הודעה ל bluz by the moon

Tal_Ya_Tal

New member
הודעה ל bluz by the moon

היי אמיר, שמעתי שיצרת קשר עם ירון אני שולחת לך כאן את הכתובות של מדיטציית ה´קוואן יין´, כפי שהבטחתי. מייל להצעות יעול (באנגלית): [email protected] מייל לשאלות (באנגלית): [email protected] If you want to change your e-mail address, please connect to the following URL: http://www.Godsdirectcontact.org.tw/eng/service/service.htm If you want to unsubscribe, please connect to the following URL: http://www.godsdirectcontact.org.tw/ch/php3/unsub.php3?id=7870&[email protected]

אלדר

New member
טליה בזמן הקרוב.......

אמיר שלנו לא יוכל לכתוב כאן.... הוא התאהב מחדש במישהי לפני 4 ימים בערך... והם ביחד עכשיו.... ומבלים הרבה... ככה שיקח לו זמן עד שהוא יחזור לעצמו...(בערך) אז אני בקושי מדבר איתו באי סי... אבל הוא מוסר אור ואהבה לכולם (בשמו) וגם אני מוסר את זה... אור ואהבה לכולם (כולל אותך טליה) שלכם tksr

האהבה אכן שמה בי שורשים

אכן אפשר לומר כי לאחר שהייתי מוכן לאהוב באה האהבה לחיי אבל הייתי בפורום כמעט כל יום לקרוא הודעות פשוט לא היה לי זמן להגיב אז כך... טליה אכן יצרתי קשר עם ירון אשר לצערי(למרות שאני שמח מאוד שהוא הולך להנות בהודו) טס לו... ניסיתי ליצור קשר גם איתך אך היית באמצע שיעור תודה לך על הכתובות אני אבדוק אותם למרות שאני עדיין לא בטוח...ויש דברים שהייתי רוצה לדבר איתך עליהם דרך אגב קראתי את החוברת שנתת לי ומיד נקשרתי אל ההסברים המדהימים על למה להיות טבעוני וכך עברתי מצמחונות לטיבעונות למרות שזה גורם לי לבעיות מסויימות שעליהם הייתי רוצה לדבר איתך... ואלדר חבר יקר ומפוצל(תאומים סתם בדיחה) יש לי הרבה מה לומר לך בנושא האהבה החדשה וגם לשאול את דעתך בקשר לכמה דברים... אז אלדר טליה וכל שאר אנשי הפורום היקרים ברכות אור ואהבה ממני אמיר

Tal_Ya_Tal

New member
היי bluz by the moon ../images/Emo24.gif

קודם כל, ´מצא אהבה-מצא טוב´ אם לצטט ממקורותנו
שנית, אתה יכול לכתוב לי במייל. תכתוב ל[email protected] אם זה אישי מידי לפורום (אפשר לכתוב גם בעברית) פשוט ישנה כרגע בעיה עם הOUTLOOK EXPRESS
L&L TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ואם כבר בEMAIL עסקינן ../images/Emo20.gif

כל מי שקבל ממני מייל לא מובן, לא אני היא ששלחה אותו. זהו קובץנגוע בוירוס, שנשלח אלי, ע"י מישהי שזהיתי את שמה כשפתחתי, וראיתי,היה כבר מאוחר מידי.
אז צר לי, גם אני ´נפלתי בפח´ אינני יודעת איך מתגברים על כך ומקווה, שהבעיה תיפטר L&L TALYA

אלדר

New member
אני ישמח לדבר איתך אמיר...

כבר מתגעגע למילים שלך.. אתה פשוט עשר... מחכה לשמוע מה קרה אם אותה אחת.... וסקרן... אור ואהבה אמיר... שלך tksr

ואני אשמח לדבר איתך חברי היקר

יש לי הרבה מה לומר ואני אספר לך בשמחה ואל תשכח אחוות שה"מים!!!!!!! חחחחח :)

אלדר

New member
אז מה חדש אמיר???

