הודעה מאד חשובה

גלעדוס1

New member
יש לי דבר אחד להגיד לך יוני

אני הייתי ממש בסדר גמור היום, לא עשיתי שום דבר רע, להפך, עשיתי רק דברים טובים היום, אז מצאת לך הודעה אחת לא הכי טובה, אז בגלל זה אתה תחסום? אתה מחפש בכוונה סיבה לחסום אותי? מכל הדברים הטובים שעשיתי היום, אתה רואה רק הודעה אחת של קללה אחת? אתה ממש מאכזב אותי!

גלעדוס1

New member
ועוד משהו

היחס שלך ממש פוגע! זה ממש מעליב שאני התאמצתי כדי למנוע מחברי הפורום לקרוא ספוילרים שהם לא רוצים לקרוא, ואתה במקום להעריך אותי על זה, אתה רק מנסה לחפש סיבה להתנפל עלי. במקום להעריך אותי על הטוב שעשיתי, אתה רק מחפש איפה עשיתי משהו הכי קטן שהוא לא הכי טוב כדי לחסום! זה ממש פוגע ומעליב, שתדע לך!

יוני!!

גלעד צודק!! הוא סה"כ רשם לו הודעה אחת וכב אתה מתנפל עליו?? באמת שהוא התאפק לא לענות, במקומו, כבר הייתי מציפה קללות! מסכן, הוא היה ילד טוב היום, אל תחסום אותו!

גלעדוס1

New member
../images/Emo45.gifתודה על התמיכה

גלעדוס1

New member
מדובר פשוט בילד משועמם

שאין לו מה לעשות בחיים, אז הוא רוצה להרוס לאחרים!

גליושה

New member
גלעדוס זה לך

אתה פשוט נשמע כמו הומו מההודעה שלך מה אכפת לך מה אנשים כותבים יש כאלה שאוהבים לקרוא ספויילרים!!

גלעדוס1

New member
אסור לכתוב ספוילרים בכותרת

במידה ולא ידעת, עכשיו את יודעת. ואל תקראי לי הומו!

גליושה

New member
למה אסור

לכתוב ספויילרים??מי אמר??מה רע בלקורא אותם?? וככה אתה נשמע....

גלעדוס1

New member
אסור לכתוב בכותרת

מותר לכתוב בתוכן ההודעה ובכותרת חייבים לסמן
! אבל אסור לכתוב ספוילר ללא הסימן או בכותרת. ומה הקשר הומו? אה? אני מציע שתפסיקי לקלל!

גלעדוס1

New member
כל הפורום יודע שזה אסור

ומה זאת אומרת "את העצות שלך תשמור לעצמך"? בכל פורום יש חוקים, וזה אחד מהחוקים! אז אל תדברי על דברים שאת לא מבינה בהם!

גליושה

New member
אני אדבר כמה שבא לי

בפורום הזה יש חבורת אנשים מושפעים רצח שאין להם חיים בלי מיכאלה לא שזו לא סדרה טובה אבל אתם ממש מגזימים פההההההה

למעלה