הודעה לעשרייה!

daniel559

New member
איזה מצחיק אתה תאמין לי מה אתה רוצה

צילום של התעודת זהות שלי ואז מה שיש לי שגיאות כתיב אין מה לעשות זה לא אומר שאני ילד קטן יש לזה סיבה אחרת ואני לא אומר פה

daniel559

New member
אהה

ולידתך אין שם רק מנהל אחד הנה כבר דבר אחד שרואים שאתה משקר ואף פעם לא היתה בברית הזאת יש שם 3 מנהלים ואני מנהל שם ואני לא זוכר שהיתה בברית שלי אז אל תזיין את המוח

111dolev111

New member
דניאל כנס

כמו שאתם אומרים שיש 3 ראשים וכל החרא הזה. זה רק אצלכם בחוץ יוספה ניחשב במנהל ראשי ! "שהמנהל היה גרוע והאירגון היה עלוב, " הוא היתכוון על מנהל אחד. אתה רואה לא השמצתי בהודעה הזאת אני מישתפר

daniel559

New member
דולב רק שתידע שיוסף לא ניחשב למנהל

ראשי אלה גם אני אולי תומר חדש בגלל זה לא כולם יודעים שגם הוא מנהל ראשי אבל אני ויוסף כל מי שמכיר את הברית הזאת יודע שאני מנהל ראשי ותאמין לי כבר אין פה ניהול חרא אם היתה בברית היתה יודע הכל הישתפר

daniel559

New member
אהה ולא אמרתי אחרי שעזבתה

פשוט לקחנו את הברית לידיים ואנחנו מסדרים אותה כל יום וכל יום יותר טוב

111dolev111

New member
בולשיטטטטטטטטטטטטטטטטטט

AIS של עכשיו זאת לא AIS שאני ניהלתי! שאני הייתי מנהל בAIS! כל הפורום החשיב את AIS כמקום ראשון פעלו הרבה מחתרנות מיפני שראו שאנחנו מיתחקים ומיתלהבים! שאני ניהלתי את AIS העשיירה היתה של AIS . "• אהה ולא אמרתי אחרי שעזבתהו פשוט לקחנו את הברית לידיים" ואל תשחק אותה צדיק גדול ! שאני עזבתי אתה עברה ישר לWD ביגלל סיכסוך עם נתן עזבתה את WD! אז אל תשקר .. וקח מישפט נחמד : אם אין לך משהו לכם ליכתוב אל תיכתוב.

anoshe10

New member
זההה בולשיט

דולב זרקו אותך מהברית כי הייתי בכסאח עם הרבה אנשים מהברית. הברית עכשיו הרבה יותר מאורגנת ומסודרת(לא רק אני אומר)!! אז די לומר שטויות כשאתה לא יודע איך בכלל הברית נראית עכשיו,והיא הרבה יותר מאורגנת ומוסדרת.

111dolev111

New member
משה משה משה משה משה ...

בתור מנהל מישני בAIS ........... הייתי מצפה מימך לדעת דברים .... גאונצי'ק אני לא ניזרקתי . "הברית עכשיו הרבה יותר מאורגנת ומסודרת(לא רק אני אומר)!!" חחחח מה אתה רוצה שיגידו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הדבר שאתם הכי אוהבים זה כוח .... ומאז שעזבתי חצי מהכוח של AIS אלך . אירגון לא ראיתי .. אתם משהו כמו 100 מדינות לא?.. במיתקפה נגד WD TUF עשתה את הכל .. כמה אנשים תקפו מAIS גג 20 איש גג!!!!!.....

anoshe10

New member
דולב דולב דולב

לפני שאתה מתקן את השגיאות של דניאל תתקן קודם את שלך. אלך=הלך

daniel559

New member
דולב זה כבר לא מעניין אותי אני לא ה

הזאת אני גם עזבתי אבל אני לא ילד מניאק כמוך אפילו שרבתי אם אחד המנהלים שם אני לא הולך לרדש אליו בפורום כי אני לא רוצה לרדתך לרמה שלך אתה מביןוזה ההוככה אני פרשתי נכון אבל אני לא יציק לברית שהיתה בה פעם לא משנה מה קרה לי שם אני לא כמוך

shabtay12345

New member
עלק בולשיט תקבל מכות :p

TUF הורידו כמעט את כל מה שירון איבד!!!!!!! אנחנו יכולים לשלוח לך סקרינים אם אתה לא מאמין TUF הורידה כמעט הכל ו AIS הצטרפה וגם הורידה את מה שנשאר

blubel

New member
אתה מדבר בצורה זלזלנית ופוגעת!

עצם זה ש-AIS השתתפה בתקיפה כבר נותן לה אוטומטית את הקרדיט המגיע לה(מצד TUF) אני רוצה להוסיף שאני לא בצד של TUF...ואין לי משהו נגד ירון... התקיפה נבעה מסיבות אישיות שלי אין כל קשר אליהן ועל כן אני לא מביע דעה בקשר לתקיפה זו

hakim

New member
תגובה עיניינית ראשונה,באשכול זה .

תודה בלובל . אני מבקש , חברים שלא מתוך TUF אינם יכולים\מוסמכים לתת נתונים שגויים לחברי הפורום בנוגע לתקיפות . תודה

shabtay12345

New member
צודק אחי סליחה

עכשיו אני קורא את זה שוב ובאמת נראה כאילו AIS לא עשו כלום אז אני מצטער זה לא מה שהתכוונתי להגיד התכוונתי לזה ששתי הבריתות האלה עשו כמעט הכל וכל היחידים שמגיעים ואומרים שהם עשו את הנזק הרציני לירון יכולים לקפוץ לי כי הנזק הרציני נוצר הודות ל TUF ו AIS

daniel559

New member
הסליחה מיתקבלת ואתה צודק במה שאמרתה

עכשיו אני קורא את זה שוב ובאמת נראה כאילו AIS לא עשו כלום אז אני מצטער זה לא מה שהתכוונתי להגיד התכוונתי לזה ששתי הבריתות האלה עשו כמעט הכל וכל היחידים שמגיעים ואומרים שהם עשו את הנזק הרציני לירון יכולים לקפוץ לי כי הנזק הרציני נוצר הודות ל TUF ו AIS

blubel

New member
למה מי אתה?!

יחתיכת 0 קנאי!!! ככה לימדו אותך הא? לשים רגליים לטובים ממך... תתבייש ינוב

למעלה