הודעה לכווווווולם!

הודעה לכווווווולם!

היום בבוקר פתחתי את עיניי למציאות חדשה. חסומה לבלוגים והבנתי עד כמה לא הבנתם אותי.. אני באתי רק לעשות קצת שיימח וצחוקים ובידור פה ואתם לקחתם את זה כ"כ קשה... למרות שהרוב פירגנו לי פה ואמרו כמה אני מקסימה ואהובה כנ"ל מישל היחידה, בובה בפאעה, ועוד המוןןןן אז רציתי לומר שאני מתנצלת בכל אלה שפגעתי במיוחד באלין - שמאיימת לתבוע אותי בבית המשפט ובדנו החמוד שלי ובכווולם אז מחכה לתשובה רק תבינו ממה זה נבע, פשוט משעממם לי בחיים בימי שבת אבל כמו שרבים כתבו פה קחו את זה כבידור מצטערת אניוואי.... זה לא יחזור שוב ביי

Sexit may18

New member
כן זה היה מאוד מצחיק <NOT!!!>

אלין עושה טיקים בשביל הרייטינג....שנטיפי בבית משוגעים (וגם צחקת על בן דוד שלה שנפטר!),יאקי בבית הסוהר...וכ"ו....כן אתה מאוד מצחיקה! חבל שלא חסמו אותך גם מפה! בזאת סיימתי את דבריי ,ביי

צICפצiלה

New member
בן דוד של שנטוטה...

נפטר?
אוי'ששש אני אף פעם לא הייתי טובה בזה... אז יש לי כמה דברים קטנים לאמור לך...בשבילך יפתי! ...שנטוטיייייי אני משתתפת באובדנך ..אני משתתפת בצערך ...אני מצטערת ..אני אוהפת אותך !!! ...אני איתך !!! ..אני מקווה שאת בסדר ...אני מקווה שהכל בסדר !!! ..לאבד זה קשה...מי כמוני יודעת ...אם אפשר לשאול איבדת אותו איך? (חייל?, מחלה?, תאונה?) אוי'ש...למה אני שואלת בכלל?!
לאף יו שנטוטי

JUST נוגה

New member
../images/Emo6.gif תמיד אמרתי ואני תמיד יגיד-

מי שצוחק צוחק אחרון!! מגיע לך בייבי, צוחקת על כולם ועל חשבון אחרים. עכשיו הגיע תורנו שנצחק עלייך ובגדול! אם כל כך משעמם לך לכי תאמצי כלב!!! ותשחקי איתו!! תמצאי לך תחביב!! ללכת לרכל ולצחוק על אנשים מאוד לא מצחיק! החכמים תמיד עולים! והטיפשים תמיד נופלים!

