הודעה לכולם

הודעה לכולם

פתחנו בלוג נתנו את הנשמה הבאתי את כל השכונה, את כל המשפחה, את כל החיים, לא למדנו לבגרויות, לא יצאננו כל החופש ,לא ראינו אור יום הכל כדי להגשים את הנסיעה לאילת לפני הצבא כי באופן פרטי לא נצליח כי אמנם אין לנו כסף אבל אנחנו נתנו את השנמה שלנו בבלוג הזה וכולם יודעים את זה ואוהבים אותנו כנראה שונאים אותנו פה וחסמו אותנו יויים לפני סיוםהתחרות בטענה שהראנו חזייה אם היה חזייה אנני מבקש מפוליס 21 לפרסם את התמונה פה בפורום אבל זה בדייה,פנטזייה,זה לא היה ולא נברא וחבל שלקחו לנו את החלום ואת הכל מהיד אנחנו עוזבים את אתר תפוז בבושת פנים ולא חוזרים לכאן לעולם! משלומי המרוקאי וגילי המצרייה,האמא המרוקאית רותי, האחות וואספה, הרדנית קאדיה וכוווווולם!! ביי חג שמח

עם כול הכבוד.......!!!!!!!!!!!!

ויש כבוד אתה לא חושב שאתה קצת חוצפן אדון שלומי??? אולי במקום לשבת ימים שלמים מול הבלוג הזה והמצלמה חשבת ללכת לעבוד?? ולא להתחנן כמו איזה מסכן לנסיעה עלובה לאילת.?? למצלמה ומחשב יש לך כסף.. ולנסיעה מסכנה לאילת... (ואתה מתנהג כאילו זה נסיעה לפריז) אין לך כסף?? אויש רחמים עלייך... אל תפגע אבל אני חושבת שהבלוג היה שטחתי רדוד ומשעמם...אתמול נכנסתי ומה שראיתי היה את החברה הזאת שלך עושה פוקוס עם המצלמה על החזה שלה... אז במקום לבכות כאן.. שישבת ימים ו "נתת את החיים שלך" לבלוג הזה שמעת על עבודה??? זה משהו שאנשים הולכים אליו... עובדים.. ומקבלים כסף... ולא יושבים 24 שעות מול מחשב מתחננים כמו מסכנים לנסיעה עלובה לאילת לך לעבודה! ילדת השמנת

מה אכפת לך מה הוא עושה בחייו ?

מה זה קשור לזה שפסלו אותו ? זכותו לעשות עם חייו מה שהוא רוצה, את תעשי מה שאת רוצה ואל תטיפי לאחרים מה לעשות בזמן שלהם ואיך לחיות . קשבי לך בשט באולימפוס המתורבת שלך שם באזור רמת השרון וסביבותיו ותתני לאחרים לעשות מה שבא להם ,כל עוד זה לא נוגד את התקנון של הבלוג ובמקרה זה זה לא נגד את התקנון שיעשה מה שבא לו עם הזמן שלו .

ילדת שמנת= את דפוקה בראש !

