הודעה לכווווווולם!

בייבי תקשיבי לי טוב!

טוב תקשיבי לי טוב ותקשיבי לי טוב... הסיבה שהתפרצת כאן על כולם לא מספיק מוצדקת... לכולם יש בעיות בבית ולא חסר גם לי ולכל אחד יש תחבילה שלו... אבל האמת זה כבר לא משנה העיקר עלית על הטעות שלך והתנצלת... אני אישית סולחת לך ומבינה אותך זה קשה להתמודד עם החבילה אבל נשמה כאן זה לא פיסיכאטיה או פסיכוליגיה או לא יודעת מה תביני שלכאן נכנסים בשביל להנות ולכייף... אהה אגב את צריכה להתנצל בפני דינו20 אם התחלת להתנצל כבר... לורין חולה על התחת שלך... דינו טוב עזוב אתה כבר יודע הכל... אדיר23 מתה עליך מאמי... ---לא רואה בעיניים---

נושהההההההההה

נוש אהובתי אני חולה עלייך מאמוש ואת יודעת את זה כבר... ואם לרגע שכחת אז דעי לך שאין כמוך!!!

|כמה זמן החסימה? תדברי עם אייל עדיף

ולהבא אל תעשי שטויות... החוקים של אייל נוקשים מאוד ומי כמוני יודע מה זה להיות חסום... את עשית שטויות וטעות והגיע הזמן ללמוד לא לעשות שטויות להבא!! ןמה ששנוא עלייך אל תעשי/ה לחברך.... בהצלחה

69 יום!../images/Emo7.gif

ביקשתי סליחה מכולם וכולם סלחו לי חוץ מאלין....... מחכה תלשובה מאמי ושלחתי מסר לאייל מחכה לשחרור החסימה ותשובתו! תגיד לכמה זמן אתה נחסמתה ? ביי ביי ביבי

קודם כל תרגעי!כנסי שניה לפהההה

אהלן תביני חמודה שזה ממש לא צחוק מה שעשית... אבל 69 יום זה גם רציני מאוד. וזה לא יום יומיים. את עשית טעות ואת חייבת לשלם את זה בחסימה שלך. אני לעומתך קיבלתי כפול ממך ואולי קצת יותר. את מכירה אותי מהבלוגים יודעת מי אני??? מה שאני עשיתי בקשר לחסימה שלי ביקשתי התנצלות מאייל פה בפורום בכתב. ולכל מי שרק פגעתי בו. ושלחתי מסרים לאייל ולהנהלת הבלוגים. אבל מי שכן חסם אותך זה הנהלת הבלוגים כך אני חושב תפני אליהם במסרים והודעת התנצלות פה בפורום. אני שוחררתי מהחסימה בעקבות כל האנשים הטובים שרצו אותי בחזרה בבלוגים וכל החברים שיש לי בפורום ובבלוגים וכך הוחלט להחזיר אותי. וכמובן שרשמתי התנצלות ארוכה. שוחחרתי אחרי שבוע ימים לערך שזה היה נצחחחחח עבורי... בכל אופן חמודה תכתבי מכתב פה להנהלת הפורום ולאייל ולכל מי שפגעת בו. כי אני חושב שמה שעשית זה ממש לא יפה. ולא משנה אם זה בגלל המצב שלך בבית או משהו אחר. מה את חושבת שיש מישהו מושלם? אז את טועה לכל אחד יש ת'חבילה שלו וכן גם לי יש צרות ותאמיני לי יותר ממך. כל החיים לפנייך תתחילי להניע דברים ותראי איזה שינויים יהיו לך מנסיון אני אומר לך. אף אחד לא מושלם לכל אחד יש את החיים והמצב החרא שהוא נמצא בו.. אני מאחל לך רק הצלחה ולהבא אל תעשי שטויות... כל טוב ממני בני

חץ אהבה

New member
../images/Emo6.gifכולי דמעות ששמעתי שמלך חזר

רק לא הבנתי למה עשינו מלחמה להחזרתו גם כך הוא לא משדר וכשהוא משדר מקבל מכת חושך...אחי זקוק לאולפן?אתה יכול לבוא אלי הביתה

חץ אהבה

New member
בבקשה אתה מוזמן-רק אל תשכח את

את הבחורות השוודיות=הכתובת-חיפה-קרית שפרניצק אין כניסה בלי בחורות שוות-והמבין יבין

ואלה אחי יש לי מישהי בשבילך../images/Emo91.gif

אחי כרגע עשיתי כמה טלפונים רק בשבילך ענתה לי איזה מזרובה מישהי אחי חבל"ז פצצת מין בשם פורטונה (אל תצחק תקשיב) היא יפה אחי יש לה עיניים דבש 170 גוף סוףףף (עד אלנבי שוקן) יש לה דרישות אחי תעמוד בזה.(עומד לך?
) אחי תשמע פורטונה הזאת אוהבת סרטים בילויים והכי הכי יש לך חצ'קונים ושפם נדיר בארץץץץ והיא בת 65 ובמקרה... השכנה שלי תשמע אחי ת'לק ת'לק על זה חחחחחחחחחחחחחחח
אחי כולם אותו פטנט המפתחות בפנים חחחחחח מה החלטת רוצה אותה או שאני אביא לך את ריקי מאסקימו לימון.. חחחחחחחחחח איך יודל'ה אומר לה? מה חדש? ריקי : הכל בסדר יהוד'לה רוצה סיגריה? לא יש לי סיגריות מה ענינים? מה זה מה ענינים מה חדש תגיד באת ל*** או ל*** לי ת'מוח יאללה תתפשט כבר ישמן יא בטטה חחחחחחחחחחח. עדין בא לך על פורטונה נכון אחי??
ערב טוב והצלחה עםם פורטונטה

חץ אהבה

New member
וואלה אחי?הקטע שלי לא זקנות!

