הודעה ל-zazaza

גוססי

New member
הודעותיו של דוד לא ימחקו

אני מבין את הרגשתך, אבל ככל שהדבר נוגע לי בפורום זה לא ימחקו דעות (כל עוד אין בהן עבירה ברורה על החוק). חופש הבעת הדעה הינו אחת מהחירויות החשובות ביותר בדמוקרטיה, ואנו נכבד אותו גם כשהוא משמש להבעת דעות שהאוזן תצילנה לשמען.

zazaza

New member
הודעתך זו הינה המקוממת ביותר

שקראתי בזמן האחרון. שיוך למפלגה אינו עבירה על החוק ועל כן לומר על מישהו שהוא נאצי אינו עבירה. נאצי הוא כינוי לחבר במפלגה שהתקיימה בגרמניה בין השנים 1919 - 1945 (בדומה ל"ליכודניק" או "מפדלניק" או "שמאלני" או "שסניק"). כל זאת ועוד כי הפחתת חומרת מעשי הנאצים היא כן עבירה על חוקי המדינה. לאור האמור הודעתך הנ"ל הינה שקרית וצבועה. מה גם שלא טרחת כלל לענות על שתי ההודעות שלי. שוב אאלץ להפנות אותך : 1. "פגיעה ברגשות הציבור". 2. "כרוניקה ידועה מראש". 3. "הגיגים על צנזורה וכניעה".

רון סי

New member
לומר על מישהו שהוא נאצי זו עבירה

מסוג הוצאת דיבה, וזאת משום שהכינוי הזה נושא קונוטציה שלילית חמורה. למיטב ידיעתי כאשר באים לתבוע על הוצאת דיבה יש להראות כוונת זדון. במקרה שלך ברור שיש כוונה כזו, של השמצת הצד השני על מנת לגרום לו נזק (מהבחינה שנזק יכול להגרם במערכת הפורומים), מאחר ולא רק שאתה מודע לקונוטציה השלילית שבכינוי, אלא אף מקדם אותה. המוציא דיבה מחוייב להוכיח כי דבריו אמת. ברור שאינך יכול להוכיח שדוד הוא נאצי, או אפילו פרו נאצי. מערכת הטיעונים התיאולוגיים שבה השתמשת כדי לתרץ את השימוש הבוטה שלך בכינוי גנאי חמור זה איננה תקינה, וזה הובא לידיעתך.

zazaza

New member
הטיעונים

אינם תיאולוגיים כלל, לך פשוט יש בעיה שאתה מחפש לוגיקה-תיאולוגית בכל דבר. הטיעון שלי פשוט מאוד ומראה שאי אפשר לומר שהיהודים אשמים מבלי לגרוע מאשמת הנאצים. רק טוען תיאולוגי יכול לומר כי ניתן להשאיר אשמה מלאה על הנאצים ועדיין להאשים את היהודים. ועל כן אצלך יש בילבול חמור - ע"פ הטיעונים הלוגיים הפשוטים הצבעתי כי דוד תומך נאצים ומי שתומך נאצים הוא ניאו נאצי או פרו נאצי.