ילדת שמנת - את דפוקה בראש ! ! ! למה את לא מבררת את הפרטים לפני שאת מאשימה את שלומי וגילי ? סופשבוע באילת כמו מלון הנסיכה לזוג עם כל הארוחות = עולה מעל 2000 ש"ח.....ולא מדובר כאן בנסיעה באוטובוס בלבד....מדובר בתלמידי תיכון שעוד לא היו באילת.....והם יושבים ועושים בגרות.....והם גם באים משכונת מצוקה לפי מה שהבנתי.....ואת המחשב קיבלו במתנה......אז לא כל אחד נולד עם כפית זהב בפה....ולא כל אחד אוכל שמנת, ילדת שמנת.....יש כאלו שבקושי מוצאים משהו להכניס למקרר....ומי שלומד בתיכון בטח לא יכול ללכת לזמן קצר לחפש עבודה...מה עוד שבאזור שלהם=באר שבע= כמעט ואין עבודה....יש אבטלה שמעת על זה, ילדת שמנת ? יש בוגרי אוניברסיטת באר שבע שלא מוצאים עבודה עם תואר ראשון...אז מה את מזיינת את השכל עם עבודה למי שמתכונן לבגרות...ויש לו כמה ימים בין בחינה לבחינה....להיפך...צריך לתת לו כבוד...כי במקום להתכונן למבחן הוא ניסה להעלות מופע ייחודי של המצרייה הבורחת משייח...ומגיעה לבאר שבע...סיפור ייחודי...וכל הכבוד ליוזמה... ואם יש לו סיכוי להגיע לאילת אז למה לא ? ... אולי עבורך ילדת שמנת זה להרים טלפון לארקיע...להזמין מלון...לגהץ כרטיס אשראי....ולטוס.... אבל יש כאלו שעוד לא היו בחיים באילת....ואם שלומי יוזם מופע ייחודי ועושה מאמצים להגיע לאילת בדרך זו = כל הכבוד לו....כל הכבוד לשלומי וגילי....וזה לא אנשים שלא רוצים לעבוד....זה אנשים שבזמן חופשה קצרה מנסים לעשות משהו....אז ילדת שמנת = חבל על זיבולי השכל שלך....תבדקי דברים לאשורם לפני שאת כותבת.....שלומי וגילי השקיעו מאמצים....והם הובילו לכל אורך הדרך.....ויש כאלו ש-2000 ש"ח למלון לשישי-שבת הוא משימה בלתי אפשרית עבורם.....אז תפתחי את העיניים ותפתחי את הראש הדפוק שלך.....כי אם מגיע למישהו משהו = אז זה לשלומי המרוקאי ללא הפסקה...ולשכנה שלו החמודה....... ואשר לאותה שכנה שלו שישבה מול המצלמה .....היא היתה לבושה....לבוש מלא.....והלבוש שלה = הוא לבוש שרואים כל יום בתל אביב....נערות ונשים שעוברות באלנבי ובדיזנגוף ובכל רחוב בתל אביב....ואין שום פסול בלבוש.... ואם לאותו פוליס 21 (שבעבר פסל את קארין קארין בתחרות להוואיי ) אם אין לו תמונות = אז בלי הוכחות המילה שלו לא שווה כלום... ואם הנהלת תפוז סומכים על פוליסים מהסוג הזה = אז שיעיפו את כל הפוליסים קיבינימאט..... אז ילדת שמנת....לא כולם ילדי שמנת..... קשקשני 11.4.2004

כול בודק , קשקשני , וניאו .!

קודם כול כול בודק אולי אתה טרול משועמם חתיכת אפס אדון ניאו. ממש לא אכפת לי מה הוא עושה בחייו. מה לעשות שגם אני ראיתי במו עיני שהיא הראתה חזיה.. עברו על התקנון מגיע להם. וקשקשני. אתה באמת זבלן מוח לא קטן..ראית כמה שעות הם בילו מול המחשב?? מה אתה מזיין לי המוח כמה תירוצים מצאת" הם תלמידי תיכון , הם בבאר שבע אין עבודה" איזה תירוצים עלובים ומסכנים.. אם הם באמת היו רוצים לנסוע לאילת .. הם פותחתים מחשב ורושמים לכולם כמה הם מסכנים וכמה הם רוציל לנסוע לאילת ושכולם יעזרו להם. מי שבאמת צריך כסף וכמו שאתה אומר הם באים משכונת עוני לא???? אז במקום לחפש עבודה כדי שיהיה כסף לאוכל... ולמחשב שדלוק 24 שעות ביממה.. הם יושבים המחשב וגברת גילי מראה את החזיה או שזאת הייתה השנייה כדי לקבל רייטינג... שילכו לחפש עבודה.... אתה לא קולט שזה לא רק הנסיעה לאילת?? הם מציגים את עצמכם ככאלה מסכנים.... שישמיכו לשבת מול מחשב ולבכות כמה שהם מסכנים ולהתחנן שיתנו להם לנסוע לאילת ומה אתה כול כך מגן עליהם??? אתה יודע שהם דוברים אמת?? אתה מכיר אותם??? זה בעיה לעשות את מה שהם עשו??? ממש לא!! אז יאללה תמשיכו ללקק להם ! זאת דעתי וקפצו לי!

אני מאמין להם....

