הודעה לעידן

deisy

New member
חמודה

היה לנו הרצון להכיר ולראות את האנשים הנחמדים שיש כאן בפורום, אם הדברים לא השתמעו בכיוון הנכון אז סליחה, הכל נעשה מתוך רצון טוב ואהבה
מצד שני, זכותך לא להגיע ולא משנה מאיזו סיבה
נמשיך לאהוב אותך אותו דבר
ואם נפגעת אני בהחלט מתנצלת!

Guid

New member
דוקא כן, קצת...

אבל גם התבאסתי מזה שתכננתי לבוא ובסוף לא יצא... אני מה זה מצטער...

Hasselblad

New member
אאאאההההההההההה

חברה אני ממש מצטערת... אני מרגישה שדברי הוצאו מהקשרם... זה אחד החסרונות של וירטואליות.. לא תמיד מבינים הומור של בן אדם, זה קשה שלא שומעים טון דיבור ודיקציה... עידן ההודעות נשלחו מהפלאפון שגם ככה היה על סף גסיסת הסוללה, ולרגע לא כעסתי באמת... אני מבינה שלא כולם יכולים או רוצים להגיע ובאמת מקבלת את זה, כל האיומיות, ההצקות והתחנונים היו סוג של הומור, לא באמת התכוונתי ללחוץ לפינה, אני מרגישה שאולי הרגשתי יותר מיד "בבית" ואלי באמת "הרשתי" לעצמי יותר מידי. אני באמת מבקשת סליחה אם פגעתי במישהו, ממש לא היתה לי כוונה כזאת ולהבא אזהר יותר

Guid

New member
אני יודע שצחקתם~ ‎:D

אחרי הכל אתם לא יכולים ``להעניש`` אותי, אז לא שפחדתי או משהו. פשוט הייתי מאוכזב מעצמי בגלל שאכזבתי אתכם, והעובדה שפתחת כתום במיוחד בשבילי רק הראתה שבאמת התאכזבתם... אני לא נפגעתי, חלילה, או נעלבתי, אל תדאגי. ^__^ וגם איריס וגלית וכולם, זה בסדר. ‎:D אתם אחלה אנשים, ואני יותר מדי אוהב את הפורום הזה בשביל לכעוס על מישהו כאן~ ‎:D

Hasselblad

New member
פתחתי את השירשור מתוך דאגה מסויימת

ידענו שיתכן שתבוא ולא היה לנו דרך ליצור איתך קשר... לכל השאר היו טלפונים של אנשים שכבר שם..(למעת דפנה שהגיע בהפתעה) אפילו שלחתי לך מסר עם הסלולרי שלי (ז"ל) אני זכרתי שאתה גולש לפורום מהפלאפון שלך ככה שזאת היתה התקווה שלי. ולא נורא בפסח נעשה עוד מפגש .

Guid

New member
מצטער על המכשיר שלך... T...T‎

ופסח נשמע רחוק... XDDD

Don Nirtin

New member
ארבע חודשים לדעתי../images/Emo87.gif

לפני זה צריך לזכור שגם לאילנות מגיע חג... וגם להיזכר שפעם היה המן מרושע...

Hasselblad

New member
יקרתי אני מתנצלת אם הובנו לא נכון

או אם הפעלנו יותר מידי לחץ... יתכן שאולי "הרשנו" לעצמנו יותר מידי אבל זה רק מאהבה ורצון להכיר.... אל תרגישי לא נח, אם את שלמה עם ההחלטה שלך זאת זכותך ב -100%. אני מקווה שלא תזכרי לנו את זה, ותביני שבאמת לאף אחד לא היתה כוונה רעה והכל היה אמור להיות ברוח טובה.

Hasselblad

New member
אההה ואם אמרת את זה למה שכתבתי לעידן

אז באמת שפה אין לי ספק שעידן הבין את רוח הדברים. הכל היה הומור ואהבה טהורה... ומהפלאפון שנגנב לפני סוף המפגש....

למעלה