ביביי-מצטערת לעולם לא אסלח לך../images/Emo7.gif

כי אני בוכה עכשיו. על מה בדיוק את מתחרטת על זה שהפכת אותי ללעג? את באמת חושבת שהייתי רוצה לחיות במצב שאני חיה בו ? את באמת חושבת שזאת בדיחה לעשות אותי ככה מטורפת שמושכת רייטינג? את בכלל יודעת שאני בת 27 וכבר 17 שנים ישנה כל יום עם דמעות בתקוה שאני אקום יום אחד בלי הטיקים שלי. זה החלום שלי זה מה שרשמתי בכל הכתבות שלי. אני בחורה מאוד מאוד רגישה וסלחנית אבל מה שאת אמרת עלי לא אמרו לי בחיים, את בגיל של האחיין היקר שלי את יודעת את זה? לימדו אותך איך להתנהג עם בני אדם ?למדו אותך לכבד? חוששני שלא. בגיל שלך נילחמתי עם רופאים עם בית ספר עם לימודים שהיו לי קשים מאוד עם התלמידים בכיתה שאהבו ולא הסכימו שיזרקו אותי מבית ספר כי ראש ללמוד היה לי ותמיד יהיה לי, אבל בבית ספר לא רצו אותי בלי תרופות והתחלתי כיתה י"ב ולאחר כמה חודשים שממש אבל ממש ממש חרשתי את הלימודים של השנה האחרונה סילקו אותי מבית ספר בגלל אותה"הצגה" שאני עושה את בכלל קולטת את זה? את יודעת שההורים שלי הם אנשים שחולים בלב סכרת פרקים ועוד? והם נסחבים איתי לכל מקום לרופאים לטיפולים,שומעים את הבכי שלי ואת התקפי הזעם שלי כל פעם ובוכים ביחד איתי? אני לא מאחלת לך שיהיה לך מה שיש לי לא לך ולא לאף אחד. כואב לי הלב עליך תאמיני לי , אבל לסלוח אני לא יכולה , ודאי שלא עכשיו כשהכל טרי. אני נימצאת במצב לא טוב בכלל , מבחינת הטוראט שלי והן מבחינה נפשית. הצלחת לרסק לי עוד קצת ממה שנשאר פשוט תתבישי לך. ואיך פופיץ אמר? שאלוהים יסלח לך. אני לא סולחת לא כרגע בכל אופן . אז תגידי עכשיו שאני שטן תגידי.. מה זה כבר משנה? אמרת דברים גרועים יותר ,,,,,,,,,, מי את בכלל שאני אבכה בגללך? למה כתבת סליחה בשביל מה? את לא יודעת שאני רגישה וישר מתחילה לבכות? אני אומנם בבלוג צוחקת ורצים קטעים לפעמים אבל בתוך תוכי את לא יודעת ולא תדעי לעולם איזו נשמה רכה ועדינה מסתתרת שם . את יודעת מה ביביי? תתבישישיייייייייייייייייייייייייי לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך הלך לי הקול! .

אליןןןןן אני חולה עליךךךך!!

אל תתייחסיייייייייייייי!!!! אני לא ידעתי שהיא פגעה בך כל כך!!!!!!!!! וואי אני לא מאמינה !!!!!!! כפרה עליך אליןןןןןן!!!!!!! אני מהתחלה האמנתי לך ותמיד פירגנתי כי את כזאת מקסימה!!!!!!!

בוזיקית

New member
בייבי? ירחם השם

את פשוט מופרעת אם חשבת שזו דרך לגיטימית להעביר את הזמן. יש לך מזל גדול שאנשים קלטו כמה את קטנה ואומללה ועל כן פשוט מרחמים עלייך בטוב ליבם. מעניין כמה רחוק עוד היית מוכנה ללכת אם לא היו חוסמים אותך. אומרים שהפוסל במומו פוסל אז אנא ממך הביטי בכנות בתוכך, חישבי על כל הכיעור שבתוכך והתפללי לסליחה ומחילה כנה מהאנשים בהם פגעת, ולא מן השפה ולחוץ כפי שעשית. אגב, אני מקוה שהצלחת לקרוא ולהבין מה כתבתי (בכל זאת זה בלי ניקוד)... דש לשרה אנגל ולאודטה ושיהיו לך חיים יפים במקום אחר

חבל מאוד שיש בחורות בלי חיים!

