הודעה ל-אפרתוש

just4fun

New member
הודעה ל-אפרתוש ../images/Emo13.gif

רציתי לשאול אותך כמה דברים בקשר לעזיבה שלך ממסלול לוחמת נ"מ ICQ 57742810

אפרתוש

New member
just4fun ../images/Emo70.gif

אני לא מחוברת לICQ...
אז תכתבי את השאלות שלך פה.

just4fun

New member
המממממ

טוב נו מילא דבר ראשון,אמרת שעזבת את מסלול לוחמת נ"מ...בגלל התפקיד שהיה לך מה היה התפקיד??

אפרתוש

New member
התפקיד...

הוא לוחמת נ"מ. שיבצו אותי בטק"א (טילי קרקע אויר) שזה בעצם פטריוט והוק.ההכשרה לתפקיד היא 03, ויש גם קורס של חודשיים וקצת. אבל אחרי כל זה, שולחים אותך לאחת הסוללות, והתפקיד שלך הוא פשוט לשבת מול מסך ולהסתכל על השמיים (זאת עבודה במשמרות). כמובן שיש יותר לתפקיד מזה, אבל בסה"כ התפקיד הוא די משעמם, ואני לא הייתי מוכנה להתפשר על תפקיד משעמם כשהיציאות כאלה חרא (אחת ל-3 שבועות בדר"כ), והעדפתי לעבור לתפקיד אחר, ולצאת הבייתה יותר. אחרי שעזבתי דיברתי עם אחד המפקדים, הוא שבר איתי דיסטנס ואמר לי שעשיתי בשכל שעזבתי, ושזאת הייתה טעות בכלל לבוא לשם, ושהתפקיד ממש משעמם (הוא היה בפטריוט). הוא אמר לי שהחודשים שלו בסוללה היו החודשים הכי מגעילים בחיים שלו... וזהו בעצם..
למה את שואלת? את רוצה להיות לוחמת?

just4fun

New member
אפרת ../images/Emo6.gif ../images/Emo78.gif

הבנתי...זה טוב לדעת!! ממש טוב!! שאני אדע לעתיד... ו-כן!!!!!!! אני רוצה מאוד מאוד להיות לוחמת!!! אני פשוט כל כך אוהבת את זה!! שלא תחשבי שאני איזו ג´אברית או משהו כזה :)) רק היום נרשמתי ליחידה לקראת גיוס,בשביל להיות בכושר,כי אני ממש לא אני פשוט מורעלת!!!

אפרתוש

New member
קרלוס

אני לא בבטוחה שהשאלה שלך הייתה מכוונת אלי, אבל אם כן, אז המפקדים שלי היו רעות, דניאל, ומורן. למה אתה שואל? היית בנ"מ?

just4fun

New member
אפרת

יש לך הצעות? טיפים ? סדרות כושר,שאת יכולה להמליץ לי עליהן מה היה לך הכי קשה...בחודש וחצי וכאלה דברים אני אודה לך מאוד

אפרתוש

New member
just4fun ../images/Emo6.gif

אז ככה: הייתי מאוד מציעה לך ללכת לאיזה קורס הכנה לגיוס. אני אישית לא הייתי, והיה לי קשה מבחינת הכושר. זה נכון שאומרים שבכל טירונות בונים לך את הכושר מהתחלה, אבל טירונות 03 היא כל כך קצרה (חודשיים), שאם את באה בלי כושר בכלל, יהיה לך קשה להדביק את השאר בזמן הקצר הזה. אני לא מדברת על שכיבות שמיכה וכפיפות בטן, כי את זה מאוד קל לשפר, אבל אני מציעה לך לעבוד על ריצות, גם קצרות וגם ארוכות, כי את זה יותר קשה לשפר. היו איתי אנשים שעשו קורס לפני וזה מאוד עזר להם. בעצם רוב החודשיים האלה את תבלי בלרוץ, ככה שמאוד יקל עליך אם תהיי בכושר. אני מבינה שאת עוד בי"א. אז קודם כל כל כבוד שאת כל כך רצינית !! וחוץ מזה, זה אומר שיש לך המון זמן עד הגיוס, אז אל תלחיצי את עצמך. ואל תדאגי- אם את רוצה קרבי, רק תבקשי, ותקבלי. כל בת שדירגה את אחד האשכולות הקרביים במנילה אפילו במקום אחרון, קיבלה זימון. הם ממש קופצים על בנות. אז שיהיה לך המון

למעלה