הודעה לשרוף

shulywolters

New member
הודעה לשרוף

שרוף יקירי עוקבת אני אחר הודעותיך כמעט כל יום מלאים הם בכעס ותסכול ובצדק גם אני מצטרפת אליך אבל השאלה היא מה עושים שיחות הסלון והאינטרנט לא עוזרות הרבה הם בשלהם. אגב גם אני שמתי פתק לבן אז מה זה עזר לי קיבלתי גם פרס וגם שרון. איך למשל עוצרים עכשיו את פרס לפני הפגישה הכל כך מיותרת שלו עם עראפת הא שרוף תן רעיון.

שרוף

New member
לשולי.

אין הרבה מה לעשות שולי. ראי את הפורום הזה הוא בעצם ראי של חתך האנשים במדינה בואי נאמר פחות או יותר. אז זה ככה רוב רובו של חכמי הפורום הזה הם דפקטים.כותבים וכותבים מקשקשים ובעצם אין להם מושג על מה הם מדברים או כותבים. חלק קטן יותר הם אנשים אכולי אשמה רדופי פחדים נוראיים המביטים כל הזמן אחורה ותמיד תולים את כל האשמה על צווארם. חלק מהם שונאי המדינה הציונות וחותרים להשמדתה של ישראל בשביל 5 דקות של שקט. וחלק מהם ליצנים חביבים ליצני החצר אני קורא להם. וחלק קטן מאוד שאפשר לספור אותם על כף יד אחת הם השפויים אבל הם מעטים. ולכן אין פתרון לכאוס ולהתדרדרות ואין שום אור בקצה המנהרה החשוכה. האמת היא שנכון למצב היום הסבירות לקיומה של מדינת ישראל באיזור הזה בעתיד הוא נמוך מאוד. אני בחרתי לשלשל פתק לבן בקלפי אפילו שהיה ברור לי שהוא פסול ואין הוא יכול להשפיע אלקטורלית אבל בכל זאת בחרתי לפי צו מצפוני כי היה ברור לי שבין ברק לשרון אין שום הבדל, שבין ממשלת ברק לממשלת שרון לא יהייה שום הבדל ולצערי צדקתי אבל לפחות המצפון שלי נקי. כל עוד ושתי המפלגות הגדולות שולטות במדינה וכל עוד ואין הפרדה בין הדת לממסד הפוליטי וכל עוד ואין שינוי השיטה הרקובה והמושחתת אני אמשיך להצביע לבן. מקווה מאוד שגם את תמשיכי בדרך הזאת.

שרוף

New member
שאלת אותי שולי איך עוצרים את פרס

ובכן אי אפשר לעצור היום את פרס. האדם היחיד שניתנה לו עיי העם ההזדמנות לעצור את הטירוף (פרס,ביילין,שריד ושאר הבוגדים)הוא שרון בכבודו ועצמו חבר להם וצרף אותם לקואליציה. שרון לא עשה זאת מכיוון שהוא מאמין באוסלו בפרס ובשאר החלאות. שרון החלאה צרף אותם מסיבות פוליטיות פנימיות על מנת לשרוד בשלטון. שרון מאוהב בשלטון פרס מאפשר לו לשלוט והמחיר הוא דם, רצח, אבטלה, פערים חברתיים ההולכים וגדלים שקרים ועוד שקרים.

למעלה