הודעה מברית AIS

661994

New member
הודעה מברית AIS

לא טרור תרגעו עדיין לא החרזת מלחמה :] ברית TIGERS נכנסת לברית AIS כל תקיפה עליה נחשבת תקיפה על ברית AIS וAIS תגיב עם טייגרס על תקיפה כזאת. כל הסכמי השלום והש"פ של אייס חלים על טייגרס. בברכה, תומר

solide x

New member
הכרזת*

חבל, ציפיתי מאד לראות איך r-israel נופלת ע"י מדינה של טרור :)

661994

New member
מבחינתי

טרור יכולים לנסות כבר עכשיו זה יקדים תמלחמה :]

661994

New member
לי אין כפולות

כמו לכל טרור אתה מפרסם תמדינה שלי אבל כמה מדינות יש לך? אל תעשה את עצמך מלך העולם כי אתה בטרור תאמין לי שגם לי יש תמונות מסך של טרור

Bavli Army

New member
חחח +גישה לפורום שלהם חחח

תומר אבל עזוב אחי... תן להם לדבר חחחחחחח

cohenman

New member
חחח מצחיק

לאאאאאאאאאאאאאא יש לך גישה לפורום שלנו בואנה זה הפורום הכי משעמם שיש תבקש משתמש חוקי בחיית , אולי תיצור קצת עניין שם

solide x

New member
חחח... הצחקת אותי

רוב טרור במאיה עם בריתות פיקטיביות כך שתמונת מסך על הדירוגים הנמוכים שלנו לא תעזור לך כל כך...

661994

New member
עידן

תבדוק כמה שלוחות יש רק לשם ARAxON XD וזה רק שלוחה 1

Bavli Army

New member
גל ועידן..אתם מצחיקים חחח

רק יש בעיה לנו יש מרגל אצלכם חעחעחחח תעשו בדיקות... ולכם יש אצלנו אבל מה שאתם לא יודעים שלAIS יש הפתעה שעדיין לא פורסמו אל תדאגו אתם תקבלו את ההפתעה... בהצלחה... רק גם TUF איתכם נכון ? אחח אחח תאמין לי טרור האלה חחח גורם ההפתעה תמיד טוב תתכוננו

werds

New member
אח אח

"יש דברים נסתרים לא תבין לא תדע" א. טרור עושה את הפעולות שלה בשקט להבדיל מאיס ב. תומר חבל שאתה זורק שמן למדורה ומחמם את האוויריה חן כל הטענות והמנעות שלך לגבי טרור אתה יכול להגיד לי במסנג'ר ולא על גבי הפורום [email protected]

תגובה

1) עשינו בדיקות היום גילינו על המרגל לפי מה שידוע לי ואני מקווה שאני יודע טוב לנו אין מרגל אצלכם אבל אתם מוזמנים לחשוב ככה חוץ מזה אם אתם מעוניינים לחבור לאיס בהצלחה לכם tuf איתנו כן וגם אליו וגורם הפתעה אני לא חושב שיהיה פה אחרי כל החפירות שחפרו לי היום תאמין לי איס האלה חפרנים אחד אחד

daniel559

New member
אווו הנה גם פה הולכת להיות מלחמת

חפירות חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא מספיק מ.צ גם פה

moshikombg1

New member
הודעה מטעם TUF:

אם תתחיל מלחמה אנחנו לא נעזור 1)אנחנו בשותפות עם שני הצדדים 2)אם אחד מ-TUF יתקוף אחד מהבריתות שלכם נא להודיע לסהר. בברכה מושיקו.

למעלה