ילדת שמנת, אני מאמין להם... אני מאמין לשלומי וגילי.... אם את רוצה לעזור להם = אז במקום לרדת עליהם = תשלפי את כרטיס הפלסטיק שלך - תזמיני להם מלון באילת....ושלחי להם עוד הערב... אני זורק לך את הכפפה...... אני לא מכיר אותם...אלא רק דרך האינטרנט.....אבל אני מאמין להם.... אז אם את ילדת שמנת = אני זורק לך את הכפפה : תזמיני עכשיו מלון באילת לשישי שבת על שם שלומי וגילי....ותשלחי להם מסר באינטרנט.... למה רק לרדת עליהם ? אם אפשר לעזור = אז לעזור... אני מחכה לשמוע שזה בוצע על ידך.....בתי המלון באילת עובדים מסביב לאילת עכשיו.......הקבלה בכל מלון פתוחה....אז יאללה....שגם להם תהיה שמנת בפה....לא רק לך..... קשקשני

את ממש...

מפגרת... מה את שופטת אנשים בכלל.???? ועוד עם ניק כמו שלך... את לא יודעת מה יש להם ואין להם אז שבי בשקט... אולי לך "עלדת שמנת" אין מושג איך זה לא לקבל כל מה שרוצים... תרגעי... ולכל אלה שחושבים שבאר שבע היא עיר של מצוקה בלבד.... שא! טוש

ילדת ש מ נ ת מצאת על מי לרדת אה?

תגידי לי משהו לפני שאני חוטף עלייך איזה פיוז קצר. מה אתם מצאתם קורבן או מה??? תתעסקו בחיים שלכם ואל תרדו על אחרים אני מכיר את הבלוג שלו ויודע כמה ומה הוא משקיע שם ואני חושב שמגיע לו לזכות ולא לאיזה אחת שמורידה בגדים. מה הוא חייב לכם משהו? אני לא מבין מי אתם שהוא יתן לכם דין וחשבון על החיים שלו פוליס 21 אני ימחץ אותך תאמין לי שאני ימחץ אותך מהמערכת כולה ואני ידאג שיראו את הפנים האמיתים שלך על מה שלא עשית ומה שעשית זה היה לא חוקי בכללל!!!! למה חסמת אותם למה?? שלומי אל תדאג אני איתך אחי ואני יעזור לך פה בכל!ואת בובה מעבולה תתעסקי בחיים שלך ותשבי בשקט! אני לא רציתי להכנס לכל זה אבל הדםעלי לי לראש שראיתי מה פוליס 21 עשה!!! ומה שהוא עשה זה טעות ועל טעויות משלמים ואני ידאג שלא תשאר איפה שאתה בתפוז תשמע מה אני אומר לך 21! וזה לא פעם ראשונה שאתה עושה טעויות! אז צפה פגיעה מהמערכת! פשוט נמאס לי לראות שאת כל הבלוגים הטובים דופקים לא משנה אם זה שלומי או אחרים אני מדברים בכללי על הבלוגים הטובים שנותנים ת'נשמה שמראים את הדברים הנכונים.. והם אוכלים ת'חרא במובן המילה!~! שלומי אחי אני איתך וכולנו איתך אחי יש לך אחלה בלוג אחי. אל תדאג נעזור לך במה שצריך!!! פוליס 21 עלית לי על הנשמה ואני הולך להוריד אותך מתפוזזז ותשמע לי אני אלחם בך עד שאני ידע שאתה לא פוליס יותר!!!!! להבא תחשוב לא להרוס בלוגים טובים.... ולכל המטרידים ומשמיצים הכנתי לכם לינק יפה כנסו לשם.. ומה שאני מכנה אותכם זה טרולים עלובי החיים... חג שמח לכוללם ממני Mלך הסטלנים...

בני אתה מדבר על טרולים ???

תגיד לי יא חתיכת מכוער מסומם חסר חיים אתה מדבר על טרולים???? יורד בבלוג שלך על קארין על אפי מחקה אותם ואתה עוד מצייץ לכיוון שלי?? יא חתיכת נררוקמן מכוער אפס שלא הייתי מבזבזבת עלייך אפילו יריקה "שבי בשקט לפני שאני מתצעבן" יו בני אני עכשיו מתה מפחד אני הולכת לבכות.. יא חתיכת אפס יא עבריין מקלדת מסומם יושב בבלוג שלך יורד על אחרים מדבר על אחרים ואתה עוד מדבר עליי??? טפיייי עליייך יא חתיכת נרוקמן מכוער חיים יאללה זדיין לי מהעיינים יא דו פרצופי

בוא'נה איזה פה מסריח מה זה?