הקטע שלי איזה בלונדה בעלת חזה פגז גוף רזה ושפתיים חושניות ברגע זה תיארתי לך את אהבת חיי שלא נמצאה עזוב אותך אסקימו לימון ראית את הסרט האחרון של הגרוזיני דובר קוזשזלווי? זה גבר לקח ים בחורות שוות ונתן להן בקרטונז". מלך אל תתבייש לשלוח לי איזה בונבויירה בלונדינית מטבריה תבוא עליך ברכה ויותר לא יהיה לך חושך מצרים-אני ידבר עם הרבי שלנו מוטי. תן לנו בבלונדה---

בונבוניירה מאיפה? אהה הבנתי כנס חחח

אחי ברגע זה אני נוסע למפעל של עילית אני מביא לך חבילת בונבוניירה הכי טעימה שיש. אבל בחורה מאיפה אחי??? יודע מה תבוא לטבריה נארגן לך איזו פאטה מורגנה צעירה עם בזזים של פמלה חחחח רק תבוא... ודרך אגב אני לא משלם נסיעות תתארגן לבד חחחחחחחחח
אהה ועוד משהו אל תבוא לבד תביאי איתך איזו קוזינה שתנענע נאביבאש חחחחחחחחחח
רגע אתה בא עם רכב או עם עגלה וסוס?
כי אין לי משוטים בשבילך חחחחחחחח ערב טוב ותן תן לה בקר קר טונאזזזזזזזזזז

חץ אהבה

New member
עזוב אותך שוודיות-אני מאוהב באלין

כל מי שמאוהב בה------לכו חפשו את החברים שלכם היא שלי מעתה והלאה!!

חץ אהבה

New member
את האמת מגיע לך--סתם..../images/Emo24.gifתקראי

אני מבין שעשית דבר רע אלין היא בחורה רגישה אני ממליץ לך לשלוח לה מסר ולהתנצל בפניה--בטלפון!!! ולאלין--הגדולה של האדם לסלוח לאיש שחטא או במקרה שלנו אישה שחטאה אני רוצה שהיא תהיה חלק מאיתנו-היא התנצלה וקיבלה עונש חמור מאוד אלין היקרה אני מחזיק ממך לא סתם----אלא כסמל מדינת ישראל הסמל הטוב. תשאלי את רבי מוטי-בקשר לסליחה ומחילה

המממ

שמעי, ראית שלקחתי את זה בצחוק אני העיניין הזה הרי באת לבלוג שלי ואמרת "תנו לי שמועות" אמרתי לך "תכתבי שאני פרה" וכתבת שאני שור על זה אני כועסת עליך! בי אישית לא פגעת אם זה משעשע אותך אז לבריאות לך...אני בעד שעשועים אבל באחרים פגעת אז לא יודעת מה להגיד לך... שניה, פאק את לא קרובת משפחה של אודטה? אוף
כבר צהלתי משמחה שתסדרי לי כניסה למאחורי הקלעים לבקש ממנה חתימה
ורציתי ששרה אנג'ל תחתום לי על הספר שיש לי שלה אוח, ביאסת אותי.

XxX LSD XxX

New member
../images/Emo153.gifמה אלכתם על הילדה סרט???

כולה היה לה משעמם בסדר עשתה דברה לכלכלה אבל התנצלה בפני כל הבלוגים מה הסרט שלכם תאמינו לי לכו תדעו מי היא ומה היא ומה עובר עלייה מה אתם נפלתם עלייה ככה לא יודע בייבי מותק יהיה טוב..... אוהב אתכם ממני LSD
החתולה שלי שואל מה נשמע?

בייבי אני סולחת לך ../images/Emo41.gif

אני סולחת ומוחלת על הכל . כי גדלתי בבית עם ערכים לימדו אותי שעושים טעות צריך גם לדעת לסלוח ואת עשית טעות גדולה מאוד וגרמת נזק לא קטן לי ולעוד כמה אנשים כאן וזה כואב מאוד לדעת את זה. אני מבינה שהמצב שלך בבית קשה אני מבינה בעיות של אנשים תאמיני לי כל אחד יש לו מטען אבל רק רציתי להגיד לך שזה לא מצדיק לעשות כזה דבר אם יש בעיות כאלו ואחרות. אני גם חיה עם בעיה לא קלה אז מה אני אתנקם באנשים בגלל זה? לא חלילה להיפך צריך להפעיל את הנשמה ולעזור. אז זהו, מקוה שאת הלקח שלך למדת. אף אחד לא יתבע אותך. ואם את באמת עם בעיות מחייה בבית דברי איתי יש לי קשרים אני יכולה לעזור לך מאוד, אם רק תרצי. תרגישי טוב ואל תחזרי על טעויות. אני באמת סולחת לך מכל הלב אני סלחנית ואם תכנסי לבלוג שלי לא אזרוק אותך יותר. רק תשתדלי לא לבקש ממני שם סליחה כי ישר אני מתחילה לבכות רגישה לפעמים,,, אז אל תגרמי לי לבכות ליד כולם בבקשה. שיהיה לך את כל הטוב שבעולם. אמן!

חץ אהבה

New member
אני כבר אמרתי שאני מאוהב בך?

אלין כל הכבוד-ידעתי למה לצפות ממך שוב עשית זאת את גדולה מהחיים אוהבים אותך כאן כולם שמת לב כיצד אני והמלך סגרנו את השרשור הזה בים שטויות--וזה ישאר כך===אין יותר מלחמות

למעלה