הודעה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!

הודעה לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!

אני חושבת שרובכם תלמידים בבי"ס,וחטיבות ביניים,נכון?! אז כנסו לבלוג שלי,שעדכנתי וראו 13 דרכים לעצבן להביך,ולהציק למורה שלכם! תהנו!

13 דרכים להתנהג כמו ערס מצוי?

משום מה אין לי רצון עז לקפוץ על המציאה. ברצינות עכשיו, האנשים האלה מקבלים בין 30-50 שקל לשעה. מחד גיסא, מתייחסים אל מורים בחוסר כבוד מוחלט- כאילו הם חייבים משהו למישהו, ומאידך גיסא, למשכורת שלהם בקושי אפשר לקרוא פרנסה. אז תרחמו על המורים שלכם קצת. הדברים שהם עוברים.. אני הייתי זורקת את התואר בחינוך לפח והולכת ללמוד משפטים. ואם כבר רוצים לאמלל אותם, אז בתחכום, בדקות, בשנינות. הרי זה לא ממש מחמיא להפגין חוש הומור של ילד בכיתה ב', וזה גם לא מוסיף כבוד.

למורים לא מגיע כבוד...

לא לכולם,מסיבה פשוטה,אם הייתה מכיר את המורים אצלנו הייתה מבין גם על מה אני מדברת...אבל יש מורים שמגיע להם כבוד ויש שלא. יש מורות רעות במיוחד,שלא מתחשבות,צועקות מקללות,המורה שלי למתמטיקה קראה לידיד שלי "כלב חרא" זה מורה?? זה מפלצת! אז זה הכבוד שלי בתמורה...והן מקבלות משכורת יותר גבוה מהרבה אנשים שעובדים יותר קשה מהן!להן יש כל חוד-חדשיים חופש,ובכלל למורות יש 3 ימים בשבוע חופש,אז אין מה לדבר.

edlessme

New member
לא נכון!!

יש לי תיקון קל... כמו מתאבק סומו... למורות יש בקושי חופש בחודשיים האלה! יש להם בחודש-שניים האלה פול בגרויות, מבחנים,קורסים, סמינרים ושאר בבלאט... ולמה את חושבת שהן מפלצות? את חושבת שהן נולדו ככה? את חושבת שהן מחפשות להציק לתלמידים מגיל צעיר? מה פתאום! זה בגלל שילדים אינפנטילים מציקים להן מגיל 25 ככה ואז הן עם הזמן מתרשעות (באנה אני הבנאדם עם היכולת ביטוי הכי גרועה עליי אדמות בשעות האלה אני רואה..), מתאבנות.. והפכות לקקה על שתי רגליים וארבע גלגלים (תחוכים, לרוב, אם יהותר לי להוסיף..) בגלל זה תמיד מורות מרושעות\מטורפות הן זקנות יותר.. ובגלל זה מורים לספורט הם לא כמעט תמיד! ובקשר להצהרה הכי מטומטמת שלך... איזה משכורת גבוה מאנשים שעובדים קשה יותר ואיזה בטיח!!! הן צריכות לסבול כיתות מלאות קאקות קטנים בגילנו (ארהם ארהם
), לבדוק מבחנים\בחנים עד שעות הלילה הקטנות, לצאת לסמינרים מטופשים עד מאוד, לפעמים גם לדאוג לשיכבה\ בעיות פסיכולוגיות\ אישיות של תלמידים ובשביל מה??? 4000-5000-6000 שקל בחודש?? מי עובד יותר קשה ומקבל פחות?!? מי? (למרות שכמובן זה הכל יחסי והעבודה שלהן לא דורשת מאמץ פיזי במיוחד..)

ובנוסף...

בתור מי שעובד בספרייה העירונית של טבריה וצריך לסבול את הקרציות שבין התלמידים במשך שלוש שעות ביום בדרך כלל... מי שיכול לסבול חבורה של עשרים או יותר קרציות כאלה במשך 8 שעות ביום ואז עוד להוסיף את כל מה שEdlessme כבר הזכיר... מגיע לו הרבה יותר מ5000 שקל בחודש... תאמיני לי... לא... מצד שני אני לא רואה סיבה מדוע שתאמיני לי... את בטוחה לגמרי שהמורים הם סתם מרושעים בלי סיבה שפשוט שונאים אותך ומתעללים בך כי אין להם שום טיפה של טוב בלב שלהם... אף פעם לא טרחת לחשוב עם מה בדיוק הם צריכים להתמודד... חשבת פעם איך היית מרגישה אם מישהו היה מפרסם 13 דרכים להתעלל בשליירית? לא.. כמובן שלא... אבל נסי לדמיין את זה רגע... אם תצליחי אז תביני שיש להם סיבה טובה מאוד להפוך למרושעים וקצרי רוח... ובנוסף תביני למה לעזאזל הם מקבלים כזה שכר גבוה... Rogue שנמאס לו משטויות...

