הודעה לעשרייה!

הודעה לעשרייה!

הספור עם ירון נגמר בקרוב תיהיה מטרה חדשה! אני כבר מודיע לעשרייה שזה יהיה אחד מהם.. מי שלא רוצה שיקרה לו את ספור ירון שיתחיל לרדת כח..לא לצאת מהעשרייה רק לרדת כח.. כי אם יישאר מישו בכח מעל 100 מיליארד הוא יסבול.. נ"ב מטרת ההשמדות היא האטת התקדמות המשחק. בברכה, המשמיד

solide x

New member
קחי את solomonia

הוא מתקדם מהר מידי.. צריך להראות לו מה ההשלכות של זה :)

nci1001

New member
יש לי רעיון

חלום חייך: א.עם דודי בלסר במיטה ב.ביגואר עם בר רפאלי ג.שלישיה עם בלסר ורפאלי

661994

New member
solide x מה דעתך שניקח את המדינה

שלך....??? אין לי בעיה לתקוף אותך אם תפרסם תמדינה שלך פה

661994

New member
לא לתקוף את סולומוניה בבקשה

כרגע לא לתקוף את נתן XD אם אתה רוצה לדעת למה דבר איתי במסנ

daniel559

New member
תגיד לי מי אתה שאתה

לוקח את האחריות אל התקיפה אתה משחק אותתה שאתה הורדתה אותו הברית AIS TUF הורידו 95 אחוז מהכוח שלו אז אל תשחק אותה שאתה הורדתה אותו אולי הורדתה כמה מילארדים

solide x

New member
בולשיט

אני מוכן להתערב ש-TUF הורידה לו 80% והשאר AIS ומחתרות קטנות... אני הייתי בais ועזבתי אותה בגלל שהמנהל היה גרוע והאירגון היה עלוב, ההתקפות לא היו מאורגנות.. הם תקפו את ירון 10+ אנשים והורידו לו 2.5 מיליארד (ביום חמישי), לא הייתה להם טיפת טקטיקה...

daniel559

New member
תגיד לי מה אתה דפוק

בנתיים ביום חמישי ירד לירון 4 מיליארד ככה ובאמת אנחנו הורדנו לוו 2 מיליארד ככה ודבר שני אתה מוכן לשאול את סהר כמה אנחנו הורדנו וכמה הם ודבר שלישי מחתרות קטנות זה אולי DFA ובריתות כהאלא שאני לא מנסה להגיד שהם לא יודעים לתקוף או משהו אבל אתה סתם מבלבל את המוח אם באמת היתה באותו היום של ההתקפה יום ראשון אתה יודע בידיוק כמה אנחנו הורדנו ועוד דבר יש לי שתי תמונות של חברי ברית שלי שהורידו לו אחד 8.2 מיליארד והשני 8.1 מיליארד ועוד איזה 4 שהורידו 2 מיליארד ככהו עוד מלא שתקפו הוורידו 200 מיליון ככה וכוחות כאלא זה בגלל שלא היו לו כבר מטוסי ביון אז אל תבלבלו את המוח כל אחד פה פותח את הפה נימאס כבר משחקים אותה מבינים במשהו מי אתה בכלל תן הוככה אחת שהברית TUF הורידה 80 אחוז ואני נותן לך את המדינה שלי מקום 7 סבבה רק הוככה אחת אני אמרתי שהם הורידו את הרוב אבל הרוב זה משהו כמו 60 אחוז הם הורידו אנחנו הורדנהו איזה 35 אחוז והכל השאר בריתות קטנות ואני יודע את זה כי אני מנהלך בברית ואני יודע בידיוק מי תקף ואתה לא אז אל תיכתוב פה סתם שתויותת שזאין לך מושג בכלל אם זה נכון רק מתוך היגיון אתה אומר כמו דולב ילד ההכי מפגר שאני מכיר היה מנהל בברית ועיכשו רק מקלל אותם ואין לו אפילו סיבה לא עשינו לךו כלום

111dolev111

New member
DFA יודעים ליתקוף חחח אני זכור מה

הם עשו לAIS שאני עוד ניהלתי אותה חחחחחחחחח ואני לא יתקן את השגיאות כתיב שלך יש לך יותר מידי אז אין לי כוח..

daniel559

New member
דולב אני לא אמרתי שהם לא יודעים לתק

פשוט בהתחלה אם אתה באמת היתה מבין משהו במשחק הזה היתה יודע שבהתחלה בכוחוותת חלשים כל אחד יכול לתקוף ולהזכירךף הם לא תקפו אותנו רק גם את טרור וTBA אף אחד לא הגיב כי לא היה יוצא מי זה כלום אתה מבין אם היה לך תיפת שכל גם אתה לא היתה מחזיר

111dolev111

New member
תגובה בפנים (עם העתקות זה הסיגנון!)

"במשחק הזה היתה יודע שבהתחלה בכוחוותת " אחי התקפות בכוחות חלשים וכוחות חזקים זה אותו דבר!. DFA ביצעו התקפות נגד מדינות חלשות וגם נגד חזקוות! "ם לא תקפו אותנו רק גם את טרור " הייתה צרך לירשון : להזכירך לא רק אותנו הם תקפות .. "אף אחד לא הגיב כי לא היה יוצא מי זה כלום" אם זאת הגישה שלך בהצלחה. אני זוכר שאני רציתי לארגן את המיתקפה עליהם הם חיסלו את התעשה ליבגני וצחי בזמן שהם יצגו את AIS בתעשייה ... שתי אנשים בכירים בברית חחחחחחח "אתה מבין אם היה לך תיפת שכל גם " צודק אם היה לי תיפת שכל הייתי מבין
.. ודניאל אם היה לך טיפת שכל הייתי מבין שאתה עושה לעצמך פדיחות בכך שאתה מגיב. בתור "מנהל ראשי" בAIS מצפים מימך להודעות עם ניסוח נורמלי ..

111dolev111

New member
אה חחחחחחחח יתותח !!!!!!!!!!!!1

אתה הורג אותי מצחוק תמשיך כך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דניאל לילמוד ליכתוב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אי אי דניאל אם היה לך תיפת שכל חחחחחחחחחחחחחחחח חחחחח solide x =
חחחחחחח ודניאל ניראה לי בן 12-16 חחחחחחחחח זה לא שהוא קטן הוא פשוט יש לו קצת קשים חחחחחחחחחחחחחחחח .

למעלה