ולידתך אין שם רק מנהל אחד הנה כבר דבר אחד שרואים שאתה משקר ואף פעם לא היתה בברית הזאת יש שם 3 מנהלים ואני מנהל שם ואני לא זוכר שהיתה בברית שלי אז אל תזיין את המוח
כמו שאתם אומרים שיש 3 ראשים וכל החרא הזה. זה רק אצלכם בחוץ יוספה ניחשב במנהל ראשי ! "שהמנהל היה גרוע והאירגון היה עלוב, " הוא היתכוון על מנהל אחד. אתה רואה לא השמצתי בהודעה הזאת אני מישתפר
ראשי אלה גם אני אולי תומר חדש בגלל זה לא כולם יודעים שגם הוא מנהל ראשי אבל אני ויוסף כל מי שמכיר את הברית הזאת יודע שאני מנהל ראשי ותאמין לי כבר אין פה ניהול חרא אם היתה בברית היתה יודע הכל הישתפר
AIS של עכשיו זאת לא AIS שאני ניהלתי! שאני הייתי מנהל בAIS! כל הפורום החשיב את AIS כמקום ראשון פעלו הרבה מחתרנות מיפני שראו שאנחנו מיתחקים ומיתלהבים! שאני ניהלתי את AIS העשיירה היתה של AIS . "• אהה ולא אמרתי אחרי שעזבתהו פשוט לקחנו את הברית לידיים" ואל תשחק אותה צדיק גדול ! שאני עזבתי אתה עברה ישר לWD ביגלל סיכסוך עם נתן עזבתה את WD! אז אל תשקר .. וקח מישפט נחמד : אם אין לך משהו לכם ליכתוב אל תיכתוב.
דולב זרקו אותך מהברית כי הייתי בכסאח עם הרבה אנשים מהברית. הברית עכשיו הרבה יותר מאורגנת ומסודרת(לא רק אני אומר)!! אז די לומר שטויות כשאתה לא יודע איך בכלל הברית נראית עכשיו,והיא הרבה יותר מאורגנת ומוסדרת.
בתור מנהל מישני בAIS ........... הייתי מצפה מימך לדעת דברים .... גאונצי'ק אני לא ניזרקתי . "הברית עכשיו הרבה יותר מאורגנת ומסודרת(לא רק אני אומר)!!" חחחח מה אתה רוצה שיגידו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדבר שאתם הכי אוהבים זה כוח .... ומאז שעזבתי חצי מהכוח של AIS אלך . אירגון לא ראיתי .. אתם משהו כמו 100 מדינות לא?.. במיתקפה נגד WD TUF עשתה את הכל .. כמה אנשים תקפו מAIS גג 20 איש גג!!!!!.....
הזאת אני גם עזבתי אבל אני לא ילד מניאק כמוך אפילו שרבתי אם אחד המנהלים שם אני לא הולך לרדש אליו בפורום כי אני לא רוצה לרדתך לרמה שלך אתה מביןוזה ההוככה אני פרשתי נכון אבל אני לא יציק לברית שהיתה בה פעם לא משנה מה קרה לי שם אני לא כמוך
עצם זה ש-AIS השתתפה בתקיפה כבר נותן לה אוטומטית את הקרדיט המגיע לה(מצד TUF) אני רוצה להוסיף שאני לא בצד של TUF...ואין לי משהו נגד ירון... התקיפה נבעה מסיבות אישיות שלי אין כל קשר אליהן ועל כן אני לא מביע דעה בקשר לתקיפה זו
עכשיו אני קורא את זה שוב ובאמת נראה כאילו AIS לא עשו כלום אז אני מצטער זה לא מה שהתכוונתי להגיד התכוונתי לזה ששתי הבריתות האלה עשו כמעט הכל וכל היחידים שמגיעים ואומרים שהם עשו את הנזק הרציני לירון יכולים לקפוץ לי כי הנזק הרציני נוצר הודות ל TUF ו AIS
עכשיו אני קורא את זה שוב ובאמת נראה כאילו AIS לא עשו כלום אז אני מצטער זה לא מה שהתכוונתי להגיד התכוונתי לזה ששתי הבריתות האלה עשו כמעט הכל וכל היחידים שמגיעים ואומרים שהם עשו את הנזק הרציני לירון יכולים לקפוץ לי כי הנזק הרציני נוצר הודות ל TUF ו AIS