דבר ראשון אני מכירה מישהו

שעובר הרבה יותר קשה ומקבל פחות כסף,והרבה פחות כסף. אבל אני לא אציין כלום כיברצוני להשאר חסויה. דבר שני יש מורות שהן אכן סתם מפלצות(אם הייתי מספרת לכם למשל,איך המורה למתמטיקה מדברת אלינו הייתם מבינים,היא קוראת לנו חרות,כלבים,היא אומרת שצריך לשים אותנו בכלוב,היא קוראת לנו בכל מיני קללות מטומטמים מפגרים...זאת מורה או מפלצת???)אז נכון יש מורות טובות וחמודות-כמו המחמכת שלי,ויש מורות מפלצות-כמו המורה למתמטיקה שלי...ויש מורות שאני שונאת כי הן לא מתחשבות,דופקות לנו טונות של שיערוים שזה כאילו מה שהיא לא הספיקה ללמד בכיתה,וזה בעצם כי היא לא ניסתה ללמד,הכיתה שלנו מאוד שקטה,רק כשהמורות מתחילות נגיד...לרדת עלינו (יש מורות ששואלות שאלה,ונגיד אנחנו לא יודעים,אז היא קוראת לנו בורים וכאלה...)רק אז הכיתה שלנו מתחממת,חוץ מזה למה ליהיות יבשוש?? יש בדיחות על כל אחד אז גם על מורים...

אוקיי... בבלוג שלך את מתארת

איך להוציא את המורה למתמטיקה מכליה... ואז את מתפלאת שכשזה מצליח היא יורדת עליכם רצח ומעליבה אתכם... ומחליטה שהיא מפלצת כי מי נתן לה את הזכות להגיב לעלבונות ולהצקות שלכם... מרשים... ממש מרשים.... Rogue rests his case

לא לא.לא הבנתה.

בבלוג שלי אני מתארת מה עושים למורות אחרי שהן נטפלות אלינו סתם.ושמע,נכנסו לי 235 ילדים לבלוג,והיו מלא תגובות,ילדים אהבו את זה אז למה לחזוב בצורה חד צדדית? אפשר להגיד"או קיי,יש מורות טובות וחמודות,אותן נכבד,יש מורות רעות,שבאות רק כדי להרוויח ת'משכורת שלהן ולהציא את כל העצבים על התלמידים ולהן לא מגיע כבוד כי הן לא מכבדות אותנו..." אני חושבת שכאן זה ברור לא? אני לא באה להתעמת עם משיהו,מי שנחמד לו,שיהיה לו סבבה,מי שלא נחמד לו,לא חייב להכנס לבלוג...חבל על השרשור הזה,כי לדעתי זה במת ברור,אם אתה רוצה שאני אתחיל לפרט לך איך מורות מתייחסות אלינו אתה תבין הכל...

AndreaCorr ©

New member
הבנת*

סתם, צרם לי. אני מסכימה עם כל האמור לעיל - היחס למורים הוא פשוט מחפיר, ולפעמים ממש כואב לי הלב עלייהם. קראתי את מה שכתבת בבלוג, ולא הבנתי ממה אנשים כ"כ התלהבו..אוסף שטויות רדודות. "המדריך המלא לברבריות", היית צריכה לקרוא לזה. באמת.

נו זה לא ברור?

זה עניין של חברה.... החברה שלנו מאוד מעודדת את הזלזול בהוראה... מלמדים אותנו להתייחס למורים כאל מטומטמים ומרושעים עוד כשאנחנו צעירים... אני מוכרח לציין שזה חולי אחד נוראי של החברה שלנו והוא בהחלט לא חולי הכרחי... אני אוהב להסתכל על הדוגמא של ברית המועצות... שאולי הייתה איומה ונוראית בהמון תחומים אבל בהוראה ברית המועצות הייתה המלכה הבלתי מעורערת... להיות מורה היה עמדה מכובדת ורבת ערך... התלמידים עוּדדו להתייחס בכבוד אל המורים שלהם והמורים קיבלו פריבילגיות מרשימות... Rogue נותן חומר למחשבה

Suiren

New member
235 ילדים,

וחבל שאלו הילדים של היום. (ייפי למשפטי "הנוער של ימינו!" ^_~)

אז אני עם זרם הנוער......

ככה חונכתי ע"י חבריי,ואם אתנהג שונה יחרימו אותי בחברה שלי,או שלא יתייחסו אליי כמו אל כולם...אז אני מתנהגת כמו כולם...אבל אתכם אז אני לא אתנהג כך...או קיי? בואו נפסיק את השרשור הזה...

Suiren

New member
../images/Emo45.gif את צודקת.

למורים לא מגיע היחס שהם מקבלים. אם הייתה משכורת מעט גבוהה יותר, אולי אנשים איכותיים יותר היו הולכים להוראה. אל תבינו אותי לא נכון- ישנם מעט יחידי סגולה למיניהם, אבל בתכל'ס- אדם אינטיליגנטי בימינו לא ילך ללמוד הוראה, כי שם רק יידרסו, יידרכו ויירמסו אותו- ועם האינטיליגנציה הזו הוא יכול ללכת לעבוד בעבודה מכניסה ומכובדת. ולי אין זמן לכתוב את כל זה. יש הרבה שיעורים, אז זזתי.

למעלה