??????????????? ???????????????????
נ נופרוש המדהימה New member 5/8/04 #69 אתה זוכר אותי מאיפה שהוא מקום אז הנה שמעתי שלא חסמת ילדה שאיימה אליכם סתם וקללה אותכם סתם והפיצה 3 הודעות סתם אז למה אותי חסמתם שרק רציתי שתגידו לי מזל טוב
אתה זוכר אותי מאיפה שהוא מקום אז הנה שמעתי שלא חסמת ילדה שאיימה אליכם סתם וקללה אותכם סתם והפיצה 3 הודעות סתם אז למה אותי חסמתם שרק רציתי שתגידו לי מזל טוב
ב בילבי ע ל ספידים New member 5/8/04 #70 נופר גניש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המפלצת מכה שנית!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
נופר גניש חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח המפלצת מכה שנית!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ג גלעדוס1 New member 5/8/04 #71 קנו כולם כרטיסים לסרט המוצלח בואו לקולנוע כדי לראות את הסרט הכי מותח והכי טוב בעולם "שובה של נופר גניש"! זה סרט מתח, עם המון אקשן! מומלץ ביותר!
קנו כולם כרטיסים לסרט המוצלח בואו לקולנוע כדי לראות את הסרט הכי מותח והכי טוב בעולם "שובה של נופר גניש"! זה סרט מתח, עם המון אקשן! מומלץ ביותר!
H HaDaRoSh New member 5/8/04 #9 יש כזה דבר ../images/Emo13.gif ונראה לי שרק הנהלת תפוז יכולה לעשות את זה לא?