הודעה לא קשורה!!!!!!

t@li

New member
היי....

אני טלי (לא כל כך קשה לראות נכון?) ואני בתוצה.. או איך שאומרים את זה
קיצקיצ... שלום

alonbb

New member
כל אחד וטעמו האישי

למרות שאם תבדקו ברוב המצעדים שולט הפופ אבל לא חשוב יותר מעניין אותי האם התנסתם כבר בחלומות צלולים?

מוקוש

New member
יוווווווו...

מעניין אותך? תכתוב הודעה משלך! בהודעה הזאת משרשרים מידע על עצמך אם לא בא לך, לא צריך. אבל תפסיק לעורר כאן מחלוקות ולהתחיל וויכוחים מטופשים על הטעם הגרוע שלך במוזיקה!!!!

alonbb

New member
אין בעיה

אני אפסיק להעלות מחלוקות וריבים מטופשים על הטעם הגרוע שלכם במוזיקה צודקת

lucidwisher

New member
חלאס

עוד פעם וויכוחים מטופשים על מוזיקה? גם לפה זה צריך להגיע? לא אוהבים משהו אז אל תאהבו לא צריך להציק ל"צד השני". תתבגרו.

alonbb

New member
אני אסגור את הוויכוח

לא באתי הנה במטרה לריב. טוב אם כל כך חשוב לכם מה יש בכל שרשור אז אני אציג את עצמי.. אלון בן 17 מחיפה..שמעתי על חלומות צלולים כשפירסמו לאחרונה על האתר במעריב לנוער זה מענין מאוד יש לי כמה שאלות אני יכול לשלוט מתי יהיה לי חלום צלול ומתי לא? או שברגע שאני נכנס לזה אני אף פעם לא אצא?

Chav

New member
אתה לא מסוגל להפסיק נכון?

אתה בטוח שאתה בכלל בן 17? בן-אדם בוגר (טוב רק גיל.. לא התנהגות) שקורא מעריב לנוער ושומע מוזיקת פופ? צ´אב - זמרי פלסטיק - בעעע, סינטיסייזרים - בעעע, פופ - בעעעעעעע.

alonbb

New member
אתה מוכן להפסיק ?

לפני שאני אשנה את דעתי ואתחיל לרדת על זמרי רוק שהגיעו לכדור הארץ ונתנו להם גיטרות אז הם חשבו שזה בשביל להרוג את המין האינושי? נראה לי שסיימנו את הנושא לגביי מוזיקה באתי הנה במטרות ענייניות יותר

shabaz

New member
חה!

אתה פשוט דורש את זה.... בריטני ספירס היא נקבה מפגרת חסרת חייםפ וקול מעוות שרק אנשים טיפשים וחסרי השכלה אוהבים אותה! <<אם עדיין לא הבנת...אני רוצה שתתחיל לרדת על זמרי רוק, ואז נעשה ויכוח ואני אנצח ואתה תצא כמו לוזר גמור ותלך לאמא´לה... אין לי עצבים לאנשים כאלה טיפשים... טוב...בעצם יש לי אבל עדיף לקטול אותם בהתחלה.... אז...מה אתה אומר? שנתחיל את הויכוח? Lets the games begin!

alonbb

New member
משעמם לך בחיים אה?

אין סיכוי שהיית מנצח כי המוזיקה שלך שווה לתחת ואין הרבה כמוך שאוהבים אותה ואתה לוזר חה חה חה
עזר לך עכשיו שירדתי עליך או שאפשר להפסיק את הויכוח? נ.ב למה להזכיר מחדש את בריטני ספירס היא לא הזמרת פופ היחידה (שגם מכרה 50 מליון עותקים)

Chav

New member
bulllllllllshit

זה שרוב האנשים בעולם מעדיפים פופ לא אומר שפופ יותר טוב. זאת מוזיקה פשוטה שקל להאזין לה, זאת הסיבה היחידה. זה שהרוב מעדיפים לקפוץ מהגג (ואולי זה מה שכל מי שואהב פופ צריך לעשות) לא אומר שזה הדבר הנכון\טוב\חכם לעשות.

