הודעה לחני ב.

יבגניה

New member
הודעה לחני ב.

שלום לך חני. את לא מכירה אותי אך אני מריכה אותך מפורומים רבים -הורים ביסודי ,חינוך מיוחד ,ליקויות וזכויות... אני תמיד נהנת לקרוא את התשובותייך.את תמיד ענינית עונה מהר ולדעתי מקצעוית מאוד. אז קודם כל הייתי רוצה שנכיר יותר טוב ואני אשמח לספר לך על עצמי.כגרע אני פונה אלייך בבקשה:אני רקאתי שאת מורה בכיתה ב´ -מחנכת .אני מחפשת דחוף מבחנים של סוף שנה בעברית -לשון.פניתי פה בפורום אך לא היתה היענות בכלל. אם תוכלי לעזור לי בזה אשמח מאוד. תודה מראש שבוע טוב

חני, נשמח אם תעשירי גם אותנו

בקבצים , רעיונות וכו´...

חני ב

New member
אשמח מאד אך הדברים כבר לא במחשב

מי שצריך עזרה, אוכל לשלוח בפקס

nivsh

New member
יש לי מבחנים על משפחות והפועל....

אשלח לך אם בכך את מעוניינת. יבגניה, מהרת להתאכזב על שלא ענו לך מהר יכול להיות שמורות שמוכנות לעזור לך לא היו בפורום באותו זמן קצת סבלנות... אשלח לך דוגמא + מבחן הכנה אם לכך התכוונת אשלח לך מבחן נוסף

יבגניה

New member
תודה רבה nivsh../images/Emo141.gif

שלום לך ותודה רבה על תשובה מהירה. זה עזר לי מאוד.האם יש לך מבחנים בהבנת הנקרא לכיתה ב´ו\או ג´?אנו רוצים לעשות מבחן משולב של ה. הנקרא ולשון לכיתה ב´ וכיתה ג´. תודה מראש מיהרתי - כן התאכזבתי - לאאאאא ביי לילה טוב

lolabs

New member
לnivish../images/Emo141.gifעדיין לא נפתח

נסי לשלוח למאגר הקבצים תודה לולה

lolabs

New member
לnivish../images/Emo23.gif

תודה יקירתי שהעלת למאגר כרגע המחשב שלי השתגע ולא מסוגל לעשות כלום כאשר הוא יירגע אעשה בזה שימוש ושוב תודה רבה לולה

כאן-"הפסיכאטר" למחשבים "משתגעים"

אם דרוש סיוע "סמי הרגעה" או טיפולים ב"שוק חשמלי" אוכל לנסות להגיש סיוע...

lolabs

New member
דוקטור החולה מת../images/Emo141.gif

לבני ברקו המהולל והכל יכול! תודה על העזרה הנדיבה. בדרך כלל מחשבי הקטן עובד ומתפקד אך לעתים רחוקות הוא מתעייף,אני די מבינה אותו ולא מקשה עליו ,פשוט מנוחה והוא חוזר למסלולו. אגב אנחנו לא בעד תרופות......... תודה בני לולה

לא התוצאה חשובה- העיקר " הניתוח"...

"מהולל" - לא היתי אומר, "מתהולל"- היתי רוצה, "כל יכול"- כל שכן שלא... לא הצעתי "תרופות" - הצעתי טיפול " בשוק חשמלי ". מהדיאגנוזה המתוארת - עולה ה"פרוגנוזה" שהמחשב שלך "מתלהט" (יש לו מן כזה "מוח" שנקרא CPU ) אז קורה לו כמו שקורה לעוד כמה... ( בגלל נשים...מתלהט לו המוח ... סתאם, כלומר הנשים סתאם, כלומר הנשים לא סתאם... ) בקיצור אז על ה"מעבד" הזה יש לוחיות קירור ומאורר ( כדי לצנן את המוח ) אז מתאורך הדל, סביר להניח שהמאורר לא מתפקד כהלכה. שווה בדיקה... עלות של מאורר כזה היא בן 5 ל 50 דולר ( תלוי בסוג המעבד ) - אי טיפול בתופעה ( בהנחה שזה אכן זה ) עלול לגרור לשרפת המעבד בהמשך ( כמו באוטו לנסוע בלי מים ) נכון שלמעבדים של "אינטל" יש אחראיות לכל החיים - אבל...בהנחה שזה המעבד שבמחשבך ... ( זו כנראה הסיבה שעם הכבוי יש הצטננות והכל חוזר לקדמותו עד להתלהטות הבאה... אם עזרתי במשהו העונג כולו שלי...

lolabs

New member
למרים 1../images/Emo141.gif

במאגר ישנם קבצים טובים מאוד בד"כ אני משתמשת מהחומרים הנ"ל,אך כרגע משום מה אני לא מצליחה לפתוח כלום. אבל טוב שיש תודה לולה

למעלה