בדרך כלל אני לא אוהב לרשום בפורום אך לא יכולתי שלא להגיב על הדברים המאוד חמורים של בייבי של הצאט! קודם כל היא ירדה מאוד חזק על שנטיפי-אושרת וגם כך היא באבל ובמצב רוח לא טוב. לאחר מכן ירדה על אלין -על הטיקים שלה- כנראה שהיא לא ראתה מה שאני רואה באלין-בחורה אמיצה רגישה עם לב זהב! וכמו שהבנתי ירדה על עוד כמה אנשים כאן! שאלה לבייבי של הצאט-את אוהבת לרדת על בני אחרים כי א-זה קל לצחוק על אחרים מאחורי מסך ב-כי את הכי טובה בעולם ומסביבך כולם אפסים ג-את קובעת שכולם אוהבים אותך כולל -בובה בהפרעה ומישל היחידה ומכאן נובעת מסקנה שאת יכולה לעשות מה שאת רוצה-כי אימא ואבא יסלחו לך אם תעשי משהו רע! בייבי של הצאט לפחות תתנצלי מהלב ולא"היה לי משעמם ביום שבת אז החלטתי לצחוק עליכם ולהפיץ שמועות זדוניות"כי אנשים כאן אוהבים אותי! אני מאחל לך שיהיה לך חיים מאושרים ותלמדי שמילים הם יותר חזקים ממעשים ולא אני לא כועס עליך אני מרחם עליך שאין לך חיים ואת מוציאה את התסכולים שלך על אנשים הכי אהובים עלי בבלוגים-ברגע שאני רואה אותם אני חי כמו בסרט- אלין של הים,מישל האחת והיחידה,הרב מוטי-חזרה בתשובה,מלך הסטלנים,לינוי-טיפטפונטית,מלאך 10-,חיילת שוקלד,אפי הנמר,יאקי-בלגעת ברגע,ד"גי טון הבן אדם הכי אהוב עלי -הוא לא 10 הוא 1000,ועוד רבים אחרים ששכחתי... ובייבי של הצאט-את לא כלולה בקטגוריה הזאת עד שאת לא עוברת קורס "כבד את חבריך בכבוד הראוי להם והם יכבדו אותך" ולא אני לא בעד שיחסמו אותך מהצ"ט אני בעד שתלמדי לכבד את האחר והשונה בכבוד הרב הפילוסוף היווני-סוקרטוס 103

../images/Emo52.gifמכתב אישי רק לאלין של הים!

אלין היקרה קראתי את המכתב שכתבת פה בפורום ואני בהלם. רציתי לומר לך כמה דברים ותחליטי מה לעשות עמם. ראשית כל אני יודעת שזה לא נכון שאת סתם עושה טיקים אני יודעת שזה באמת תיסמונת שיש לך ואני מאמינה שכולם יודעים שאת לא מזייפת פה כלום ואם כבר מדברים אז את הכי אמיצה פה ואמיתית! רציתי לבקש ממך סליחה מעמקי נשמתי , לא לא אני רצינית אין פה ציניות ולא חנופה הבנתי את כמות מעשיי ואני ממש מתנצלת מעמקי נשמתי לא הבנתי את חומרת מילותיי למרות שחשבתי שזה הכל בצחוק ואנשים לא יחיפגעו אבל וואלה אנשים פה נפגעו , ומאוד ממני ואני כ"כ מתנצלת מי שמכיר אותי אישית יודע אולי מאיפה כל זה נובע ולמה אז וואלה אבא שלי לא מנהל ואמא שלי בכלל אל עובדת והמצב בבית די קשה אבל חשבתי שאני יצחק קצת ויצא מהדכאון ויצחיק את כולם אבל רק עכשיו אני מבינה שאני בעצם פגעתי בכולם מאוד וזה לא מתאים לי אז אלין לדעתי את אישה יפה, אמיצה, טובת לב, פגיעה רחמנית וחזקה ואני ממש מתנצלת על הכל באמת, יכאב לי אם לא תסלחי לי כי אני ואת יכולות להיות ממש ידידות טובות , ידיד שלי גם יש תסמונת טוראט אומנם אצלו הטיקים קיימים אך הם אינם קוליים כמו אצלך ואני יודעת מה עוברים עם זה אז לבי כאילו קבל עקיצה או דקירה אז סלחו לי בבקשה אני מבקשת באותה הזדמנות סליחה גם מטיפטיפונת מזיוה שאמרתי שהיא לסבית וממישל גם (את מאמי) גם מיאקי, מכביסט חתיך, חיילת משוקולד, שנטיפי הלא היא אושרת, הופה סטופה, אקזוטיתת 28 , ובמיוחד מאלוהים! ממש מצטערת תבינו אותי מקווה שלכן בייביי ואגב אני לא מקורבת לשרה אנג'ל ולא לאודטה

