הודעה מה-

זה ברור.......

יש יותר מאדם אחד לכל דבר אפשרי בערך.... אבל השתמשת בנושא סתמי, למי אתה מתכוון כשאתה אומר "תנסו"?

א.א.אפל

New member
ממש לא נכון

כמו שמישהו כבר כתב לך, את מי הציונות תנצח? את הערבים? את האנטי-ציונים? את ועידת דרבן? ומרצ היא לא ציונית לגמרי. היא מכירה באי-ציונותם של חבריה הערביים, ואינה מבקשת "לנצח" אותם. וכמו שהעמדה שלי היא שאני מעדיף שמחבל יהרג בפיגוע טרור ולא ישראלי תושב אדמותיה החוקיות של ישראל, זה לא אומר שכשאמרתי את זה לא יצרתי פרובוקציה.

הנוער צריך להשתנות!

יובל יקר, אני לא מכיר אותך באופן אישי או לפחות לא שידוע לי, אך בכל זאת אני יכול להבין אותך, אתה צודק, גם אני אשר לפי כתביך שקראתי דיי מסכים איתך ברוב הדברים טועה לפעמים לגבי הנכונות שלי בנוער, אבל מה שמשאיר אותי פעיל הוא זה: אני לא מאמין שכך נוער מרצ צריך לפעול אני לא מאמין שאלה המסרים שהוא צריך לצאת מאחוריים ואני נלחם באימרות כמו צהל הנאצי וצהל = חמאס בכל כוחי. אל תפרוש! תאבק! אל תכנע לדעת הרוב תפעל למען דעתך! תמצא עוד אנשים והם רבים, שחושבים כמוך שמסכם וביחד נוכל לשנות את פני הנוער פרישה היא כניעה והנוער צריך אנשים שלא נכנעים לדעת הרוב תצטרף למאבק! איתי ושלר יו"ר סניף כ"ס פעיל נוער מרצ המתון!

tali_le

New member
היי!!

אולי נירגע כולנו! נוער מרצ לא זקוק למלחמות פנימיות ולא למאבקים כולנו פה בסופו של דבר למען אותה המטרה ולמען אותם העקרונות בין אם מדובר במאור, איתי, יובל, אלון או כל אחד אחר אז קצת להוריד את סף האימה כאן בבקשה!

יותר מזה......בואו לא נחלק את הנוער

לפעילים מתונים וקיצוניים... יש בסה"כ פעילים עם דעות שונות, ואם אינך מסכים עם פעילות של הנוער אל תגיע אליה! אל תתחיל לתייג אנשים בנוער!!! בי אישית זה פגע.

זה לא תייוג

אבל העובדה היא שזה יוצר הרגשה לא מיעוט לא רוצי לאלה שהם מרצ בדעותיהם

לקרוא פשיסט זה לא קיטלוג?

ואפילו קטלוג מוטע לגמרי כי כל מי שדיבר איתי יודע שדעותי רחוקות מאוד מהפשיזם

לפי הבנתי......

את רוב שירי "איתי פאשיסט" המצאת בעצמך... דבר שני, מעולם לא תוך כדי דיון צעקתי עליך "יא פאשיסט" זה תמיד היה תוך כדי שירה בציבור של שירי אזור שרון
ואם זה מפריע לך תגיד לי, ואני אפסיק

*Che MaOrA*

New member
קומרד´ס...

אני מציע שתקראו שוב את ההודעה שכתבתי, שכותרתה היא "הודעה מה-
... שם אני ממצה את הדעה שלי בנושא. תוספת קטנה - בתנועה אכן יש דעות שונות ומגוונות. אני מוצא את זה חיובי מאוד, ותתפלאו לשמוע שזה אף מעוגן בקוד הערכי, בצורת "פלורליזם". אני קורא לבעלי הדעות השונות לקבל את האחר (כמה יפה נפש מצידי), לפתח דיון בריא ולא לצאת בהצהרות קיצוניות ופרובוקטיביות(הממ... מזכיר לי מישהו!). בואו נצעד לחלום (ולא לשלום, כמו ששי כתב, מה שאגב סותר את הטענה שלו לגבי קריאתו של אביב לנסוע לעצרת).

*Che MaOrA*

New member
שקר במצח נחושה!!!

לאחר שהוד צופיותה מירב המציאה את השיר המקורי, אתה לא היססת להכריז שאמיר העלה אותך בדרגה, וכעת אתה כהניסט!!! לאחר מכן התחלת לשיר: "שיסט, שיסט שיסט שיסט...", וכולם המשיכו אחריך. למיטב זכרוני אתה המצאת גם את "איתי לא חכם", אך עקב מחסור חמור בבי-12 קיימת סבירות גבוהה שזכרוני מטעני. ד"ש של ממש.

ובכן טעות!

השיר איתי לא חכם שלא קשור בכלל לעניין דרך אגב לא הומצא עלי בכלל ובאורך פלא עשה הסבה מקצועית. לגבי העליה בדרגה: זה נכון שאמרתי שאמיר העלה אותי בדרגה אך עדין המצאת השיר לא היית שלי!

תודה

אבל נלחמתי כבר הרבה זמן, אני מרגיש כבר שאין טעם אבל באותה רוח של הודעתך - פנייה לפאציפיסטים (או "המשתמטים הפוליטיים") - למה שלא תנסו להשפיע מבפנים על צה"ל? למה להישאר פאסיביים?

דבר ראשון......

סרבנים פוליטים, למה אתה ישר קורא לנו ( או להם, עדיין לא החלטתי) משתמטים??? דבר שני, סירוב פוליטי הוא המעשה האקטיבי ביותר. לשבת בשקט ולהתגייס כפי שאתה מחוייב זה הלהיות פאסיבי, מה אתה עושה בזה? קצת שינוי, אבל קטן. לעומת זאת, עם אתה מסרב, לקוח שירות לאומי חלופי, ומארגן עצומות, הולך להפגנות וכו´... אתה נורא משפיע! תראה את התגובות שהמכתב שמיניסטים קיבל... ככל שתופעת הסרבנות תלך ותגדל, ככה הצבא ימצא בבעיה עד שלא תהיה לא ברירה אלא לשנות את דרכיו! (והדיון כרגע הוא לא אם דרכי הצבא נכונות או לא) לגבי פאצפיסטים, פאצפיסט לא יכול לשנות מבפנים, כי מעצם הגדרתו כפאצפיסט הוא יוצא נגד המצפון שלו ברגע שהוא מתגייס.

למעלה