איזו הרפתקה אתה עושה עכשיו לידידך?? שליחה חברך? כאילו יחיד אבל מה המטרה שלו? להציל מישהו? להרוג מישהו? מה? תענה לי......... פקשה.. ולי יש הרבה מה לומר לך אמיר... אחוות שה´´מים שלנו תהיה הכי קרובה!!! וחוץ מזה יש 99% שאני הצלחתי להציע עוד אחת מהדיכאון והרצון להתאבד... כל הכבוד לי... אמרתי לך אמיר שאני יצליח.... זה אני ככה... היא אפילו מתחילה לראות מה טוב בה ולא מה רע בה...... ממש משתנה לי נגד העיניים....... וזה יכול להתחיל לי סוף סוף מערכת יחסים שלו תיפול... אם כמובן אותה ´אחת´ לא תתערב לי שוב בחיים אז באמת זה יצליח... (היא גם טלה אמיר כמוך...וחוץ מזה אני קרוב להרבה טלאים!! שתדע כמעט כמו לגדיים!) אז אמיר תהחל לי בהצלחה.... אני כנראה יש סיכוי לצאת לגמרי מהדיכאון אחת ולתמיד........ אור ואהבה אמיר... שלך tksr

אהה נראה לי שאתה תאהב את זה

אני עושה לו הרפתקאת יחיד שהיא עובדת על מעט מהשיטה של ad&d ועל הרבה משחק חופשי שאני בתור שה"מ מנוסה יכול לעשות בצורה טובה על פי תפיסת מצב של הרגע וזה שזה משחק יחיד הופך את ההרפתקאה לסיפור פאנטזיה שנבנה מרגע לרגע ממש יפה.. אני מאוד שמח שאתה יוצא מהדיכאון כי גם החיים שלך יהיו יותר טובים וגם יש לך תפקיד חשוב מאוד של לעזור לאחרים לצאת משלהם... בקשר למה שאמרת שהיא משתנה לך מול העיניים ומתחילהלראות את הטוב ולא את הרע אז אני כל כך שמח שכך כי אני גם כאן באותה משימה של להראות לאנשים שהרע שהם חושבים שיש בהם זה הרע שהם יוצרים לעיתים בדמיון ואני כל כך אוהב לעזור להם להתעלות מעל זה אז אני יודע מאיפה אתה בא... תמשיך לתת אהבה ולעזור חבר יקר ואל תיתן להיא לגרום לך צרות או צער כי המטרה שלך חשובה יותר מכל דבר גם מן האהבה שלנו לבת זוג.. בהצלחה והרבה אהבה ממני אמיר

אלדר

New member
ממש יפה....

כאילו ההרפתקה... כמו שעשו את רומח הדרקון... אותו סיגנון ממש (אגב זו איתה הרפתקה לפני שהיה ספר...) ואמיר בקשר למטרה אני לא יודע אם היא הכי חשובה... כי אני מצליח לעזור לכולם חוץ מימני! אז ככה שאני מנסה... אני כבר בצער עמוק וקשה ואם הרבה כאב.. ככה שהם יוסיפו לי קצת יותר לא נורא.... אז אור ואהבה אמיר... שלך tksr נ.ב. בהצלחה אם השירים שלך בשבילה...

כל כך מוכר אבל זה שייך לעבר

אלדר חברי בעבר ואולי גם קצת היום הייתי תמיד מצליח לעזור לכולם אבל לא לעצמי עד שהנתי שהעצות שאני נותן לאנשים מצויינות גם לגביי רק שלא הייתי מיישם אותם היום זה אחרת ואני מנסה תמיד לחשוב שיש לי ביעה מה הייתי אומר למישהו אם אותה בעיה ואז ליישם את זה בחיי שלי אתה מבין לפעמים לפנות לבעיה בצורה עקיפה זה חשוב כי האגו שלנו והעצמי הנפרד לעיתים חוסמים אותנו מלהגיע לפתרון שאנו כבר יודעים כי הוא מאיים על השליטה שלהם בנו ולכן אפשר לעיתים להשתמש בעקיפה של האגו ושל העצמי הנפרד בכך שאתה משליך את הבעיה שלך על אדם דמיוני או מישהו שאתה מכיר ואוהב ואז אתה מבין שאותה תשובה גם תקפה עלייך ואם תיישם אותה הבעיה תפתר.. מקווה שעזרתי לך ואם לא פשוט פתןס אותי באייסי או בטלפון 09-8871702 ונדבר על זה יותר מקרוב וננסה לפתור את הבעיות אור והרבה הרבה אהבה ממני אמיר

אלדר

New member
אני ינסה להתקשר אליך בהקדם..

תודה אמיר... רק את שלי אי אפשר לפתור בכלל... וזה בדוק... אני יתקשר בכל מקרה... ואני ינסה לא להתקשר מתי שהיא תבוא אליך אם זה יקרה בקרוב.... אור ואהבה אמיר... שלך tksr

למעלה