גועל נפש תגידי לי את לא מתביישת לדבר ככה? מה אכפת לך מה אחרים עושים עם החיים שלהם? מי נתן לך ת'זכות בכלל להתערב פה למישהו ולמה את מנבלת את הפה שלך בצורה כזאת? את שווה משהו עם הפה הזה? אני בהלם מאנשים פה

ילדת ש מ נ ת זונה זונה זונה כנסי

תקשיבי לי זונת צ'אטים מטומטמת.... אני נרקומן??? אני אפס???? את זונה ביייבי זונה יודעת למה את זונה?? אני אגיד לך... כי כרגע ארגנתי לך קליינטים ב50 שקל... זונה קטנה שלי.. תשבי בששקט ואל תתערבי תחפשי לך את החיים שלך עדיף ככה... את טרולית אבל טרולית זונההההה.... תדברי על עצמך ותתחילי לדבר על החיים שלך מאשר לרדת על אחרים... מי את שתעבירי ביקורת אההה? את זונה זונההה ועם זונות לא מדברים זונות מזיינים ומשפילים למשל כמוך!! תשבי בשקט עדיף לך ואל תתערבי הבנת זונה???? בייי זונהההההה

B512

New member
מה אכפת לך בכלל ילדת שמנת? למה לא

מה אכפת לך בכלל ילדת שמנת? למה לא חושפות כאן כל הזמן בחורות יותר משנייה של חזייה שלא ברור בכלל אם נראתה. יש כאן בנות שרוקדות שעות ששלושת רבעי בטן חשופה עם מחשופים מפה עד הודעה חדשה,ורק בגלל הענין הטכני שזו לא חזייה לא נפסלים, מה זה השערוריה הזו? ולילדת שמנת בחרת כינוי מקומם גם ככה אז אל תשפטי אחרים יפה מאוד מה שהם מנסים שלומי וגילי. ויש מקומות בארץ שקשה למצוא עבודה גם אם רוצים אז תתביישי לך לדעתי את סתם אדם צר דיעה קנאיי ומתוסכלת מעצמך.

אני מאמין למרוקאי....

שלומי וגילי.... אני מאמין לכם.... אם פוליס 21 פסל אתכם = שיציג תמונה....אחרת זה משחק מכור.....נראה לי כמו משחק מכור.....תפנו לתפוז בתלונה רשמית...ותבקשו ברור.....אם פוליס 21 ראה אתכם = אז שיביא הוכחות....אם אין הוכחות....= שירד מהעניין... שיגיד בדיוק מתי זה קרה...ואילו אנשים היו בבלוג שלך....נראה לי פה כמו משחק מכור......תזמן את פוליס 21 למשרדי הנהלת תפוז....שיתן תצהיר...ותתחקר אותו שתי וערב.....אתם הבלוג היחידי שלא התפשט..... זה נראה לי כמו משחק מכור....וחבל...כי הבלוג שלכם היה אחלה....ולפסול אתכם יום לפני הסיום כאשר אתם מובילים = זה נראה כמו משחק מכור.... תפנה בעירעור להנהלת תפוז לדואר האלקטרוני ותבקש זימון לערר ...הדואר שלהם : [email protected] אני לא מאמין שגילי התפשטה...יותר מזה : תמיד היתה מכסה את הפנים...שלא יראו....לכן נראה לי מוזר כל הסיפור שכאילו התפשטה או הראתה חזיה.... תבקש הוכחות....כי מילה של פוליס 21 מול מילה שלך ושל גילי = רק מילה לא מספקת....צריך גם הוכחה....כמו צילום המרקע.....בלי זה הפסילה = משחק מכור...... היה סיפור דומה כאשר פוליס 21 פסל את קארין קארין מספר ימים לפני הסיום...בתחרות להוואיי.....אני לא יודע אם מדובר באותו פוליס 21.....אבל בכל מקרה אי אפשר לפסול מישהו ככה סתם......אני מציע לך לשלוח מיידית דואר אלקטרוני להנהלת תפוז....ולגשת אליהם ביום שלישי.....אחרת זה נראה כמו משחק מכור...... גילי היא אחלה....ולמרות שלא נכחתי באותו מופע שבו היה פוליס 21 ... = תבקש מצופים אחרים שהיו באותו מופע = לתת לך גיבוי..או לתת לך עדות מסייעת או תצהיר שלא קרה מה שפוליס 21 אומר..... יש פה ריח לא טוב של משחק מכור..... אם לפוליס 21 אין תמונה או צילום מהמרקע = אז זו מילה שלו כנגד שלך...ואי אפשר לפסול אותך..... תילחם על זה שלומי..... אם לא היתה התפשטות....אם לא היתה חשיפת חזיה... (ואני מאמין לך..) אז תילחם בזה עד הסוף......כי היום כל פוליס מחורבן בבלוג יכול להפסיק פעילות של כל אחד כך סתם...בלי הוכחות..... הנהלת תפוז לא דורשת הוכחות מהפוליס....והיום כל פוליס יכול לעשות כרצונו.... תילחם על זה שלומי....כי זה מסריח לא טוב..... ונראה לי משחק מכור...... קשקשני 11.4.2004