רון סי

New member
הטיעונים

הם תיאולוגיים לא בגלל שאני מחפש תיאולוגיה בכל דבר, אלא בגלל שהם עוסקים בנושאים תיאולוגיים: אלוהים, חטא, עונש. אם אתה מדבר על אלוהים אז אתה מדבר בשפת התיאולוגיה. אם אתה תוקף טיעון שמדבר על אשמת היהודים ועל העונש שאלוהים נתן להם, עליך לבצע זאת על פי החוקיות הפנימית של הדת, או שיקרה מה שקרה, שאתה מגיע למסקנה שגויה על פי הדת. על פי החוקיות הפנימית של הדת, כפי שאני רואה שאתה כבר מבין, ניתן בפירוש לומר שהיהודים קיבלו עונש על חטאיהם באמצעות השואה, ושזה בא מאלוהים, ועדיין הנאצים הם האשמים - והם בלבד - בשואה באופן מלא ומוחלט. פה יש לבצע עוד ניתוח, של ענין הפגיעה הרגשית שיש בטיעונים האלה. כפי שכבר כתבתי, אתה כחילוני לא יכול להפגע באמת מהטיעון הזה, משום שאתה לא מאמין באלוהים בכלל. אילו היתה לך איזו אמונה באלוהים היהודי, שסותרת את האמונה החרדית, וטיעון זה היה סותר לכן את השקפת עולמך הדתית, היה לך אולי בסיס להפגע. אבל אי אפשר להעלב מהאשמה שאין לה בסיס מבחינתך. זה כמו שיגידו לי שאחותי זונה, אבל לי, מה לעשות, אין אחות. אז מה אכפת לי מה אומרים על האחות שאין לי? אם כך, למה בכל זאת אתה (ועוד חברים בפורום, כולל מנהליו) נפגעים? שהרי אין להתעלם מכך שאתם באמת מרגישים משהו לא בסדר פה. לדעתי, אתם נפגעים מכך שהדתיים שכן מאמינים במערכת טיעונים זו חושבים דברים שליליים מבחינתם על היהודים בשואה. כלומר - זה שהדתיים תופסים את הענין באופן שלילי פוגע בכם, למרות שאתם לא מסכימים עם התפיסה השלילית הזו. בדוגמה הנ"ל, אני נפגע מזה שאמרו לי שאחותי זונה לא בגלל שיש לי אחות, אלא בגלל שזה שאמר את זה מתייחס באופן שלילי למשהו שקשור אלי, למרות שאין לו אחיזה במציאות. מפריע לי מה הוא חושב, בין שזה אמת או לא. אם הניתוח שלי נכון, אז חשוב לברר מה הדתיים עצמם חושבים על הענין. האם הם מאשימים את היהודים בשואה, והם מורידים בעינהם אחריות מהנאצים? מה הדעה שלהם בענין? תשובתי היא, גם כאמור, שהם לא עושים זאת. הם לא מורידים שום אחריות מהנאצים. ואם מה שהדתיים חושבים זו הבעיה, אז אין בעיה.

zazaza

New member
שוב

1. עצם ההאשמת היהודים בשואה הוא שפוגע בי. 2. "תוכן" ההאשמה אינו מעניין אותי (באותו אופן יכלו לומר כי כל היהודים היו זונות ועל כן היתה שואה, ועל כן אין זה דיון תיאולוגי כלל וכלל). 3. שאר השטויות הפסאודו-פסיכולוגיות שלך הן מיותרות וטיפשיות. אינך מבין את הבסיס ועל כן אתה מחפש פתרון עוקף. אתה מתעלם מכך למרות שכבר רשמתי דברים אלו בעבר.

רון סי

New member
שוב

1. אין אין אין האשמה של היהודים בשואה. מה שיש זה אשמה של היהודים בחטאים אחרים לגמרי, שהשואה היא עונש עליהם. אם מישהו שודד בנק, ונקבל על זה עונש מאסר, אז הוא אשם בשוד הבנק. הוא לא אשם במאסר. השופט "אשם" במאסר. המאסר הוא תגובהשל השופט על החטא שבו השודד אשם. 2. כל היהודים היו זונות ועל כן היתה שואה: השאלה היא מה הקשר בין הזונות לשואה. אם הקשר הוא אלוהים, אז הדיון הוא תאולוגי. כל דיון שכולל את אלוהים והתנהגותו הוא תיאולוגי מעצם ההגדרה. לדבר על אלוהים זו תאולוגיה. כמו שלדבר מקצועית על הוכחה מתמטית זה דיון מתמטי, שמשתמש במושגים מתחום המתמטיקה. 3. אם אתה לא רוצה להקשיב, אל תקשיב, אבל אז אל תבוא בטענות לכך שלא מגיבים אליך. אתה דורש התייחסות. קיבלת אותה לפחות ממני מעל ומעבר. הסברתי לך שוב ושוב איפה הטעות שלך, נתתי לך קצה חוט לברר ממה אתה באמת נעלב. אתה יכול לחזור שוב ושוב על התאוריה שלך אבל אתה יכול גם לצפות שפשוט יפסיקו להקשיב לך. אתה יכול לקרוא גם נאצי למי שאתה רוצה, אבל זה יהיה נטול בסיס, סתם קללה מטופשת וחסרת בגרות.