ואני מבקשת מתפוז ואייל לקרוא זאת גם

ולשחרר אותי מהחסימה של הצ'אט אני מבטיחה שזה לא יקרה שוב בחיים ואם זה יקרה תחסמו אותי לתמיד בבקשה ממכם תודה אני מכורה לבלוגים

אלוהים תמיד נותן הזדמנות שניה אבל

את קודם צריכה להזהיר שמדובר בצחוק. כי אם את באה ואף אחד לא מכיר אותך ולא יודע מי את וישר באה ומנבלת תפה . אז כולם תופסים על זה גל .... ואני לא ירחיב במילים. וסליחה לצחוק על אבל של בן דוד שלי ולהכניס מילים לפה שלי זאת חוצפה ממדרגה ראשונה גם אם רק לך זה ניראה מצחיק לצחוק על אנשים זה לא מצחיק סליחה!!! אלא אם את לפני מעדכנת מראש ומתחברת אם כולם אז אפשר להבין.אך לא עשית כך. ובכן תראי אני סולחת לך כי זה בסך הכל אינטרנט אבל לגבי אלין ואחרים אין לי רשות להתנצל בשמם. אני מקווה בישבילך שהבלאגן בבית שלך יסתדר ושתלמדי להוציא את הכעס שלך אצלך בלב ולא על אחרים. אף פעם על תשפטי בן אדם אם עוד לא הגעת למעמדו. יש פה בתפוז המון תוכניות סטירה שאנשים עושים על אנשים אחרים אבל אנחנו מודעים לזה שזה צחוק אוהב כמו DGטון שיש לו תוכנית מהממת. ואף אחד לא ניפגע ממנו כי כולנו מכירים אותו. אז בישבילך זה היה שיעור מאוד חיוני וכדאי מאוד שתלמדי ממנו לקח. ובלי ליפגוע בך ירד לנו אבן מהלב שחסמו אותך. כי התחלת אם כולם ברגל שמאל.

כל הכבוד לזה צפיתי../images/Emo45.gif../images/Emo9.gif

תשמעי לי טוב--אני ממש שונא לכתוב בפורום ובגללך אני נאלץ לכתוב הרבה אך אם גרמתי לך להבין משהו קטן בחיים עשיתי את שלי!! שמעי והסקטי--אני מובטל די הרבה זמן יש לי אלף ואחד צרות אני לא מוציא אל אף אחד עצבים ההיפך הוא הנכון אני נכנס לבלוג כדי לשכוח עצבים ולהנות מכל רגע של הבלוגים אני ממליץ לך להכנס לבלוגים לצפות בקטעים המעולים שמשדרים כאן ולשכוח מכל הצרות! ועוד דבר אחד קטן----אני בעד שיסלחו לך ואני בעד שתתחילי ללמד את חבריך התיכונסיטים לכבד את המבוגרים ואת אלה שלא מקובלים בחברה ואת השונים ובכלל בני-אדם!!! בייבי של הצאט ---אני בעד שיהיו לך חיים מאושרים ונפלאים ואני בעד שאלין תסלח לך-למרות שאני יודע שהיא מאוד רגישה--והכי אהובה עלי ואני בעד שנטיפי תסלח לך--כולל לינוי. לכולם--תסלחו לה רק כך היא תבין שלא כולם רעים בחיים!!!

סליחה שאני כותבת לך אבל את

הצלחת לעצבן הרבה אנשים ואותי במיוחד כי גם אני לילד עם טוראט ומה שעשתי לאלין ולעד הרבה אנשים זה חוצפה וגועל נפש ואני מקווה שלמדת לקח ויותר לא תפגעי באנשים שאת לא מכירה את צריכה להתבייש במה שעשית לאלין כי עכשיו היא בטח מאוד פגועה תביני מה שעשתי זה לא הולך כך לפוגע ואחר כך לבקש סליחה זה לא יפה ולא מוכבד למרות שלא מכירים אותי אני מאוד נפגעתי ממך בגלל שפגעת באלין ובאנשים שאת לא מכירה

למעלה