הודעה לכולם..

noosh

New member
הודעה לכולם..

אני אמנם לא מנהלת או משהו, אבל סתם הרגשתי צורך לכתוב את ההודעה הזאת... אני נכנסת לי כהרגלי לפורום (מכורה, מה לעשות), ורואה דף חדש ושלם שלא קראתי.... מתוכו בערך הודעה אחת שקשורה למוזיקה. אני די שמחה שיש כאן אנשים חדשים והכל, ובאמת כיף לראות אתכם.. אבל צריך להבין שאחד הדברים שגרמו לי להתמכר לפורום הזה הוא דווקא תרבות הדיון בו. הנושאים בד"כ היו קשורים למוזיקה, ובאמת שאפשר לצחוק גם כשמדובר במוזיקה. אני מבינה שאנשים רוצים להכיר יותר טוב זה את זה, אבל בשביל זה יש את מערכת המסרים בתפוז, איי סי קיו, מסנג'ר ועוד שטויות כאלה... בפורום אגדות רוק אמורים לדבר על אגדות רוק. ברור שנושאים יכולים לגלוש טיפה, אבל יש גבול, וב-א-מ-ת שלא הכל חייב להיות קשור לפינק פלויד או קווין. זה גם כיף שיש אנשים חדשים, אבל אפשר לשרשר הודעות ולא חייבים לפתוח הודעה חדשה על כל שטות, וגם לא חייבים להגיב לכל הודעה ולהפוך דיון מעניין לאוף שלם. אני מבינה שהחוקים נראים קצת נוקשים, ואולי באמת אנחנו נראים כמו חבורת מתנשאים - אבל זו לא המטרה, וזה גם לא כך. אני גם הגעתי לפורום הזה עם בסיס די קטן במוזיקה, ודווקא בפורום הזה נתקלתי בכ"כ הרבה אנשים מקסימים שהדבר האחרון שהם היו זה מתנשאים. להפך, למדתי המון על מוזיקה ונחשפתי להמון המון סוגים, אבל לא פתחתי שרשור כדי שיכירו לי להקות, אלא ניסיתי להשתלב וללמוד מההודעות הרלוונטיות. והאנשים פה מקסימים, באמת. זה שהם מבקשים לשרשר לא אומר שהם מתנשאים, הם מנסים לשמור על הפורום, כדי שהוא לא יהפוך למקום שכמות הדיונים בו שקשורים לנושא היא אפילו לא אחת. אז בבקשה - תנסו לשמור על הכללים. עד עכשיו שמרו עליהם והכל היה נפלא, עם קצת מאמץ אפשר להחזיר את זה להיות ככה. זו ההודעה הראשונה שאני פותחת בפורום, חבל שהיא על נושא כזה

LadyG

New member
נוש...

לא יכולתי להגיד זאת טוב יותר. חבל שאנשים טובים יעשו אחורה פנה ויברחו. אל תגיבו על כל שטות, תפעילו שיקול דעת. השתמשו במסרים אם אתם רוצים לדבר על בחינות בגדות, מתכונת וכו' ותשמרו על הפורום הזה. אין הרבה כאלו.

Wonder goat

New member
ליידי אני דווקא חולק

זלא שאנחנו לא מדברים על מוסיקה זה נכון לפעמים צריך לדעת מתי לצייר את הגבול אבל מדברים פה הרבה על מוסיקה לפעמים זה כיף לדעת על החיים בפרטיים של בן אדם

noosh

New member
ברור שזה כיף

אבל כמו שאמרת - צריך לדעת איפה לשים את הגבול, ומה לעשות - הוא חרג מזמן מגבולות הקו האדום, וזה לא הכנרת פה, לא מנמיכים אותו כל הזמן. עובדה שעד עכשיו הכל היה טוב ויפה, וגם כללי הדיון נשמרו הנה, הודעה מעל זאת הייתה הודעה שבקלות היה אפשר לששרשר להודעה אחרת.... אז למה לא לשרשר? ולמה לפתוח דיונים על דברים שכבר יש כאן? אנחנו בעיצומה של תחרות זמרי הרוק - למה לשאול איזה זמרי רוק הכי טובים לדעתינו? ומה זה יעזור לזרוק שמות? אפשר לגלגל את העמוד למטה ולראות את התחרות - שם יש גם נימוקים.

LadyG

New member
דין

אין לי שום בעיה עם זה אבל בגבולות הטעם הטוב. יש לי חברים טובים (אפילו מאוד) מהפורום הזה אבל התקשורת לא נעשית מעל דפי הפורום. הכל עניין של שמירת פרופורציות. לא נעים להכנס לפורום ולהתקל בדף שאין בו שום תוכן, כמו שקרה היום.

