הודעה לכולם..

Jam Head

New member
לא מסכים בכלל...

הקטע בפורומים של תפוז הוא שזה הרבה יותר מסתם מקום דיון על נושא משותף , אנשים מתחברים פה , והדיונים עוברים מעבר לרק מוסיקה כל הזמן ומדברים על דברים אחרים. יש גם הרבה מאוד פורומים שעושים מפגשים. להבדיל לדוגמא מהייד פארק - שבו הגורם היחיד הוא המוסיקה. אני אישית הרבה יותר אוהב את הפורומים של תפוז , זה הרבה מעבר למוסיקה ואני חייב לציין שלפי דעתי הפורום הזה הוא אחד הטובים שאני מכיר ושכן מדברים פה הרבה על מוסיקה.

חולוני

New member
נכון..מתפתחת כאן גם קהילה..

ואתם לא יכולים לבקש שיהיו פה רק דיונים אקדמיים שעוסקים אך ורק בנושא הפורום. ואם לא בא לכם לדבר מדי פעם גם על נושאים אחרים, אז פשוט תתעלמו ואל תפריעו לאחרים...זה עד כדי כך קשה?

GeForce 5

New member
הצעה / רעיון... ../images/Emo26.gif

ובכן, אין טעם לומר כי גם לי נמאס, ונראה לי שלניבלונגים נמאס כבר להגיד שנמאס לו... הרעיון שהועלה כאן אתמול ע"י הנבלונגים והולדן, לערוך מעין "תחרות" בין אגדות הרוק האמריקאיות והבריטיות, הוא רעיון מצויין שיכול לתת "פוש" לפורום, וחשוב מכך לתת לחברים כאן את הפה שהם צריכים, רק שהפעם לצרכים פרודקטיביים יותר. אני קורא לבוס |היי בוס|, לשקול ולהקדים את פתיחת הטורניר הנ"ל, אולי לתחילת יוני, זה רק יכול להועיל, אם לא אז אני קורא לכם, כולם, באשר אתם, גם אם אתם אוהבים רק את queen או ביטלס, תכתבו משהו מעניין עליהם, תספרו על אלבום מהצד שלכם, איך השפיע עליכם, כיצד הכרתם אותו וכו', ספרו על האמנים, על מהלך חייהם, להקות בהן היו חברים ועוד. תאמינו לי שבמצב כזה כולנו נצא מורווחים, הקוראים ייהנו לקרוא את הביקורות (גם אם הן לא ממש לרוחן, תאמינו לי אני נהנה מכל ביקורת כאן), והכותבים (במידה ויעשו שיעורי-בית כמו שצריך) ירחיבו את אופקיהם וילמדו דברים חדשים ומעניינים על המוסיקה שהם אוהבים. אני מקווה שזהו שרשור המחאה האחרון שאראה בפורום... נ.ב. חולוני, כן אתה, זה שאני מגיב להודעה שלו, כן כן, זה עם הקהילה המתפתחת, אני מזמין אותך ללכת לראות מה אתה וגב' קווין עשיתם אתמול מהודעה שפתח הנבלונגים בנושא השפעת הרוק האמריקאי על הפוליטיקה, שכחת? אני אזכיר לך... "תתחתני איתי", "היא שלי עזוב אותה" וכו', מילא לפתוח שרשור ולז*** את המוח, אבל להרוס שרשור שמדבר בנושא רלוונטי לפורום... למה?
גדול לכולם, אני לא כותב מכעס, רק מעצב...

חולוני

New member
מישהו אמר *לא* לרעיון הזה?

בכיף. אבל זה באמת הפריע לך הקטע של ה"תתחתני איתי"? היה קשה פשוט להתעלם ממה שלא נוגע לך ופשוט להמשיך הלאה?

