06 #12 אנחנו לא נקבל מסיבה אחת פשוטה.. אנחנו רוצים תחרותיות במשחק! צריך ברית מתחרה במידה ונגייס את ais אנחנו נשחק נגד עצמנו =\ לא ממש כיף
אנחנו לא נקבל מסיבה אחת פשוטה.. אנחנו רוצים תחרותיות במשחק! צריך ברית מתחרה במידה ונגייס את ais אנחנו נשחק נגד עצמנו =\ לא ממש כיף
P pavel777 New member 15/8/06 #13 מסכים איתך ב... בזה שעידן = פרייידדד סתם במקרה קראתי את החתימה שלך...