הודעה ל-zazaza

zazaza

New member
זכותי לדרוש כל העולה על רוחי

וזכותך שלא לקבלה, אולם את דברי אמשיך להשמיע ולדרוש הסברים. פרטים מלאים ניתן למצוא בשלושת ההודעות המפורטות בהודעה למעלה.

רון סי

New member
ההסברים הדתיים לשואה

מבוססים על השקפת עולם דתית, של אלוהים, של חטאים ושל עונשים. לא ברור איך אתה יכול למצוא דברים אלה מקוממים ופוגעים, כאשר אינך מסכים לבסיס שלהם. הרי הדעה הזו אומרת ככה: - יש אלוהים - יש נשמות - יש חטאים לאלוהים ואז בלה בלה בלה. אבל אתה אומר, רגע, אין אלוהים. אז כל מה שנאמר מנקודה זו ואליך לא מעניין בכלל.

עבור מי שאיבד את עולמו בשואה

דיבורים כאלו על חטאים והקלה באחריות הנאצים הם כמו נפנוף סמרטוט אדום לשור זועם. לכן אני מציע לך ולציבור הזה שמחפש סיבות להצדקת השואה, להישמר בלשונותיכם כי הסובלנות והסבלנות החילונית שלנו מתחילה להיגמר ודם יישפך פה מאוד בקרוב.

רון סי

New member
הודעה מעניינת מאד

האם תואיל בטובך לתת לי פרטים נוספים על ענין השפכות הדם פה מאד בקרוב?

רון סי

New member
הממ....

אם נניח יתרחש בעתיד הקרוב איזה אירוע של פגיעה פיזית בדתיים, האם לדעתך ראוי שמשטרת ישראל תקבל מתפוז את פרטיך, כדי לבדוק אם יש באפשרותך לעזור לה בפתרון הפשע? או שאולי מוטב שמשטרת ישראל תיצור איתך קשר כבר, כדי שתסייע בידה למנוע פשע עתידי שאתה מודע לתכנונו?

אם יהיה אירוע כזה נשלח אליך

את השוטרים כדי שתסביר להם שזה בכלל ויכוח בין חילונים אם שווה לחסל דתיים או לא.

באותה המידה שחטאי היהודים הביאו

עליהם את השואה כך היא מידת הצורך לחסל דתיים.

רון סי

New member
בהנחה שאינך מאמין שחטאי היהודים

הביאו עליהם את השואה, אני מסיק שלדעתך אין צורך לחסל דתיים. אם כך אני מניח שההודעה הנ"ל (עם שפיכות הדם) היא לא משהו שאתה מסכים לו. אני מתאר לעצמי גם שלא באמת ידוע לך על התארגנות חילונית לשפיכת דם דתי. מכאן שסתם זיינת את השכל בהודעה ההיא.

זה לא קשור לאמונה שלי

אם קיים יהודי האומר שחטאי יהודים הביאו עליהם את השואה, הוא יחוסל אין אפס. אז מי כאן מזיין את השכל ? האם זה עונה לך על השאלה בעניין חיסול דתיים ? הקיום שלכם תלוי בהוקאתכם דברים כאלו שנאמרו ע"י עובדיה יוסף, דוד ואחרים.

רון סי

New member
זה לא ברור. מי זה השופט?

נניח שאני טוען את הטענה ההיא בקשר לחטאי היהודים והשואה. האם עלי לפנות למשטרה בתלונה על איומים על חיי?

רון סי

New member
לא לחוץ בכלל.

סתם מנסה לברר את ההודעה שלך בקשר לשפיכות הדמים. אבל אני רואה שאתה פחדן מכדי להמשיך את השרשור שאתה התחלת. למרבה הצער ברור שאין בדברים האלה כל ממש. אני גם חושש שכל התת-שרשור הזה עתיד להמחק. חבל, כי אם היה משהו במה שאתה אומר אפשר היה לנהל פה שיחה מאד משעשעת, ואחר כך גם להתפרסם קצת בחדשות. אבל לי, עם המזל הדפוק שלי, זה בחיים לא יקרה.

אתה צודק בחיים שלך זה לא יקרה

החוזים כבר נכתבו רק צריך את החתימה של המפקד.

voguemaster

New member
פה זה לא MINORITY REPORT

ואי אפשר לעצור אדם בגלל משהו שהוא עוד לא עשה

רון סי

New member
לעצור

על פי החוק, לעשרים וארבע שעות (או כמה שזה היום, אני לא מעודכן), עד להבאה בפני שופט. וזאת מתוך חשד לקשירת קשר לרצח.

לגוססי

אדם כמו דוד שמכחיש או מוריד מערכה של השוואה ומתרץ אותה בדרך כל שהיא פוגע בי אישית! ברגשות שלי! ואני דורש שתמחק את ההודעות של דוד! אני תומך לחלוטין בZAZAZAZ ובווגמאסטר! אני רוצה לראות את דוד הולך לשבע שמיניות מהמשפחה שלי (47 אנשים עד כמה שאני יודע) ששוכבים להם בקבר אחים בבאבי יאר (למי שלא יודע מה זה ואיפה זה זאת בושה וחרפה) ומסביר להם שהם אשמים בכל זה... אנשים כמוהו הייתי חונק במו ידיי!!

למעלה