תשמע

כמו שאמר GeForce 5 נמאס לי להגיד שנמאס לי, העניין הוא כזה, עד לפני חודשיים לא מחקתי אף הודעה שלא הייתה הצפה גורפת של פורומים (בד"כ הודעות outwar ו"רוצים לעשות כסף מהבית" למינהן) אתמול נאלצתי למחוק 20 ומשהו הודעות היום מחקתי כבר קרוב למאה הודעות, אם לא הייתי מוחק, השרשור המעניין עם הביקורת לפסטלינה של תומר היה יורד דף, לטובת תתחתני איתי, פרדי מרקורי שולת!!!!!!!!11, ואני כותב עבודה על הביטלס תגיבו. עכשיו, כשחבר ותיק בקהילה, כמוך, כותב מידיי פעם משהו מצחיק שלא שייך, זה ממש לא מפריע ובהחלט חלק מהתהוות הקהילה, עליה דיברת, אבל כשבאים אנשים (והרבה אנשים) שזה כל מה שהם עושים בפורום באופן עקבי, זה מתחיל לעלות על העצבים, זה לא שאני לא יכול להתעלם מזה, אבל אם אותם אנשים מסרבים בתוקף להתעלם משרשורים שלא מענינים אותם, וכותבים רק על הדבר האחד שכן מעניין אותם,שלא לדבר על לפתוח שרשור חדש כל 10 דקות, צריך לשים לזה סוף, אז הנה אני מבקש בפעם ה 7649/ב די עם זה.

חולוני

New member
בזה אני מסכים איתך ב-100 אחוז.

יפה, סיכמנו א הנושא, בואו נעבור הלאה.

GeForce 5

New member
על זה סבא שלי היה אומר (בפרסית)

"חאר נמיר בהרמיה חאר בוזור חיארמיה"... אני לא אטרח לפרש...

GeForce 5

New member
מה זה אומר...

שאלה טובה, סבא שלי אף פעם לא הצליח להסביר לי...
אני יודע שזה מה שהוא היה אומר, כי זה מה שהוא נוהג לומר לנו (הנכדים) כשהוא מנסה להסביר לנו עניין עקרוני ואנחנו לא מבינים (לא מחוסר הבניה אלא מחוסר הקשבה ורצון להבין אם יש משהו בדבריו)... ופשוט הסיטואציה כאן הזכירה לי את זה, מנסים להסביר עניין פעוט, והנה עכשיו ליעד פותחת עוד 2(!!!) הודעות חדשות, האחת בנושא הזמר הטוב ביותר והשניה בנושא הצ'אט ללא תוכן אפילו. "חאר נמיר בהרמיה חאר בוזור חיארמיה" אני פרשתי להיום, לא בגלל שאני עייף.

lia4d

New member
להזכירך יקירי.....

בפעם הראשונה שבאתי לפורום וסיפרתי את חיבתי המרובה לקווין אתה יודע מה חטפתי בפרצוף!!!! אז מצד אחד אתם אומרים דברו על זה ועל זה מצד שני אתם מתלוננים על כל דבר...מה יהיה??!?

country joe

New member
אוף, תפסיקי כבר!

לא חטפת שום דבר בפרצוף. קיבלו אותך יפה מאוד, זה שקווין הם לא הלהקה הכי אהובה בפורום, זה לא אומר שלא קיבלו אותך יפה, אז תפסיקי להגיד את זה. ואני בהחלט מסכים עם נוש, זה ממש נמאס ההודעות אוף טופיק, או ניימדרופינג למיניהם. ממש נמאס.

TheFly

New member
למה שבמסגרת הקהילה שנוצרת

לא יהיה שימוש בצ'אט של הפורום , בשרות המסרים של תפוז , בלוח המודעות על מנת הודעות משמחות כמו בחינות בגרות / מתכונת , חתונות ושאר פיקנטריה - האם אלו לא כלים מספקים לתקשורת של קהילה??? למה צריך לסטות מנושא שרשור למאמא אוף.

חולוני

New member
אמרתי שלא?

אבל לא יקרה כלום אם תהיה מדי פעם (וגם זה קורה לעיתים רחוקות) סטייה מהנושא, וזה לא מה שיהרוס את הפורום.

TheFly

New member
לא יקרה כלום אם נגלוש מידי פעם לאוף

טופיק תוך כדי שרשור רק שבשבוע האחרון זה היה במינון יתר ואז צריך להפעיל את בקרת הרמזורים ולווסת את התנועה או להרים ידיים ולהכנע.

למעלה