חייב להגיב

היום חזרתי מהעבודה ובגלל שזה התפקיד שלי כאן עברתי על משהו כמו 30 הודעות שנוספו מאתמול בלילה, אף אחת מהן לא הייתה קשורה למוסיקה ואף אחת מהן לא עינינה אותי, לאחר השבוע המוזר שעבר על הפורום פשוט נשברתי, החלטתי להפסיק, לא יודע איך להגיד את זה פשוט נמאס לי, למה לי לכתוב על מוסיקה אם מה שמעניין זה "אני בת 12 ואוהב את הדיקסי צ'יקס תגיבו תגיבו" ו "אני חייב להקפיץ עברו כבר 12 שניות ואף אחד לא מגיב" (ואם מישהו מתבלל הכוונה היא להודעות שצחקו על ההודעות האלו) ועוד הודעות מסוג זה שאין לי ספק שמתקבלות בברכה בפורומים אחרים אבל ממש לא לעניין כאן. אז דיברתי אם כמה חברים שעשו לי ממש טוב, ונרגעתי, אבל אנשים, יכול להיות שהפורום ישאר מקום נעים או מעניין, אם הוא יהפך למועדון חברתי של ילדי בית ספר יסודי, אותי, הוא כבר לא יעניין, ונדמה לי שגם את מרבית חברי הפורום האחרים הוא לא יעניין. לא חבל?

ThePiper

New member
../images/Emo10.gif

אי אפשר להגיד שכל מי שנמצא בפורום והוא פחות מבן 18 רק מזיק, אם כן אז אני מתנדבת להיות הראשונה שתלך מכאן (בבקשה אל תכריחו אותי לעשות את זה
)

חולוני

New member
טוב, תרגעו.

אז הייתה סטייה קטנה מהנושא, אבל למה בכל פעם להתלונן? תאמין לי שהפורום מעולה, וזה לא מה שיהרוס אותו. למה ישר להתחיל עם פארוניה ומחשבות של "מה יהיה אם..."? תהנו מהפורום במקום להתלונן כל פעם מחדש. כי מה שבאמת יהרוס את הפורום זה התלונות האלו שכל פעם מישהו אחר מעלה, ולא סטייה קטנה מהנושא מדי פעם. ובסה"כ אין פה ממש הרבה סטיות מהנושא והפורום הזה הוא אחד המוצלחים ביותר שיש כיום לדעתי בתפוז ובכלל.. אז פשוט חבל לבזבז זמן על השטויות האלו. וזה באמת עד כדי כך נורא שביקשתי עזרה בהסטוריה?

חולוני

מכל ההודעות שמחקתי אתמול והיום בחרת דווקא את זו שלא מחקתי? אני אומר דבר פשוט (ששמעתי מיותר מידיי אנשים השבוע), זה פשוט מפסיק לאט לאט להיות כיף, נכון זה פחות כיף לי כי אני צריך לשרשר ולמחוק, אבל זה גם הרבה פחות מעניין לכולם.

חולוני

New member
מי אמר שכל ההודעות כאן..

צריכות לעניין תמיד את כולם? מה שלא מעניין חלק, מעניין אחרים, והכי פשוט זה להתעלם ממה שלא מעניין אותך, אבל למה להרוס לאחרים שזה כן מעניין אותם? כמו שאמרתי, זה לא רק פורום, אלא גם קהילה.. ותאמין שיחסית לפורומים אחרים, יש כאן הכי הרבה דיונים על מוזיקה והכי הרבה מאמרים מכל פורום אחר שעוסק במוזיקה בתפוז, וגם הכי הרבה אנשים שמבינים עניין. אז למה לא להמשיך להנות מהפורום הזה במקום להתלונן על דברים שוליים לגמרי? התלונות המיותרות האלו סתם תופסות מקום יותר מכל הודעת אוף-טופיק אחרת.

yon2k

New member
הניבלוגים

פתרתי לך את הבעיה פשוט שים את התמונה הזאת בשער הפורום:

זה כתוב פעמיים בשער

אני לא חושב שזה באמת ישנה משהו, חוץ מזה, אני מעדיף ששער הפרום יראה יפה. אבל תודה על המחשבה

ALUH

New member
מה זאת אומורת!!!

אתה רוצה להגיד לי שאסור לילדי בית ספר יסודי לכתוב בפורום!!!?

למעלה