zazaza

New member
שלא נדע מצרות

לא ביקשתי את התייחסותך מלכתחילה אלא את התייחסותו של מנהל הפורום ובנוגע לנושאים אחרים בכלל. אתה לא נותן לי שום קצה חוט לברר ממה אני נעלב - מכיוון שאני יודע ממה אני נעלב ואתה אינך פסיכולוג המטפל בי כי אם בחור מבולבל שמנסה להשיב לעצמו את אמונתו בדת הסותרת עצמה... אם ממשיכים לדון עימי על התיאוריה שלי אז אני ממשיך להסביר אותה, בשונה מדוד (לדוגמא) שפשוט מקיא את הקובץ DOC שלו שוב ושוב... וכאמור, לדעתי ולדעת כמה חברים נוספים בפורום הכינויים "נאצי" , "ניאו נאצי" ו- "פרו נאצי" הם בעלי בסיס עבה ומוצק לאנשים אשר מורידים האשמה מהנאצים המקוריים.

רון סי

New member
המבולבל

זה אתה. אתה מתעקש להעלב במקום שבכלל לא מעליבים אותך. כל הדיבור הוא פנים דתי, בין אנשים שמאמינים באלוהים לבין עצמם. אין לכל התיאור הזה שום אקטואליות לגביך. לגבי הניתוח הפסיכולוגי שלי, אתה צודק. הבעיה שלך באמת חמורה מכדי שיהיה אפשר לנתח אותה ברשת.

begone

New member
רון, תקשיב שנייה

אם אני אכתוב עכשיו שאמא שלך היא הזונה הכי גדולה והכי מפורסמת בישראל, אתה לא תיעלב? אתה תיעלב. לכן אני נעלב כאשר אתה אומר שהמשפחה שלי חטאה. ולא איכפת לי שאתה מסתתר מאחורי ´תיאוריות דתיות´. אם אתה כותב בעצמך, במו ידיך, שהמשפחה שלי חטאה (כי המשפחה שלי, בחלקה, נרצחה בשואה), אז אתה מעליב אותי. זה לא הופך את הטענה שלך לנכונה, אבל עדיין זה מעליב. זה מעליב בגלל שזה נושא מאוד רגיש, ולמה הוא רגיש? כי יש פה עניין של חיים ומוות. אין דבר יותר חשוב מאשר החיים והמוות. ואתה לא יכול לכתוב שקרים ושטויות בנוגע לנושא שהוא אחד האסונות הגדולים ביותר של האנושות. ולהסתתר מאחורי ´תיאוריות תיאולוגיות´ זה כבר מעשה נבלה פחדני.

רון סי

New member
ממש לא נעים לי

ואני מתנצל מקרב לב, באמת, אבל אני פשוט לא מצליח להעלב. זאת משום שלמה שאתה אומר על אמא שלי, או עלי, פשוט אין שום חשיבות בעיני. ואני לא רוצה להעליב אותך כשאני אומר את זה. אחרי הכל - אתה בחברה טובה. הרבה אנשים טובים ומוכשרים נמצאים בקבוצה זו של אלה שדבריהם נטולי חשיבות בעיני. כל הסיפור הוא בסופו של דבר ענין של רגישות. העולם מסביבנו מלא באנשים שחושבים אחרת מאיתנו, וחושבים שאנחנו לא בסדר, וגם טורחים להגיד לנו את זה במילים בוטות למדי. עם הזמן פשוט לומדים להתעלם מהם, כי אחרת אתה מוצא את עצמך נעלב באופן תמידי, וזה ממש לא כיף. אני לא מרשה לצלילים מטופשים שיוצאים מגרונם של אנשים מטומטמים לעשות לי משהו רגשי.

