הודעה לכולם

כל בודק

New member
זה מזכיר לי את מה שעשו לMלך הסטלנים

גם הוא משום מה לא זכה בגלל שהניקוד לפתע נעלם או נשכח או משום מה לא שוקלל... צריך באמת לבדוק את זה לעומק ולהביא הוכחות ולא סתם לחסום. חוצפה!

כל בודק אני זוכר טוב מה עשו לי...

אני זוכר וזוכר הכל לא שכחתי ולא סלחתי אחי... הניקוד שלי נעלם כל הניקוד שלי 24 שעות לפני סיום התחרות כל השרתים נפלו נשארו רק הבנות ולא יכולתי לשדר וכן גם האחרים.. היתי במובילים מקום שני יומיים לפני סיום התחרות.. היתי ברייטניג מקום ראשון.. אבל משום מה מישהו שם דאג להעלים הכל דאג לשבש את כל המערכת כולה... מישהו שבטח אני מפריע לו מאוד... אבל אחי תשמע לי טוב לא שכחתי ולא סלחתי..... הכל עוד בליבי~! אני זה שהיתי 24 שעות וביום רביעי משעה 6 בבוקר עד ים חמישי לשעה 1400 של סיום התחרות היתי ער כל השעות האלו. ומשום מה הרייטניג ירד המקום השני שלי נפל לרביעי והכל ישתבש כמו באג של שנות ה2000 מישהו שם אי שם דאג לזה.. בגל זה אני לא בשום תחרות!! אני רק יודע שאנשים טובים נפגעים ללא סיבה. משהו פה מסריח אבל מסריח וחייבים לבדוק את זה.. כי המסכנים אוכלים אותה בסוף.... חג שמח ממני Mלך הסטלנים

לא סלחת לי??? ../images/Emo10.gif

פוליס 21-פרסם תמונה או התפטר...

פוליס 21.... פרסם תמונה או התפטר.... בלי תמונה המילה שלך לא שווה כלום.... בלי תמונה = תתפטר...ואם זו שוטרת = אז תתפטרי.... לא חוסמים ככה סתם.... כל הגולשים תומכים בשלומי.... פוליס 21 = הביתה.... ותודה שטעית בשיקול הדעת.... שלומי בין היחידים ששמר בקפדנות על התקנון... שפן של הצאט

פוליס 21=החלטה לא חוקית...

פוליס 21 ההחלטה שלך איננה חוקית היא שרירותית....ונעשתה ממניעים זרים.... בלי תמונה = ההחלטה שלך לא שווה כלום.... נא להציג תמונה בפורום זה...ובגדול....או לחזור בך מההחלטה...ולאפשר למרוקאי ללא הפסקה להמשיך לשדר..... מותר גם לפוליסים לטעות.... אני מבקש - פוליס 21... לפתוח החסימה לבלוג של המרוקאי ללא הפסקה... ההחלטה היתה שרירותית....ובלי עדות מסייעת כמו תמונה = ההחלטה שלך איננה חוקית... לכן- פוליס 21 - או להציג תמונה או עדות אחרת שנעברה עבירה בבלוג של שלומי-או או להפסיק החסימה ולאפשר לו לשדר..... אני רוצה להזכיר לך....שגם בבתי משפט = נהוג להציג עדות מסייעות ...אפילו נהג שנסע במהירות מופרזת = השוטר מביא לבית המשפט את אקדח הלייזר או הראדאר...ומראה את הרישומים.... בלי רישומי אקדח לייזר או רישומי ראדאר בית המשפט ישר מוחק את התביעה ומזכה את הנהג.... אז- להציג עדות מסייעת או לפתוח מחדש את הבלוג של שלומי - מרוקאי ללא הפסקה אני אפס אני כלומניק

מתוקית18

New member
לפוליס 21 ממתוקית..

פוליס 21 אני מכירה אותך כבר לא מעט זמן אתה אצלי הרבה בבלוג וגם בבלוג של אבי... ואני לא מאמינה איך עשית דבר כזה? שלומי והמצריה כבר משדרים מלא זמן והם בחיים לא הראו חזיה! אני הייתי בשידור ועדה לכך! אני לא מבינה למה סגרת אותם? אתה בן אדם טוב.. לפחות ככה חשבתי שאתה... חבל... שלומי והמצררייה אני חולה עליכם ומבטיחה שיהיה בסדר!

פוליס 21 - בטל החלטה....

פוליס 21, בטל החלטה לחסום הבלוג של שלומי-מרוקאי ללא הפסקה אתה חייב עדות מסייעת, להצדקת המעשה. בלי זה = זו החלטה שרירותית. יש לך הזכות לבטל החסימה . כדי שהצדק הטבעי ייראה וייעשה, יש צורך בביטול ההחלטה שלך לחסום הבלוג של מרוקאי ללא הפסקה. ויש לך עוד 48 שעות לעשות זאת, ולאפשר לשלומי וגילי - בלוג מרוקאי ללא הפסקה=להמשיך בתחרות. שפן של הצאט

פוליס 21.....ההחלטה שגויה

בס"ד פוליס 21 אני לא נכנסתי לבלוג של המרוקאי מכיוון שהם שמרו על צניעות....לא התפשטו ולא חירמנו אף אחד....גם לא אותי...לכן נמנעתי מלהיכנס.... כידוע לך, ולפי דין תורה : "על פי 2 יקום דבר..." דהיינו , יש צורך ב -2 עדים כדי להרשיע מישהו.... עדות שלך פוליס 21 איננה מספקת לפי דין תורה להרשיע.... מה עוד שהבנתי שאין עדות מסייעת נוספת.... לכן, ולפי דין תורה, בהעדר 2 עדים... לא ניתן להרשיע אדם...ולכן לא ניתן לך לקבל החלטה בלי 2 עדים, כדין תורה.... גם העובדה שאתה גם שוטר וגם שופט מנוגדת לדעת התורה..... לכן ההחלטה שלך נוגדת את תפיסת התורה.... " על פי 2 עדים יקום דבר...." בהעדר זה - אף החלטה איננה קבילה. הרבי החסיד החרמן

מהרררר להכנס לפה כווולם../images/Emo124.gif....

מה קפצתםםם כולה נוד בריח פסיפלורה חחחחחחחח חג שמח וכשר ובלי מצות זה עושה נודים......

למעלה