הודעה לכולם

הודעה לכולם../images/Emo42.gif

שלום לכולם!!! קוראים לי שיר ואני בכיתה יא' פרסמתי גם את ההודעה הזו בפורום סוסים אני עושה עבודת גמר במסגרת בית ספר בהיקף של 4 יחידות לימוד לבגרות כל מי שבחר לעשות עבודה כזו (ובבית ספר שלי יש משהו כמו 6 תלמידים מתוך שכבה של מעל 400 ילדים) היה צריך לבחור נושא אני בגלל שאהבה הכי גדולה שלי היא סוסים, סוסים ועוד קצת סוסים בחרתי לעשות עבודה כמה מפתיע על סוסים ורכיבה טיפולית לכן אני צריכה את עזרתכם כדי למצא קצת מקורות מידע נוספים, מצאתי כבר הרבה מאד אבל אף פעם זה לא מספיק. אם משהו מכיר ספר טוב העוסק ברכיבה טיפולית, אינטרנט, מאמרים, מגזינים.. אני מאד אשמח תודה מראש שיר

Sweet SuGaR

New member
באמת? גם אני חשבתי לעשות את זה

עבודת גמר לא צמודה או משו כזה... זה באמת כל כך קשה כמו שזה נשמע?

מצאתי נושא משו בסט על מערכת הנשימה

של הסוס... שזה חלק מהדוקטורט של אמא של חברה שלי...היא וטרינרית... בהתחלה לא רצו לאשר לי את הנושא אבל בסוף כן... אבל בגלל הקושי הפסקתי

MorH

New member
את רוצה שאני אשלח לך למייל

את רוצה שאני אשלח לך למייל עבודה שעשיתי על סוסים ורכיבה? טוף , אז ככה , יש ספר טוב שקוראים לו " גידול אילוף ורכיבה " של סוסים ( אבל אני חושבת שאין בו הרבה מידע על הסוס עצמו )

זה יהיה מעולה../images/Emo13.gif

אם תוכל לשלוח לי את העבודה אני זקוקה עכשיו לכמה שיותר חומר תודה

בינתיים זה בסדר

העבודה שאני עושה זאת עבודה לא צמודה, היא לא מחליפה לי בחינת בגרות או משהו כזה העבודה זה בנוסף. בגלל שאני תלמידת ריאלי, כלומר ההגברות שלי הם ביולוגיה, כימיה, מתמטיקה, אנגלית. היה לי מאד חסר וחבל לא לעשות עבודה במיוחד על נושא שאני כל כך אוהבת ומתעניינת. אם את מתלבטת עם לעשות גם עבודה כזו או לא אז אני ממליצה לך שכן אבל רק אם יש לך מספיק מוטיבציה כי עבודה כזו זה התחייבות של יותר משנה התחלתי את העבודה מתחילת השנה ואני אסיים אותה רק בסוף יב'. הדבר העיקרי שצריך לשמור עליו כשעושים את העבודה זה עמידה בלוח זמנים מפני שזה לא רק משהו פנימי שהמורים שלך בודקים, קודם כל את צריכה להגיש הצעה של העבודה שלך למשרד החינוך עד לתאריך מסוים ורק אם הם מאשרים לך אותו אז את יכולה לעשות את העבודה.

peligrosa1

New member
הי שיר

אני עובדת בבית ספר בין הוותיקים והגדולים לרכיבה טיפולית בארץ והמנהלת פה היא 25 שנה עוסקת בכך אנחנו מזמינות אותך גם לבקר וגם אם את רוצה תצרי קשר נעזור לך בכיף 056370488

תודה רבה

תודה רבה אני אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. איפה החווה שלכם ממוקמת? אני גרה בצפון אבל אפילו אם זה רחוק אני אמצא דרך להגיע.

peligrosa1

New member
אנחנו נמאים בניר העמק

בית ספר ויצו בכניסה לעפולה וחוץ מזה תתקשרי אל תתביישי אסביר לך הכל 056370488

אתרים

יש לרכיבה טיפולית אתר מיוחד שהוא בעצם אתר הבית לחוות תל מונד שהיא חווה מיוחדת רק לרכיבה טיפולית ולענף הרכיבה הטיפולית בשיראל. http://www.trci.org.il בנוסף לכך יש אירגון שנקרא אינטרה וגם לו יש אתר http://www.intra.org.il יש אתר של חוות יהודה שמעניקה שיעורי רכיבה טיפולית וכתוב שם כמה זה עולה ועוד דברים http://www.hry.up.co.il יש מאמרים בפט נטwww.petnet.co.il יש מאמר באתר של התאחדות www.ief.org.il

כן אני מכירה את האתרים

האלה, חרשתי במשך ימים שלמים בכל האינטרנט כדי לאסוף את כל האתרים האפשריים העוסקים בנושא ישירות וגם בעקיפין. תודה בכל זאת ואם את מכירה אולי כתבות או משהו כזה אז זה מאד יעזור לי, כי אין לי הרבה חומר ממאמרים של כתבי עט.

האי סי קיו שלי

מי שרוצה להמשיך ולדבר איתי גם על העבודה ועל כל דבר אחר יכול לשלוח לי הודעה לאי סי ואני אאשר אתכם בכיף

למעלה