begone

New member
אין שום בעיה

אם תמשיך להכפיש את המשפחה שלי ולומר שהיא חטאה, אני אגיש נגדך תביעה נזיקית לבית המשפט המחוזי בתל-אביב. אתה תיאלץ לשכור עורך דין, להגן על עצמך ולהסתכן בפיצויים כספיים גדולים. אולי זה ישפיע עליך קצת? כי הרי רגשות אין לך, לשקר אין לך בעיה, ההגיון הבריא לא קיים אצלך, אפס אנושיות ואפס תבונה.

alond

New member
ROTFL

הטמטום...הטמטום... תראה לי הודעה אחת בה רון אומר שהמשפחה שלך חטאה (לא בתור פרשן). דבר שני, תביעה נגד רון (בהנחה שרון אמר דבר כזה) תעוף מבית המשפט כל כך מהר שספק אם רון יצטרך להגן על עצמו. לא חסרים אנשים ידועים שאמרו דברים כאלה בהקלטות ואני לא רואה אותם מסתכנים בפיצויים כספיים גדולים. אם תחליט לתבוע את עובדיה או מישהו אחר שאמר דברים אלה, אנא, אנא ממך, תשאיר הודעה בפורום. אני אבוא בשביל הצחוקים.

alond

New member
אה, אין לי אישית בשום פורמט אבל אני

חושב שאפילו בחדשות הראו את ההסבר של עובדיה על החוטאים. לא סגור על זה. בכל אופן, אני משוכנע שלמישהו מהפורום פה יש קלטות או MP3. תנסה לפתוח פתיל על זה.

begone

New member
ROTFLAEPTOQCWEIQC

"תראה לי הודעה אחת בה רון אומר שהמשפחה שלך חטאה" הוא אמר שכל היהודים חטאו. המשפחה שלי היא חלק מ´כל היהודים´. "תביעה נגד רון (בהנחה שרון אמר דבר כזה) תעוף מבית המשפט" אין לי שום כוונה לתבוע. והצחוקים שלך כבר נמאסו עליי לגמרי.

alond

New member
LOL

תביא ציטוט ולינק. ואני חוזר ומדגיש (לשווא ללא ספק): ציטוט שרון אומר את הדברים. לא מפרשן אותם!!! טוב לדעת שאין לך כוונה לתבוע.

begone

New member
LOL אתה בעצמך

"תביא ציטוט ולינק" אין שום בעיה. ההודעה המלאה נמצאת תחת הכותרת "לא הבנתי את ענין השואה", והיא ההודעה השלישית בפתיל שכותרתו "הודעה לZAZAZA" מאת גוססי, ממש כאן למעלה.

alond

New member
אכן אמר ../images/Emo6.gif

רק חבל שזה קצת הוצא מהקשרו. זאזא אומר משהו בשם "בן שיחו" (לא רון) ומביא סעיפים. רון עונה לאותם סעיפים מתאימים. בעוד שרון אינו אומר בפירוש שהוא מדבר בשם "בן שיחו" של זאזא, זה ברור. במשך הפתיל הוא אומר שזו דעתם של אנשי הדת. את זה הוא אמר לך בפתיל זה לפחות פעם אחת וגם בפתילים אחרים. הוא חוזר על מוטיב זה במשך הפתיל ואתם ממשיכים במוטיב שלכם...

begone

New member
אדם מדבר בשם עצמו

רון לא יכול לדבר בשמם של אנשים אחרים. אנחנו בפורום הזה בשביל לדבר בשם עצמנו. זה כמו לומר "אלון אתה שווה מיתה - לפי דעותיהם של תיאוריטקנים ניאו נאצים". זו אמירה חסרת-משמעות ומקוממת, כיוון שאתה מביע דעה ומסתתר מאחורי גבו של אדם אחר. רון לא יכול לרקוד על כל החתונות - או שהוא מאמין בזה, או שהוא לא מאמין בזה.

למעלה