בבקשה פוליס 21 תפרסם את התמונה!!!

תפרסם אותה כבר למה אתה מחכה?????? כי אתה שקרן שאוהב לחסום אנשים אתה מעורב פה בכל החסימות שהיו!!!! קדימה תעלה לפורום שכולם יראו את החזייה של גילי יא שקרן!!!!!! רוצים לראות את התמונה!!!! קדימה למה אתה מחכה???????????? אל תשחק אותה כאילו אתה לא כאן אתה כאן וכל הגורמים בתפוז אאנחנו רוצים לראות את התמונה של החזייה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שקרן!!!!!!!!!!!!! והיו אנשים בחדר שהיו בשוק שנחסמנו כי אף אחד לא הבין איך פתאום נחסמנו!!!! מה אאני יגיד לכם גועל נפש ואם מביא לו סיפוק לשוטר הממורמר מהחיים שלו לחסום אש שאלוהים יישלם לו שיהי לכל השאר חג שמח ואנחנו מחכים לראות את התמונה!!!!!!!!!!!!

מרוקאי, פוליס 21 זאת אישה !!

ויש לי חשד סביר שבגלל זה גם ניפסלת, גבר שוטר לא היה פוסל אותך ככה בלי שום הסבר סביר וללא הפרה בוטה של התקנון. מדובר פה פשוט בשוטרת אישה עם חגורת צניעות מפה ועד הודעה חדשה שהחליטה על דעת עצמה לפסול פרוייקט שלם שלך ושל חברותיך ומשפחתך רק בגלל שפתאם חזיה שומו שמיים לטענתה הופיעה .אני הייתי שם באותו זמן לא היה שום דבר שהצדיק להוריד הבלוג שלך .

smile2life

New member
אם אני הייתי פוליס

הייתי פוסל כל אחת שמראה כתפיה של חזיה לא בלמבוגרים בלבד. כשאני חרמן אני נכנס לאזור "המבוגרים בלבד ומביא ביד כמו כל ילד אחר כאן (ואני ילד בן 28) אבל למען תחרות הוגנת צריך להוציא את כל המענטזות והחושפניות מהתחרות. וכן. גם אני דורש תמונה להוכחת העבירה - אם אין אזי מגיעה להם התנצלות אך אם אכן נחשפה חזיה עליהם לעוף ולא לאילת אלא בכלל מהבלוגים.

21 אישה או גבר או סטרייט!!

אני ידאג שהוא או היא לא משנה מה זה כבר! אני ימחץ אותך מהמעכרת תשמע לי עשית טעות פגעת באנשים טובים חסמת אותם ללא סיבה ואני הולך להעיף אותך מלהיות פוליס ותשמע לי בטח אתה לא יודע כמה כח יש לי אבל עדיף שתחזור מהטעות שלך ותודה בטעות שלך... יש עוד זמןןן למה אתה מחכה???? חג שמח ממני Mלך הסטלנים

למעלה