alonbb

New member
אתה לוקח את המוזיקה בצורה רצינית

מוזיקה באה הנה לשרת אותנו ולא שנתחיל לחקור כל סעיף של למה היא מאיפה והיא עשה אותה - רק איך היא בגלל זה הרוב מאזינים לפופ כי זה יותר כייפי לשמוע פופ מאשר פור רוק..באיחוד הרוק המזוייף והאמריקאי שמשמיעים עכשיו באמ טי וי. אם תתחילו לא לקחת את משמעות המוזיקה בצורה כל כך רצינית תגלו שהרוק שלכם הוא לא בדיוק ה-דבר ואני בטוח שאתם כבר מודעים לזה.

Chav

New member
מי רואה בכלל אמ טי וי?

וגם לא כייף יותר לשמוע פופ, ממש לא, אני לא יודע לאן לברוח כשאני שומע פופ, זאת מוזיקה כל כך מעצבנת ואידיוטית. אתה מדבר כל כך הרבה שטויות? מי אמר שצריך לחקור? מי אמר שצריך לדעת מי עשה אותה? וזה עדיין זיוני שכל. מוזיקה בצורה מסוימת זה כמו ספר, יש ספר פשוט שכולם יכולים להבין ולרוב הוא גם לא שווה הרבה (פופ) ויש ספר שכתוב בצורה שונה, מיוחדת, שצריך להשקיע קצת יותר זמן בהתחלה בשביל להתרגל ולהבין, אבל ברגע שהבנת אז הרבה יותר נהנים מהספר הזה. וזה לא צריך להיות המילים (למרות שזה בהחלט מוסיף), זאת המוזיקה שעושה את ההבדל, לא הרקע שלה, לא המילים, פשוט איך שהיא נשמעת. תפסיק לקשקש דברים ולעשות הכללות ולומר "שלכם". צ´אב - בא´צ.

alonbb

New member
מי רואה אמ טי וי?

כללית העולם בוא נאמר את זה ככה. דבר שני לפחות אתה מודע למה זה מוזיקה ואני לא מדבר כמו שאר מעריצי הרוק המפגרים שחושבים שמוזיקה זה מילים. איזה קישקושים ושטויות אפשר כבר להגיד...פעם אני היתי שומע רוק אבל מאז שהוא נעשה כל כך משעמם ואידיוטי וכל שיר רוק נשמע לי כבר אותו הדבר זה מחריד..פשוט מחריד..דרך אגב אני בדיוק הולך לבדוק את המצעד הרישמי הבריטי למה אין שם אף שיר רוק רוק בראש המצעד?

Elvis Is In The Building

את השם שלי אני לא אכתוב, אבל הנה השאר: אני אהיה בן 14 ביולי, ואני מבאר-שבע. ואני מת כבר לחלום חלום צלול באמת... (למרות מה שכתבתי ככותרת, אני לא מעריץ של אלוויס) KAIN REFUSE TO SACRIFICE

מוקוש

New member
מק../images/Emo78.gif!!!

קדימה כווווווווולם לשרשר! (חוצמזה אני רוצה לראות איך יגמר הוויכוח על המוזיקה...)

alonbb

New member
אנשים

אין סיבה להכנס לויכוח אידיוטי על מוזיקה כי כל אחד והטעם שלו ואלה שלא מבינים את זה - פשוט מפגרים כמו שאני לא מבין איך אפשר לאהוב מוזיקת רוק רועשת ומעצבנת ככה הם (כנראה..) לא אוהבים פופ. ככה אנחנו משתווים (אני לא אפרט כדי לא לגרום לעוד ויכוח) ואני חושב שאפשר כבר להפסיק את הויכוח הזה אבל אם אתה ממש מת להמשיך להתווכח אז בשמחה ,אבל לא איתי.

למעלה